- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-hersey-yalanmiydi-2-yilim-bos-yeremiydi.html
böyle bir konu paylaşmıştım kızlar hatırlıyormusunuz..
bugun sabah erkek arkadaşımın facesini açtım kızın biri söyle bir mesaj atmış
''cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.''
böyle bir mesaj sok oldum tirtirtitriyorum.
Kim dedim bu bilmiyorum tanımıyorum dedi.
Açıklamaya bi bakarmısınız tanımıyorum.
Bende bağırdım nasıl tanımoyrsun dedim kız seni tanıyor telefonuna mesaj bile atmış nasıl tanımıyorsun dedim.
Zorlayınca ilk okul arkadaşım dedi
O yüzden mi Bir sakıncası var diyor dedim.
Tamam orta okuldan cıktığım dedi..
Neden inkar ediyorsun dedim bağırdım cagırdım yazıklar olsun bu kaçıncı böyle . böyle benden skaladığı..
Ve onun o yanlış geldi dediğiniz mesajla ilgisi var kızlar.
Kız sormuş sakıncası varmı demiş sevgilim var bile diyememiş cok yazık.. cok su an o kadar kötüyüm ki iş yerindeyim kendime birşey olacak diye korkuyorum.
böyle bir konu paylaşmıştım kızlar hatırlıyormusunuz..
bugun sabah erkek arkadaşımın facesini açtım kızın biri söyle bir mesaj atmış
''cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.''
böyle bir mesaj sok oldum tirtirtitriyorum.
Kim dedim bu bilmiyorum tanımıyorum dedi.
Açıklamaya bi bakarmısınız tanımıyorum.
Bende bağırdım nasıl tanımoyrsun dedim kız seni tanıyor telefonuna mesaj bile atmış nasıl tanımıyorsun dedim.
Zorlayınca ilk okul arkadaşım dedi
O yüzden mi Bir sakıncası var diyor dedim.
Tamam orta okuldan cıktığım dedi..
Neden inkar ediyorsun dedim bağırdım cagırdım yazıklar olsun bu kaçıncı böyle . böyle benden skaladığı..
Ve onun o yanlış geldi dediğiniz mesajla ilgisi var kızlar.
Kız sormuş sakıncası varmı demiş sevgilim var bile diyememiş cok yazık.. cok su an o kadar kötüyüm ki iş yerindeyim kendime birşey olacak diye korkuyorum.
Son düzenleme: