2 yillik iliski.. Kafa karisikligi..

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba hanimlar,
Kisaca konuma gireyim. Daha once acmis oldugum konulari okuyanlar bilirler 2 senedir erkek arkadasimla beraberim. Onu sevdigimden eminim ama eskisi kadar cekim hissetmiyorum..

Iliskinin basindan beri o kadar cok ustume dusuyor ki hic bir zaman onu elde etme hirsina giremedim. Hep elimin altinda, kolay oldu benim icin. Iliskinin basinda maddi durumu cok kotuydu. Daha simdilerde duzeltiyor. Ben iliskinin basindan beri hayatini duzeltmesi icin ona destek oldum. Ve simdi yaklasik iki yil sonra, gelecegimizle ilgili kaygilarim var..

Surekli birilerinin ona yon vermesi gerekliymis gibi hissediyorum birseyleri yapabilmesi icin. Cogu zaman kendimi ondan daha olgun gorurum. Hic ona tam anlamiyla guvenip "bu isi o yapar!!" Diyebilecegim birsey olmadi. Ona guvenmiyorum sanirim. Hatta bazen kendimi onun annesi gibi goruyorum.

Ama cok mukemmel bi insan. Asla beni bilerek uzmek istemez. Sevgi olarak, bogucu denecek kadar ustume duser. Ama hic hediyelerle, aksam yemekleriyle simartilmadim. Bu konuda cimrilik cok yapti. Gozumun onunde para hesabi cok yapti. Iliskinin basindan beri parasiz, pulsuz, yardima muhtac biri gibi gordum, oyle belledim onu.

Simdiyse aklim cok karisik. Ayrilirsam, bir daha kimsenin beni onun sevdigi kadar sevmemesinden korkuyorum. Ama beraber kalirsam da sanki her zaman kafamda oturmayan bir seyler olacakmis gibi hissediyorum.

Lutfen akil verin. Bu arada, ikimizde 23 yasindayiz.

Son düzenleme:
Benim de 2 bucuk yıllık bir ilişkim var. söyle anlatyım sana canım belki kafanda fikir oluşturabilirim yardımcı olabilirm sana.
İlk başlarda ona deli gibi aşıktım kalbim yerinden cıkardı aradıgında mesaj attıgında. deli gibi özlerdim
sürekli üzerine düşerdim. herşeyini alltan alırdım.. o kadar aşıktım ki gözüm görmezdi hiç birşey.
Çok güzel duygulardı sonra zamanla oda beni sevdi bana aşık oldu cok zor oldu ama o da benim üstüme düşmeye başladı.
değer vermeye. gözünden sakınmaya kıskanmaya başladı. ve ben artık rahattım çünkü İstediğim insanı elde etmiştim.
Elde etme tutkusunu yaşamıştım o hırsı heyecanı ateşi.. Sonra ona alıştım herşeyine alıştım
İlişkimiz cok duraganlaşmaya başladı . aşkın yerini sevgi güven aldı. Ama ben hep aşkı yaşamak isteyen biriyim
Aşkın daim olmasını isteyen biriyim. Duygularım benliğim bu aşkın bitmesini bu duraganlık hali kaldıramadı
Ayrılmayı düşündm çok. onun yanına gittiğimde heyecan yoktu artık kalbim küt küt atmıyordu
Hatta bazen telefonla aramasın diyordum sussa diyordum.. ama aramızda öyle bir bağlılık oluşmuştu ki
Bunu gerçekten yaşayan bilebilir durdum düşündüm aşk için ayrılmaya değer mi?
Beni seviyor onun yanında güvendeyim huzurdayım aşk için tutku için değer mi dedim ?
Ama bu sorunun cevabını hiç bir zaman bulamadım ayrılmadım sabrettim dayandım. alışacaksın bu duruma dedim kendi kendime. !
Çevremde o kadar insan görüyüyorum ki bir başkasıla kendimi düşününce inanki miğdem bulanıyor
Ama ben neden böyle oldum biliyormusun Çünkü rahat batar ya insana evet rahat battı
Eğer o kendini geri çekse idi eğer benim için hep ulaşılmaz olsa idi zor olsa idi
Benm üzerime düşmese idi bu kadar bak bakalım nasıl pervane oluyordum etrafında?
İnsanoglu böyle işte. ve şimdi askere gitti kendisi onu özlüyorum sesini duymak istiyorum merak ediorum
VE düşündüm kü aşk ne ? aşk ne ki yani? bağlılık sevgi güven daha önemli dedim kendime
Ama bir yanmda aşkı yaşamak için çabalıyor duygularımı yeri gelior bastıramıyorum
Bende hep korktum ondan ayrılrsam pişman olurmuym diye.
birdaha beni öyle seven cıkar mı diye aslında belkide bu nedenle cesaret edemedim. bazı şeylere.
Eğer sen pişman olmayı göze alacaksan ki kesinlikle olacaksın.. hatta kendin dönmek isteyeceksın ayrıl..
Aşkı yaşayacagın dolu dolu yaşayacagın birini bul ben bunu göze alamadım..
Ama aşk için bazı şeylerı bırakmaya değmez canm inan kii ben bunu anladım.
Erkek arkadaşının karakteri hiç birşeyi kendi başına yapamayan biri olması senin gözünde bunlarda az cok uzaklaştırmış bu konuda birşey diyemicem ama aşk konsnda yorumum böyle
kusra bakma biraz uzun yazdım :)

