2 yıldır süren Vajinismus sorununda kurtuldum..

Bi bilsem korku falan gecti şimdi de acı başıma bela oldu😣 siz yendiniz mi sorunu
Belkide sen başka yöne yapıyorsun dur bende bilmediğim zaman 4. Boyu alırken çok zorlandım hata dedim olmicak doktora gitim geene olmicak ama pes etmedim bı gün 3 saat tam bekledim denedim durdum vs ve yönü düzgün yapınca alabildim

Belkide sen başka yöne yapıyorsun dur bende bilmediğim zaman 4. Boyu alırken çok zorlandım hata dedim olmicak doktora gitim geene olmicak ama pes etmedim bı gün 3 saat tam bekledim denedim durdum vs ve yönü düzgün yapınca alabildim
En alt sol çapraza şeklinde öğretti doktorum

Sevgili yakamoz senin adına cok sevindim🙏🏻 darısı başıma. Anladığım kadarıyla dilatörle mi yendin bunu. Ben de deniyorum 1. Dilatör tamam ama diğerlerinde inanılmaz bir acı ve yanma oluyor. Yağ, kayganlastırıcı içlere değdikce acıuyor zamanla gecer mi sende de olmus muydu bu
Canım bende ilk aldığımda günlerce 1.dilatöre baktım durdum asla olmaz diye sonra bi arkadaş yardımcı oldu burda bana bolca bebe yağı yada kayganlaştırıcı krem sür dedi doktor anestol krem ve vemcain sprey vermişti bana onları da sürdüm uyuşturucu vajinam ben ilk öyle denemeler yaptım. Önemli olan şu yapacağım ya bu son diyeceksin. Yapamadığım kaçtığım günleri şuan bile düşününce o kadar ağlıyorum ki. Aynanın karşısına geç dilatörü içine itmeden önce nefesini al sonra içine alırken yavaşta nefesini ver ve idrarını yapar gibi ıkın vajina girişi açılıyor ve acı hissi zaten yok ama ilk etapta korktuğumuz için öyle geliyor bize sıfıra iniyor o acı hissi

Canım bende ilk aldığımda günlerce 1.dilatöre baktım durdum asla olmaz diye sonra bi arkadaş yardımcı oldu burda bana bolca bebe yağı yada kayganlaştırıcı krem sür dedi doktor anestol krem ve vemcain sprey vermişti bana onları da sürdüm uyuşturucu vajinam ben ilk öyle denemeler yaptım. Önemli olan şu yapacağım ya bu son diyeceksin. Yapamadığım kaçtığım günleri şuan bile düşününce o kadar ağlıyorum ki. Aynanın karşısına geç dilatörü içine itmeden önce nefesini al sonra içine alırken yavaşta nefesini ver ve idrarını yapar gibi ıkın vajina girişi açılıyor ve acı hissi zaten yok ama ilk etapta korktuğumuz için öyle geliyor bize sııra iniyor o acı hi yendinizmi çok sevindim

Canım bende ilk aldığımda günlerce 1.dilatöre baktım durdum asla olmaz diye sonra bi arkadaş yardımcı oldu burda bana bolca bebe yağı yada kayganlaştırıcı krem sür dedi doktor anestol krem ve vemcain sprey vermişti bana onları da sürdüm uyuşturucu vajinam ben ilk öyle denemeler yaptım. Önemli olan şu yapacağım ya bu son diyeceksin. Yapamadığım kaçtığım günleri şuan bile düşününce o kadar ağlıyorum ki. Aynanın karşısına geç dilatörü içine itmeden önce nefesini al sonra içine alırken yavaşta nefesini ver ve idrarını yapar gibi ıkın vajina girişi açılıyor ve acı hissi zaten yok ama ilk etapta korktuğumuz için öyle geliyor bize sıfıra iniyor o acı hissi
Yendinizmi çok sevindim sizin adınıza vemcain spreyle mi yendiniz sıkınca gerçekten uyuşturuyormu vajinayı

Kimileri çok yakıyor dediler
Öyle dayanılmayacak bişey değil bazıları gerçekten çok abartıyor. Ağda yaptırmadı mı bu insanlar hiç iple kaş bıyık aldırmadı mı anlamıyorum. Zaten başımıza ne geldiyse ilk gecesini kötü korkunç anlatan kadınlar yüzünden geldi. Ben bana öyle kötü anlatan bi kadın vardı onun yüzüne söyledim mesela senin yüzünden ne kadar korkmuşum travma yaptı bende diye. Sen acıya değil yapabilmeyi düşün odaklan

Back
X