2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Nasıl cesaret gelir evde
Yani artık bıkınca , normal insanlar gibi olmayı isteyip kafaya koyunca geliyor , herkesin rahatlıkla olağan akışı içinde yaptığı bir şeyi ben niye yapamıyorum neyim eksik ben de o donanımda yaratılmışım sonuçta deyip işin başına geçince geliyor genelde

Evet arkadaşım aynı sistem aynı dilatör set ve yağ. Sadece cesaret lazım. Herkes başarabilir

Ertelememek lazım. Yok pazartesi yapayım yok şu iş olsun bitsin öyle yok biri gelecek o gelsin gitsin öyle diye diye bak nerdeyse 3 senem gitti. Çok ağladım kendime de eşime de bunları yaptığım için. Bizi idare etseler de bi iki kez de olsa söylenen sözler haklı da olsalar içinizi çok yakıyor. Ve inanın kavga ettiğiniz zaman bu konu da eksik hissettiğiniz için bi yanınız hep ezik kalıyor. Değmez bu kadar psikolojik sıkıntı çekmeye. Evliliğimizin en başı hep tartışma ile geçti

Aynı dilatör bendede var korkudan deneyemiyorum bile vemcain spreyden var dışına sıkıyorum ama içine sokup sıkmadım hiç

Benim artık son raddeye geldi psikolojik olarak hiç bi ortam da mutlu hissedemiyordum. Oturmaya giderdim aklımda o sorun. Havuza giderdim o sorun. Trafikte araba kullanırken o sorun. Gece olsun istemezdim. Oturup sakin kafayla düşününce bunun aslında bencillik olduğunu fark ettim. Erkeklerinde penisini bizim vajinamıza sokarken penisim acır düşüncesiyle yıllardır bize yanaşamadıklarını düşünün. Ve anne olamadığımızı. Hangi kadın kaç sene laf etmeden bekler ki. Şimdi aynı şey mi diyen çok olur ama aynı şey. Burda vajinismus sorununu hafife almıyorum asla dibine kadar yaşayan biriyim ben. Ama erteleyerek heba ediyoruz güzel günlerimizi. Bi yerden başlamak lazım. Dua da çok önemli.. Rabbime çok yalvardım ağlaya ağlaya secdelere kapandım. Çok şükür geldi geçti.. Ve şuan çok rahatlıkla yapabiliyorum kendimi ara sıra kassam da yağsız kremsiz alabiliyorum. Sende spreyi girişe sık bekle 2 3 dk sonra içeri sık ama ıkın orası açılsın öyle sok ucunu spreyin

Merhaba bende sizle aynı sorunları yaşıyorum. Her an kafamda bu mutlu degılım esıme karşı mahcup oluyorum buna önce yapmak ıstıyorum parmaklarımı rahatça sokuyorum ama eslı de korkuyorum vemcaine aldım uyustuması nasıl pozisyon olarak alt üst Hangısı daha ıyı slzce

Üstte olduğun pozisyonda denersen kendini daha rahat ve güvende hissedebilirsin kontrol sende olduğu için. Karnını şişirerek nefes al, mumu üfler gibi nefes ver, ıkın ve penisi yavaş yavaş içeri it. İnşallah kısa zamanda başarırsın

Üstte de kendımı çok kasıyorum rahat olamıyorum ama öle deneyecegım vemcaine aldım ınsallah uyusturması iyidir girerken duymam acısını çok tsk ederım taktığınızı deneyecegım

Üstte de kendımı çok kasıyorum rahat olamıyorum ama öle deneyecegım vemcaine aldım ınsallah uyusturması iyidir girerken duymam acısını çok tsk ederım taktığınızı deneyecegım
Rica ederim sprey uyuşturur ama hissiyatı tamamen ortadan kaldırmıyor. Rahat olmanızı sağlar. Uyuşturan krem ya da spreyler eşte de sönmeye neden olabiliyor. Ama olmaya da bilir. Bunu deneyerek anlarsınız. Ben de emla krem kullanırken eşimde birkaç defa sönme olmuştu. Ama her defasında değil. O anki ruh halinden de kaynaklanmış olabilir.

Elma krem aldım hıc uyusturmadı burdakıler vemcaine önerdı menün kalmışlar uyusturmadan yapamam gibi gelıyor parmaklarımı çok rahat sokuyorum ama eslı de korkuyorum nedense kızlık zarı yırtılır korkus da olıyor bende

Canım yer çekimi kuvveti diye birşey var eğer sen üstte olursan rahmin aşağı baskı yapar daha zor yaparsın. Gittiğim doktor da ilk zamanlar için tavsiye ettiğim senin altta eşinin üstte olduğu pozisyon demişti. Kişiden kişiye değişir ama. Ben öyle daha rahat yaptım. Özelden yazarsan yardımcı olurum arkadaşım

Ben altta olmaktan çok korkuyorum

Benimde en büyük korkularından biri de oydu ama en rahat giriş o pozisyon da oluyor arkadaşım

Gercten doktor işe yarar mı acaba bilemedim, kaç tane daha araştırdım eşim gelince gitmeyi düşünüyorum çünkü doktor lar dediler eşli tedavi olucaksiniz ama ya gene olmazsa dilatör tedavisi yapıyorsa korkan bile izin veriyor mu peki

Hep kafanizda şu düşünce olsun bunu herkes yapıyor, çocuk bile çıkıyor yani cok esnek.. kastiginiz icin kendinizi o anki korkuyla kaslar kasiliyo caniniz acıyor. Kolunuza igne yapiliyor gibi düşünün derin nefes alın o an anlık sızı sizi korkutmasin gerçekten corap söküğü gibi boşa bugunleriniz gitmesin bi cesaret gosterin bakın cok mutlu olacaksiniz

Doktora gidince mi yada gidersem için mi yoksa evde de yaoabilriim mi anlamında burdaki çogu kişi yapamoyorsan git dediler bı kaç doktor buldum ama esli dediler yoksa bugünde giderdim ama esli dediler sonra bazı kullanıcı larin hiakyelrinde de hep gitim gene olmadı fakan var tabi belki gidersem asarım da bilmiyorum ama ya olmasa gene o korkuma yenik düşersem gene Allah korusun da aslında kötü düşünmek istemiyorum ama bilmiyorum bende dilatör de kaldığım için gidenlere dilatör denetiyrioar mi ve ilk deneyimde gene kasildilar mi korkiykrm vs gibisinden dediler mi acaba

`