2 yıllık ilişkim bitti

ojess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.800
979
73
Arkadaşlar buraya sadece dertleşmek için yazıyorum derdimin hiçbir çaresi yok artık bunu kabulendim .3 ay oldu ayrılalı ilk ay çok kötü geçti pskiyatri pskolog gittim ilaç kullandım bir ay ama sonra devam etmedim dualara Allahıma sığındım .İsteğim asla barışmak değil sadece bu acı geçsin diye dua ediyorum .Ben çok güzel bir ilişkimiz var sanıyordum yanılmışım .Tabi ki kavgalarımız oludu ama hiç bir zaman çirkinleşmedik birbirimize karşı beni o kadar seviyordu ki çok güveniyordum ona.Haziran ayın da yeni bir işe girdi ve olan o zman oldu benden uzaklaşmaya başladı hep işyerin de yeni biri olayıda değil çünkü yeni bir kuruluştu ve 4 ekektiler henüz öyle birşey değil eminim .Babası kanser tedavisi görüyordu para sıkıntısı vardı çok bunaldım bana bir kaç ay zaman ver dedi .Kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum herşey üstüste geldi dedi .Hala şoktayım ve ben tüm zamanlar senin olsun deyip bitirdim ilişkiyi .Daha birgün önce seni çok seviyorum aşkım deyip ertesi gün ben ayrılmak istiyorum diyen bir adam bu .Daha önce hiç ayrılmadık ne o ne de ben birden bu kadar seven bir adam nasıl ayrılmak ister bilmiyorum düşünmekten kafayı yiycek gibi oluyorum çok özledim ama geri adım atmıyorum heyerden tüm ortak arkadaşlarımız dahil engelledim ama hissediorum aslında gerek yoktu çünkü o geri dönmiycek bende istemiyorum ama pişmanlığını duymak isterdim bu düşünceme engel olamıyorum .Ne zaman biter bu acı ve özlem ? aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar lütfen bana akıl verin

Kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum herşey üstüste geldi dedi .Hala şoktayım ve ben tüm zamanlar senin olsun deyip bitirdim ilişkiyi .Daha birgün önce seni çok seviyorum aşkımdeyip ertesi gün ben ayrılmak istiyorum diyen bir adam bu

??

Zaman istedi diye gücüne gitmiş, bitiriyorum o zaman dersen vazgeçer sanmışsın ama adamda tamam deyince blöf gerçeğe dönmüş sanırım.
Hayırlısı
Ama ilaçlarını kendin bırakma doktoruna sormalısın

Zor zamanlar geciriyomus.Babasinin hastaligi,maddiyat kolay degil tabiki.Neden destek olmayi secmedin kestirip atan sen olmussun.

Ayrılmak istiyorum dedi önce çok bunalmış whatsaptan yazdı bunu .Bende yüzyüze konuşalım dedim görüştük işte beni çok sevdiğini ama çok bunaldığını anlattı .Ama vazgeçti ayrılmaktan o an yine sarıldı öptü kokladı herzaman ki gibi ertesi gün yine wahtsaptan bana bi kaç ay zaman ver yazınca bu sefer ben tüm zamanlar senin olsun hoşçakal yazdım .Yani o ayrılmak istedi ben de kabul ettim .

Zor zamanlar geciriyomus.Babasinin hastaligi,maddiyat kolay degil tabiki.Neden destek olmayi secmedin kestirip atan sen olmussun.

Kestirip atmadım ilk kabul etmedim zaten ayrılığı yüzyüze konuştuk ne olursa olsun yanında olmak istiyorum dedim ama o istemedi yapabileceğim birşey yoktu

Ben yine de geçirdiği zor zamanlara veriyorum, belki babamı kaybettiğim için hassasım bilemiyorum,o bakımdan bu defa benim yorumum objektif olamıcak, hakkında hayırlısını diliyorum tez zamanda yüzün gülsün

Saol ama ilaç kullanmak beni daha kötü yaptı .Şimdi daha iyiyim aslında ilaç kullanırken tamamen dünyadan kopmuştum

Teşekkür ederim ama ben onun yanında olmak isterdim ne olursa olsun zaten asıl kötü zamanlarımızda sevdiklerimizi yanımızda istemezmiyiz ? o beni istemedi bende ısrar edemedim .

merhaba. ayni dertten bende uzgunum. 3.5 aya yaklasti konusmuyoruz. bi bucuk sene sevgiliydik bi senedirde nisanliyiz ama uc bucuk aydir ne aradi ne sordu beni. çok uzgunum nerdeyse hergun agliyorum annem babamda kiziyor agliyorum diye ama bende senin gibi dayanamiyorum toplam iki bucuk senemiz nasil biter diyorum. bende senin gibiyim çok ozluyorum onu ama ilk adimi ben atipta konusmayi baslatmayi istemiyorum cunku tartismalarimiz oldugunda ben ilk adimi atiyordum hep. dun arabayla karsima cikti ve bana bakmadi bile. ama ben yinede onu seviyorum ve ozluyorum. napicamida bilmiyorum nisanlimiyiz degilmiyiz onuda bilmiyorum hicbisey bilemiyorum ve bende senin gibi darmadaginim

Ben onunla karşılaşmamak için daha önce gittiğimiz yerlere bile gitmiyorum .H

Kestirip atmadım ilk kabul etmedim zaten ayrılığı yüzyüze konuştuk ne olursa olsun yanında olmak istiyorum dedim ama o istemedi yapabileceğim birşey yoktu
Zaman ver demesi istemedigi anlamina gelmiyordu bence.Basta ayrilmak istemis tabi ama.Kafa karisikligi iste.Ne yapacagini bilememis zor durumda oldugu icin.

hiç bir sosyal ortamda takip etmiyorum benim sevgilim bu kadar uzun benden ayrı kalamazdı biti zten sevgisi hissedebiliyorum ben bağımız yok artık

biz ayni sehirde oturuyoruz ve burasi cokk kucucuk mincik bi yer. evimizin arasi iki dk bile degil. mecburen goruyorum. ama uc bucuk aydir ilk defa karsilastik ve bana bakmadi bile.

Zaman ver demesi istemedigi anlamina gelmiyordu bence.Basta ayrilmak istemis tabi ama.Kafa karisikligi iste.Ne yapacagini bilememis zor durumda oldugu icin.

Yok bence keyfi yerinde en son geçen haftaya kadar iyiydim ben düzelmeye başlamıştım.Yakın bir arkadaşım instagramına bakmış yurtdışına çıkmış hep resimleri varmış ama kendi resimleri değil gittiği yerlerin onun instagramı 2 yıl önce vardı ve 2 fotosu vardı benle sevgililik dönemi boyuncada hiç uğramadı bile instagrama şimdi farklı artık bitirmiş beni çoktan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…