Ne
Benim de 2 bucuk yıllık bir ilişkim var. söyle anlatyım sana canım belki kafanda fikir oluşturabilirim yardımcı olabilirm sana.
İlk başlarda ona deli gibi aşıktım kalbim yerinden cıkardı aradıgında mesaj attıgında. deli gibi özlerdim
sürekli üzerine düşerdim. herşeyini alltan alırdım.. o kadar aşıktım ki gözüm görmezdi hiç birşey.
Çok güzel duygulardı sonra zamanla oda beni sevdi bana aşık oldu cok zor oldu ama o da benim üstüme düşmeye başladı.
değer vermeye. gözünden sakınmaya kıskanmaya başladı. ve ben artık rahattım çünkü İstediğim insanı elde etmiştim.
Elde etme tutkusunu yaşamıştım o hırsı heyecanı ateşi.. Sonra ona alıştım herşeyine alıştım
İlişkimiz cok duraganlaşmaya başladı . aşkın yerini sevgi güven aldı. Ama ben hep aşkı yaşamak isteyen biriyim
Aşkın daim olmasını isteyen biriyim. Duygularım benliğim bu aşkın bitmesini bu duraganlık hali kaldıramadı
Ayrılmayı düşündm çok. onun yanına gittiğimde heyecan yoktu artık kalbim küt küt atmıyordu
Hatta bazen telefonla aramasın diyordum sussa diyordum.. ama aramızda öyle bir bağlılık oluşmuştu ki
Bunu gerçekten yaşayan bilebilir durdum düşündüm aşk için ayrılmaya değer mi?
Beni seviyor onun yanında güvendeyim huzurdayım aşk için tutku için değer mi dedim ?
Ama bu sorunun cevabını hiç bir zaman bulamadım ayrılmadım sabrettim dayandım. alışacaksın bu duruma dedim kendi kendime. !
Çevremde o kadar insan görüyüyorum ki bir başkasıla kendimi düşününce inanki miğdem bulanıyor
Ama ben neden böyle oldum biliyormusun Çünkü rahat batar ya insana evet rahat battı
Eğer o kendini geri çekse idi eğer benim için hep ulaşılmaz olsa idi zor olsa idi
Benm üzerime düşmese idi bu kadar bak bakalım nasıl pervane oluyordum etrafında?
İnsanoglu böyle işte. ve şimdi askere gitti kendisi onu özlüyorum sesini duymak istiyorum merak ediorum
VE düşündüm kü aşk ne ? aşk ne ki yani? bağlılık sevgi güven daha önemli dedim kendime
Ama bir yanmda aşkı yaşamak için çabalıyor duygularımı yeri gelior bastıramıyorum
Bende hep korktum ondan ayrılrsam pişman olurmuym diye.
birdaha beni öyle seven cıkar mı diye aslında belkide bu nedenle cesaret edemedim. bazı şeylere.
Eğer sen pişman olmayı göze alacaksan ki kesinlikle olacaksın.. hatta kendin dönmek isteyeceksın ayrıl..
Aşkı yaşayacagın dolu dolu yaşayacagın birini bul ben bunu göze alamadım..
Ama aşk için bazı şeylerı bırakmaya değmez canm inan kii ben bunu anladım.
Erkek arkadaşının karakteri hiç birşeyi kendi başına yapamayan biri olması senin gözünde bunlarda az cok uzaklaştırmış bu konuda birşey diyemicem ama aşk konsnda yorumum böyle
kusra bakma biraz uzun yazdım :)

