2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Doktora gidip deneyimlerinizi yazarmisiniz lütfen yapamıyor dum acamiyordum ama dikyorda çözdüm bu şekilde oldu diye

Doktora gitmeden evde de dedigim şekilde dusunup yapabilirsin. Bu psikolojine bagli bir durum.. cunku aciyacak, canim yanacak diye kendini iyice kasiyorsun.. bir kere yaptığında aslında dusundugun kadar acimadigini hatta hic acimadigini belki sinek isirigi kadar acidigini göreceksin ve ben bunu mu kafaya takmisim bu kadar basitmiymis diyeceksin..
Ön sevismeden sonra sen yeteri kadar istekli hale gelince derin bir nefes al kendini kasma

Aynn zatn hep o kasılma dan insan yapamıyor bide dilatör olayı canımı sıkıyor, işte acaba dilatör deneyince doktor alabilicekmiyim her insan önce öyle olur zatn dilatör konusunda bu hastalık kesinlikle piskoljik mendir çünkü Bey'in rahatken vücut da rahat

Aynen canim dilator belki senin icin iyi gelmez cunku basta olumsuz düşünüyorsun...
Bugun kendini rahatlat guzelce gerekirse bi duşa gir beynini boşalt önce herkes bunu yapıyor bunu unutma can acıtıcı bir sey olsa herkes yapmazdi bunu da unutma..
Eşine gerekirse söyle evet sinek isirigi gibi canim aciyacak belki acimayacak ama o ana gelince söyle derin nefes alcam de eşin anlayışlı birine benziyor çünkü.. bu sayede de basaracaksiniz

İnşallah geçer de gelip burakara başardım hamileyim yazarım bı yandan hastalık bı yandanda çocuk isteği

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum daha önce doktora gittim vajinismus olmadığımı sadece ordaki kasımın gergin olduğunu ilişkiye girdikçe zamanla düzeleceğini söyledi.Ancak aslında benim yaşadığımda vajinismusun bir parçası imiş bunuda başka doktordan öğrendim.Ben kendimi çekmiyorum,kasılmıyorum sadece bir noktadan sonra içime alamıyorum o yüzden paylaşımınız benim için çok önemli.Sizin burda kullandığınız dilatör set hangisi bunlar yerine dildo alıp deneme yapsak sizce mantıksız mı olur ?Yazınızı görünce yazmak istedim çünkü yeni bir başlık umarım dönüş yaparsınız.

Özelden mesaj atarsan daha detaylı anlatacağım canım. Kendini kasmıyorsun çekmiyormuşsunda bu çok iyi.

Bana yardımcı olurmusunuz botoksda düşündüm darda olabilir diye düşündüm

Merhaba bende botoks düşünüyorum vajinusmus botoks ne dersiniz ne yapmalıyım tam anlatirmisiniz ikin derken ikinmaktan kastınız nedir?

Merhaba bende botoks düşünüyorum vajinusmus botoks ne dersiniz ne yapmalıyım tam anlatirmisiniz ikin derken ikinmaktan kastınız nedir?
Merhaba, botoks kesinlikle yaptırmayın. Benim gittiğim bir doktor botoks yaptığını söyledi. Etkisi 4 ay filan sürüyormuş. Etkisi geçince ya yine yapamazsam diye sorduğumda, o zaman tekrar yaparız demişti. Botoksu kimse önermiyor. Yaptırmayın bence. Botoks kesin çözüm değil. Bu hastalığın çözümü ya dilatör ya da parmak egzersizleri.

Son düzenleme:
Çok tebrik ederim bende bir buçuk yıllık evliyim geçen ay yendim sizi çok iyi anlıyorum Bu durumu en iyi bizim gibi yaşayan anlar, hayat tamamıyla değişiyor, çok güzel bir his başarmak
Siz nasıl yendiniz hocam bende yemeyin.lutfen bana mesaj atarmisiniz ozelden adım adım ne yaptınız

selam kızlar ben 4 yıl olacak evleneli ve vajinusmus hastasıyım 6 ay önce tedavi olmaya karar verdim derecem 4.seviyeydi bu 3 buçuk yılda normal ilişki denemesini sadece 3-4 kez denemişimdir ama girişe bile gelmeden vazgeçtim deneme bile değildi.6 ay önce bi klinikte tedavi oldum aslında ama o 6 ayda hala ilişki denemesi yapmaya cesaretim olmadı.bisüre dilatörle evde tekrar çalışmaya başladım ara verdim vs derken geçen hafta tekrar düzenli olarak dilatör ile çalışmaya başladım ve 4.boyu bile çok rahat alabiliyorum artık girişte hiç bişey hissetmiyorum ama hala ilişki denemesinden korkuyo gibiyim yardımcı olabilecek var mı kızlar doktorpenisin giriş hissi 4.boy içindeki his 3.boy ile aynı olacak dedi doğru mu acaba

Orda 2 saniye sabredip izin versen hayatın tamamen değişecek. Bak yarın bayram çifte bayram yaşamak istiyorsan dene arkadaşım
Bende sadece başını alabiliyorum eşli denemede daha ilerisine gidemedim 2.5 yıl oldu evde deniyorum ama dilatörde de aynı oranda giriş oluyor nefes terapisi bile aldım ama yok yani ben mi yapamıyorum bir yerde yanlış mı yapıyorum die düşünüyorum

Doğru nefes ve ıkınma çok önemli
Ben dilatörde 1 ve 2 yi yapabiliyorum artık ilk girişte bir zorluk oluyor yine ama bi 10 sn durup bekleyince hemen oluyor açılıyor kaslar 3 ve 4 e daha geçmedim biraz gözüme büyük geliyorlar ama mutlaka onlarıda denicem inşallah aşarım bunu önceden başı hariç hiç olmuyordu şuan umudum arttı

Çok tebrik ederim bende bir buçuk yıllık evliyim geçen ay yendim sizi çok iyi anlıyorum Bu durumu en iyi bizim gibi yaşayan anlar, hayat tamamıyla değişiyor, çok güzel bir his başarmak
Banada Yardımcı olurmusunuz nasıl yendiniz 1 buçuk yıllık evlıyiz artık kendimi çok çaresiz hissediyorum

`