• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 yıllık ilişkim bitmek üzere..

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
29
Merhaba kızlar, benim çok büyük bir sorunum var. 2 yıldır çok güzel giden bir ilişkim vardı ancak son 1.5 aydır birbirimizden uzaklaşıyoruz. Ben çok uğraştım onu düzeltebilmek için ama düzelmiyor, ayrıldım onu da yapamadım geri barıştık. Ancak gitgide benden uzaklaştığını hissediyorum. Hep bana söz veriyorum düzelticem diyor ancak düzeltmiyor hiç bir şekilde. Sadece 2-3 gün iyi,sonra yine başa dönüyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım artık karşıma alıp konuşmakla da olmuyor ama geçen gün kavga ettiğimizde " daha önce böyle uzun ilişkim olmadı bunu garipsiyorum" tarzı laflar ediyor. Trip atmamdan, nazlanmamdan vs. sıkıldı zaten kesinlikle. "Çocuksun" diyor, "kavga edince bana saldırıyorsun düzgün sakince konuşmuyorsun" vs diyor,, "senle yapıp yapamadığıma bakmam lazım" diyor ancak ben işi ayrılmaya getirince kendi de yapamıyor. Sonra da "senden sonra uzun ilişki istemiyorum ben zaten sana güvendiğim gibi kimseye güvenemem ben seni seviyorum" diyor. Bana öyle geliyor ki bir taraftan ayrılmak istiyor ama bir taraftan da alışkanlığından yapamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bana ne yapmamı önerirsiniz? Lütfen yardım edin..

Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok.. Seni sadece alışkanlık olarak gördüğünü düşünüyorum.. Senin yerine koyabileceği biri olduğu an seni bırakacak bence... Senden başkasıyla olabilme fikri aklina gelmiş ama yılların alışkanlığı diye düşünmüş ve ayrılıktan vazgeçmiş...

Rahatına duskun ama elindeki oyuncağı paylaşmak istemeyen biri var karşında.Bence de önemli olan sizin dusundugunuz.Yarın birgün tek kızla yetinemiyorum deyip başka maceralara heves etmesin yada evlilik bana gore değil vs aman dikkat.

Senle yapip yapamadigima bakmam lazim diyorsa demekki sizinli ilgili net fikri yok. Aklinda soru isaretleri var. Sizinde oyle. Nazmis oymus buymus biraz bahane gibi geldi.

cocuk daha ne soylesin?
aslinda konusmak istedigini ama senin triplerinin baydigini soyluyor.
ozaman kendine ceki duzen vermen gerek eger bitmesini istemiyorsan.
hicbir iliski konusarak duzeltilmez,yasayarak davranislar duzeltilerek daha iyi noktaya gelinir..
konusmak sadece ve sadece konusmak laf kalabaligindan baska bisey degil

Dost aci soyler uzatmalari oynuyosunuz gecmis olsun.

Back
X