Ne demek okumus yorum yapmissin. Cok memnun oldum. Benim durumum biraz daha farkli. Benim ondan yana cok hayalkiriklarim var. ask beni yildiran tek sey degil..

Ne

Ne demek okumus yorum yapmissin. Cok memnun oldum. Benim durumum biraz daha farkli. Benim ondan yana cok hayalkiriklarim var. ask beni yildiran tek sey degil..
biliyorum canm biraz eski konularında okudum gerçekten durumun sadece aşk değil ..
ama gördüğüm kadarı ile hata sendede var onunla cogunlukta
gerçekten zor bir durum eğer savaşmaya gücün varsa savaş.. ilişkin iiçin onu düzeltmek için inanıyorsan
ama eğer inanmıyorsan boşu boşuna onunla günlerini geleceğini heba etme..

karar vermek, kendini, hislerini gozlemlemek, bu iliskinin beklentilerini ne kadar karsiladigini dusunup karara varmak icin biraz zamana, tek basina dusunmeye ihtiyacin var.
bir muddet gorusmeden, konusmadan, kendi halinde kalabilecegin bir ortam, durum yaratip, iyice enine boyuna dusunmelisin.

cimri insanla hayat çekilmez bunu söyleyebilirim durumunun kötü olması başka cimrilik çok başka

Bence tek derdin ona asik olup olmamansa ayrilma. Cunku askin suresi 3 yildir. Ilerisinde saygi ve sadakat aranir.

Ama senin dedigine gore sorun tek ask konusu degil.
Neler yasandi bilemem ben. Karari sen vermen gerek

Şimdiden gözünüze batan durumlar oluşmuş. Cimrilik, bağımsız ve sorunluluk sahibi olamamasi gibi nedenlerle sogumuşsunuz ki çok normal bu durum.
Şunu söyleyebilirim bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. Değişmez.
Siz bu hallerini olduğu gibi kabul edemiyorsunuz /görmezden gelemiyorsunuz çünkü aşık degilsiniz. Ne konular okuyoruz burada, dayak yiyor, küfür hakaret gırla gidiyor ama kadın aşığım deyip geri dönüyor birde burda ayrıl diyenlere atar yapıyor , neden gözü kör olmuş çünkü.
Siz gerçeği görebiliyorsunuz, ömrünüzün sonuna kadar itekleyebilecekmisiniz bu adamı? Cimriliklerini görmezden gelebilecekmisiniz?
İyi düşünün, içinizdeki sese kulak verin.
Sizi seviyor olması, diğer herşeyi bir kenara kaldırmanıza yetiyor mu sizin ićin?

Kolay mi oldu senin için? Bu nasil bir yaklasim ? Ne yani Peşte kosmak, elde edememek mi istiyordun bu şekilde zor olani elde ettim diye kendini tatmin edip değerlimi görecektin ? Çoğu erkek de senin gibi dusundugu için bunca kiz madur olmuyor mu peşinde kosturmadi diye. Bu çok hastalikli bir düşünce. Sende güce aşık olma durumu var. Sevgiye, merhamete, ilgiye değil. Sevgilinin gücüyle, zekasiyla övünmek istiyorsun ki bu hic hoş değil. Para hesabini da parasi olmadigi için yapiyordur belki ? Bence sen bu çocuktan ayril.

