hepinize bal tadında sabahlar kızlar. Biraz vaktinizi alcam ama bana yardım edıp akıl vermenızı ıstıyorum. 2012 de Başlayan ılışkım sanırım son buluyor. Beraber olduğumuz süre içinde 2 sevgiliden çok iki evli çirft gibiydik annem ailesini tanıyor ailesi beni iyi tanıyor. Hasta olduğunda ilaçlarını ben içirirdim bebeğim gibi sevdim hep sevfkatlı davrandım oda bana aynı şekilde gün içine yediğim Yemeğe kadar takip eder kilo alamam için uğraşırdı en basiti. Aramızda 7 YAŞ fark var. Sık sık kavga da etsek Yanyana geldiğimiz de herşeyi unutup sanki kavga etmeyen biz gibiydik. Bana her daim kalbinde önce Allah sonra annemle sen derdi. Ama gerek Zaman'ın yıpratmasıyla en son kavgamızda ikimizde cok ağır laflar konuştuk şuan buraya yazmıcam Şeyler dedik o zamandan bu yana 1 ay gectı ve biz ayrıyız. Yani 1 aydır nerdeyse hergun Tartışıyoruz ikimizde orta yola aynı anda gelmiyoruz. Ben onun için bi çok fedakarlık yapmışken bu kadar yol almışken ilişkimizin bitmesinden korkuyorum ama o kadar ağır laflar da edildi ki geri dönmeye gururum el vermiyor. Son 10 gündür dönmek istedi çok sevmeme rağmen sana güvenemiyorum deyip reddettim çünkü yapma bitirmeyelim dediğimde gurursuzmusun Yüzsüzlüğün gibi sözler söyleyip bana beni sevmediğini sırf Yaşananlar için belki düzelir diye seviyorum diye yalan söylediğini dedı. Kızlar 1 aydır çok kötüyüm bana yaptıklarına pişman olsun istiyorum ama onu bırakmak da istemiyorum çünkü çok seviyorum sizce canımı acıtmak için mi dedi yoksa gerçekten beni sevmiyor mu? Ayrılıgı kabul edip önüme mi bakmalıyım Yada düzelmesi için ne yapmalıyım ?