2 yıllık ilişkim bitti

Sanırım kendimizden çok taviz verdik eskiden de sen bensiz yaşayamazsın diye benle şakalaşırdı cidden öyle düşünüyormuş demek ki onu çok sevince o beni sevmeyi bıraktı sanırım

İyi de hemen engellemeler falan direkt bağlantıyı koparmissiniz.Biraz sure verseydiniz o da düşünüp yaşındaydı ne biliyim.sanki çabucak gözden cikarmissiniz gibime geldi

bilmiyorum ama bir kızın ensesinde adı yazıyormuş resimde tatto yapan bir yerde çekilmiş resim hindistan da sanırım

valla ben hiç anlamadım.

Adamın zor gününde terk eden sizsiniz, bir de onu suçluyorsunuz. Bitirmiş beni falan.
Çocuk oyuncağı mı bu iş, siz ayrılmışsınız, o da bitirecek elbette.

Sanırım kendimizden çok taviz verdik eskiden de sen bensiz yaşayamazsın diye benle şakalaşırdı cidden öyle düşünüyormuş demek ki onu çok sevince o beni sevmeyi bıraktı sanırım

valla ayni banada oyle diyodu. halbuki benim nisanlim gelip bana sana asik oldum demisti. yani ilk adimi o atmisti. ama bana bi sure sonra sen bensiz yapamazsin demisti

İyi de hemen engellemeler falan direkt bağlantıyı koparmissiniz.Biraz sure verseydiniz o da düşünüp yaşındaydı ne biliyim.sanki çabucak gözden cikarmissiniz gibime geldi
yok ondan değil geri dönmiyeceğini bildiğim için engelledim aramazsa sormazsa bile bilmeyeyim daha çok üzülürüm diye

valla ben hiç anlamadım.

Adamın zor gününde terk eden sizsiniz, bir de onu suçluyorsunuz. Bitirmiş beni falan.
Çocuk oyuncağı mı bu iş, siz ayrılmışsınız, o da bitirecek elbette.

önce o ayrılmak istedi ben konuşup hallettik zannederken bu sefer bi kaç ay zaman ver dedi ama doğruyu söylemediğini hissettim ve gururumu kurtarmak istedim sadece ne yapabilrdim ki başka

valla ayni banada oyle diyodu. halbuki benim nisanlim gelip bana sana asik oldum demisti. yani ilk adimi o atmisti. ama bana bi sure sonra sen bensiz yapamazsin demisti

Sen ne diosun benim ki 3 ay peşimden koştu ben hiç istemedim onu sonra zorla kendini sevdirdi nasıl oldu anlamdım çok sevincede tekmeyi bastı işte

önce o ayrılmak istedi ben konuşup hallettik zannederken bu sefer bi kaç ay zaman ver dedi ama doğruyu söylemediğini hissettim ve gururumu kurtarmak istedim sadece ne yapabilrdim ki başka

zaman verebilirdiniz bir süre.
normalde karşı çıkacağım bir şey bu durum.
Ancak babası kanser tedavisi gören sevgilimize de hoşgörü göstermeyeceksek neden seviyoruz diye geçiniyoruz ki.

çok da sağduyulu ve tutarlı olmasını bekleyebilir misiniz gerçekten babası belki ölüm döşeğinde olan birinin?

yok ondan değil geri dönmiyeceğini bildiğim için engelledim aramazsa sormazsa bile bilmeyeyim daha çok üzülürüm diye
Anladım. Ama yine belli olmazdı. Hem bir de zor günü adamın ya keşke hemen kabullenmeseydjnjz. Hani normal zaman olsa yaptığınız doğru ama adamın babası kanser. Yani psikolojisi düzgün değil. Ben olsam ilişkiye ara versem de yine arada hal hatır sorarım çünkü size karşı büyük bir yanlısı olmamış ve içinde bulunduğu durum çok kotu .

Sen ne diosun benim ki 3 ay peşimden koştu ben hiç istemedim onu sonra zorla kendini sevdirdi nasıl oldu anlamdım çok sevincede tekmeyi bastı işte

Banada ailem ve problemimizi bilen herkes diyor herkesten beklerdikde senden beklemezdik ,boyle bi hayirsizi sevecegini diye. herkese gore hayirsiz ama bana gore en degerli kisi ve o bunu gormuyor

Babası prostat kanseriydi ve bu durum yaşanmadan bir süre önce ameliyat oldu benim bildiğim durumu en son gayet iyiydi ben ayrılmak istemedim zaten ama beni istemeyen birine ne yapabilirdim ben hiç kimseye yapmadığım şeyi yaptım ona yalvardım resmen ayrılmayalım diye oda kıyamıyorum sana çok seviyorum ama çokda üzüyorum seni dedi ertesi gün yine bana zaman ver ne zaman düzelirim bilmem artık ne diyeyim ben ona

Evet ama istemiyor ilgimi so zamanlarda yalan söylüyordu işteyim diye halbuki evinde karşılarındaki bir cafede oturup beklemiştim benle görüşmemek için bin takla atıyordu bunlara rağmen dayandım vazgeçmedim ama benimde bir gururum var

bilemedim.
siz daha iyi bilirsiniz.
yani bahane miydi, yoksa derdi mi vardı.

bir yorumunuzda yazmışsınız, ayrılmak istemiş, sonra arayı bulup öpüşüp koklaşmışsınız. O mesajdan bende şu izlenim kaldı. Bir problemi var ve çözemiyor. Ama size sevgisinde sorun yok.

Sen guzel konusuyosun arkadasim. benim sevdigim kisininde amcasi - babasindan dahada cok sevdigi kisi kanserdi. kanseri yendi bu kezde trafik kazasinda hayatini kaybetti. ben onun yanindaydim hep. her agladiginda bende agliyodum. o uzulmesin kafasi bozuk diye her ne derse tamam senin dedigin yeterki uzulme diyordum ama noldu simdi acisini unuttu yaninda oldugumu falan unuttu herseyi ve beni arayip sormuyor bile. kusura bakmayin kotu bi soz kullancam belki ama herames arkadasimizin sevdgide boyle nankor olabilir

Hmm, ya ne diyeyim allah yardimciniz olsun. Başka biri olabilir mi peki

Banada ailem ve problemimizi bilen herkes diyor herkesten beklerdikde senden beklemezdik ,boyle bi hayirsizi sevecegini diye. herkese gore hayirsiz ama bana gore en degerli kisi ve o bunu gormuyor
çok fazla değer vermemek gerekiyormuş ben bunu anladım ama geç oldu tabi

bilemiyorum, belki de ben de yanlı bakıyorumdur olaya.

Eşimin babası kanserden vefat etti. Eşimin o süreçte ne kadar üzüldüğünü düşünüyorum ve keşke daha fazla destek olsaydım diyorum. Hani desteğimi esirgemedim ama çok duygusal bir insan olmadığım için sanırım çok iyi ifade edemedim diye üzülüyorum arada.

Yanında olmama izin vermedi bile ayrılmak en kolayı oldu ona kurtuldu benden belki bütün dertleride bitmiştir bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…