Kolay mi oldu senin için? Bu nasil bir yaklasim ? Ne yani Peşte kosmak, elde edememek mi istiyordun bu şekilde zor olani elde ettim diye kendini tatmin edip değerlimi görecektin ? Çoğu erkek de senin gibi dusundugu için bunca kiz madur olmuyor mu peşinde kosturmadi diye. Bu çok hastalikli bir düşünce. Sende güce aşık olma durumu var. Sevgiye, merhamete, ilgiye değil. Sevgilinin gücüyle, zekasiyla övünmek istiyorsun ki bu hic hoş değil. Para hesabini da parasi olmadigi için yapiyordur belki ? Bence sen bu çocuktan ayril.

Bence mesele ovunmek degil, hayir.
Sadece kendi rolunu oynabilmek, onun rolunu de ustlenmek zorunda hissetmemek.

Bence mesele ovunmek degil, hayir.
Sadece kendi rolunu oynabilmek, onun rolunu de ustlenmek zorunda hissetmemek.

Bu sekilde 2 sene geçmezdi. Konu sahibi birlikte olduğu adami kendi kaliplarina uydurmaya calismis 2 yilini bu uğurda harcamis. Eğer birlikte olduğun adam sana hitap etmiyorsa ayrilirsin. Değiştirmeye calismak haksiz ve yanlis bir tutum. Daha güçlü, daha zeki, daha zengin birine çevirmeye calismak boylesini bulamama korkusudur, elimdekini bari buna cevireyim deme seklidir. Doğru bulmuyorum.

Bu sekilde 2 sene geçmezdi. Konu sahibi birlikte olduğu adami kendi kaliplarina uydurmaya calismis 2 yilini bu uğurda harcamis. Eğer birlikte olduğun adam sana hitap etmiyorsa ayrilirsin. Değiştirmeye calismak haksiz ve yanlis bir tutum. Daha güçlü, daha zeki, daha zengin birine çevirmeye calismak boylesini bulamama korkusudur, elimdekini bari buna cevireyim deme seklidir. Doğru bulmuyorum.

Evet, bu konuda haklisiniz.
Ama demek ki bir seyler hissediyorken ayrilmayip ugrasmis.
He etkili ve gecerli olmus mu, hayir.
Konu sahibi zamanindan vermis sadece.
Ve belki yapmadigim hicbir sey kalmadi, ic rahatligini istedi bilemem.

Ama sunu biliyorum ki surekli bir kadinin yonlendirmesi altinda bulunan bir erkek hanimi anne rolune burunduyor ki bu his artik sevgiden askan cikip salt sefkate sebep oluyor, bu isi becerebilir, bana bir sey olsa koruyabilir vs gbi hissedemedigin erkekle altindan olsa gecinilmiyor bencer.

Haklisiniz. Eğer konu sevgilim böyle boyle olduğu için sogudum ayriliyorun olsaydi hak verirdim. Ancak 2 sene istediği kaliba uydurmaya calismasi ve gerekçeleri içinde "kolay oldu peşinde kosturmadi" gibi benim acimdan kabul edilemez cümleler olunca suçlu sevgilisinden çok kendisi oluyor benim neznimde. Eger bir erkek sana uygun değilse ayrilirsin disarida sana uygun sürüyle erkek vardır. Ancak birini değiştirmeye calismaya kimsenin hakki yok. Belki o adami bu karakterle sevebilecek baska kizlar var, neden kendi kalibina sokmaya calisirki bir insan. Karsilikli zamandan çalmaya hic gerek yok :KK12:

Yorumunuzu alintilamayi unutarak cevap verdim, yukarıda kusura bakmayin :))
Evet, bu konuda haklisiniz.
Ama demek ki bir seyler hissediyorken ayrilmayip ugrasmis.
He etkili ve gecerli olmus mu, hayir.
Konu sahibi zamanindan vermis sadece.
Ve belki yapmadigim hicbir sey kalmadi, ic rahatligini istedi bilemem.

Ama sunu biliyorum ki surekli bir kadinin yonlendirmesi altinda bulunan bir erkek hanimi anne rolune burunduyor ki bu his artik sevgiden askan cikip salt sefkate sebep oluyor, bu isi becerebilir, bana bir sey olsa koruyabilir vs gbi hissedemedigin erkekle altindan olsa gecinilmiyor bencer.

Yorumunuzu alintilamayi unutarak cevap verdim, yukarıda kusura bakmayin :))
:)
Estagfirullah :)
Aslında ''peşinden koşturmadı'' cümlesinde bile konu sahibinin ne kadar tuttuğunu koparmaya çalışan, güçlü biri olduğu belli oluyor.
Bu kişiliğe elbette silik bir kişilik denk olmuyor bana göre de.
Ama işte herkes aynı şekilde düşünmeyebiliyor ya da düşünse de düşüncesine paralel davranamayabiliyor.
O emek vermeyi tercih etmiş.
Çünkü konu sahibinin istediği kalıba çevirmekten ziyade maddi-manevi emek vermiş olması var bahsi geçen sevgilinin üstünde.
Bu yüzden sadece istediği kalıba çevirmeye çalışma olarak bakamadım.
Haklarında hayırlısı :)

Merhaba hanimlar,
Kisaca konuma gireyim. Daha once acmis oldugum konulari okuyanlar bilirler 2 senedir erkek arkadasimla beraberim. Onu sevdigimden eminim ama eskisi kadar cekim hissetmiyorum..

Ona hic asik oldum mu bilmiyorum. Iliskinin basindan beri o kadar cok ustume dusuyor ki hic bir zaman onu elde etme hirsina giremedim. Hep elimin altinda, kolay oldu benim icin. Iliskinin basinda maddi durumu cok kotuydu. Daha simdilerde duzeltiyor. Ben iliskinin basindan beri hayatini duzeltmesi icin ona destek oldum. Ve simdi yaklasik iki yil sonra, gelecegimizle ilgili kaygilarim var..

Oncelikle hic bir zaman ondan tuttugunu koparan bi insan enerjisi alamadim. Surekli birilerinin ona yon vermesi gerekliymis gibi hissediyorum birseyleri yapabilmesi icin. Hic bir zaman zehir gibi cok akilli bulmamisimdir. Cogu zaman kendimi ondan daha olgun gorurum. Hic ona tam anlamiyla guvenip "bu isi o yapar!!" Diyebilecegim birsey olmadi. Ona guvenmiyorum sanirim. Hatta bazen kendimi onun annesi gibi goruyorum.

Ama cok mukemmel bi insan. Asla beni bilerek uzmek istemez. Sevgi olarak, bogucu denecek kadar ustume duser. Ama hic hediyelerle, aksam yemekleriyle simartilmadim. Bu konuda cimrilik cok yapti. Gozumun onunde para hesabi cok yapti. Iliskinin basindan beri parasiz, pulsuz, yardima muhtac biri gibi gordum, oyle belledim onu.

Simdiyse aklim cok karisik. Ayrilirsam, bir daha kimsenin beni onun sevdigi kadar sevmemesinden korkuyorum. Ama beraber kalirsam da sanki her zaman kafamda oturmayan bir seyler olacakmis gibi hissediyorum.

Lutfen akil verin. Bu arada, ikimizde 23 yasindayiz.

olmaz güzelim bence ... yani şimdiden böyle görüyorsan onu evlenince daha çok sorun çıkar ..

Elde etme hirsi yasayamadim, benim için kolay oldu demiş. Bu tuttuğunu koparmaktan çok uzak Peşte koşma sevdaliliginin göstergesi bana kalirsa. Genelde erkeklerin kullandigi tabirdir. Hani biz Türk kadinlarinin kolay olcam ve sevilmeyecegim korkusu yaşamasına neden olan.. O yüzden bana masumiyetten çok çok uzakta geldi. Haklarında hayirlisi dediğiniz gibi.
:)
Estagfirullah :)
Aslında ''peşinden koşturmadı'' cümlesinde bile konu sahibinin ne kadar tuttuğunu koparmaya çalışan, güçlü biri olduğu belli oluyor.
Bu kişiliğe elbette silik bir kişilik denk olmuyor bana göre de.
Ama işte herkes aynı şekilde düşünmeyebiliyor ya da düşünse de düşüncesine paralel davranamayabiliyor.
O emek vermeyi tercih etmiş.
Çünkü konu sahibinin istediği kalıba çevirmekten ziyade maddi-manevi emek vermiş olması var bahsi geçen sevgilinin üstünde.
Bu yüzden sadece istediği kalıba çevirmeye çalışma olarak bakamadım.
Haklarında hayırlısı :)

Back
X