2 yıllık ilişkim bitti

Saol ama ilaç kullanmak beni daha kötü yaptı .Şimdi daha iyiyim aslında ilaç kullanırken tamamen dünyadan kopmuştum
Rica ederim
Sorsaydın öncesinde bi doktoruna keşke

Bi de sen şu an bişey yapma
Zaman demiş zaten
Sende al senin olsun demişsin tüm zamanlar

Bırak kafasını ve olumsuzlukları değerlendirsin kendi hayatında
İsterse o dönüş yapar

biz ayni sehirde oturuyoruz ve burasi cokk kucucuk mincik bi yer. evimizin arasi iki dk bile degil. mecburen goruyorum. ama uc bucuk aydir ilk defa karsilastik ve bana bakmadi bile.

Bizim karşılaşma imkanımız yok istanbuldayız ve karşılaşacağımız yerlere gitmiorum zaten ama öyle birşey olsa o da bakmaz heralde tanıyamıyorum artık çünkü

Dönmez biliyorum o çoğu konu da nettir bittiyse biter vicdan yapmaz özlemez beni hatırlamıordur bile şuan hissedebiliyorum ben iş bunalım filan yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü ayrılık sebebinin sanırım sıkıldı ilki evliliğe gidiyordu evlilik istemedi vb .bunun gibi şeylerden bitirdi gibime geliyor

Ama bunların hepsi senin kendi tahminin
Hepsi gibine gelmiş çünkü
Ama iş değilse de babası kanser onun tedavi süreci bile ne kadar zordur biliyor musun ? doktora getir götür yaparken insan sağlıklıyken hastanede hastalanır yani..
Balık hafızalı değilse seni de hatırlıyordur ama dönüş yapar mı yapmaz mı onu zaman gösterir, zaten zaman istiyorum demiş.

Bizim karşılaşma imkanımız yok istanbuldayız ve karşılaşacağımız yerlere gitmiorum zaten ama öyle birşey olsa o da bakmaz heralde tanıyamıyorum artık çünkü

Neden boyle yapiyolarsa bize. ileriki hayatimizda belki daha ne sorunlar gorcez. bu kadar sacma kiz gibi trip atmalari peslerinden kosturmalari... ellerine ne geciyo ben anlamiyorum. senin yine sevgiliyken olmus bu sorunlar. oda kotu bisey hic olmasa iyiymis ama benim nisanliyken oldu benim derdim tek nisanlim sevgilim dedigim kisi degil kaynana kayinbaba gorumce kaynim var bide. tek bi kisi degil butun ailece dusmanlar ve soguklar. dayanilmaz bisey bu yaptiklari ama napicamada aklim yetmiyor artik.
guvendigim sevdigim ailemi bile karsima aldigim kisi simdi beni yuz ustu birakti

Seni de uzmek istememis olabilir.Bu yuzden uzaklastirdi belkide valla bilemedim.Senin engellemen cocukca olmus.Bide biz cok inceliyoruz hani sosyal medyadan fotograf atiyo mu,nereye gidiyo,disari cikti o halde cok mutlu vs.Erkeklerin boyle dusundugunu sanmiyorum biz kuruyoruz biraz.

Evet zaman istedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu dediği o yüzden gururumu kurtarmak için tüm zamanlar senin olsun dedim .Evet çok zor şeyler yaşadı ama o süreçte beni de çok üzdü ve zaten seni çok üzüyorum aşkım diyordu son zamanlar da ben razıdım herşeye ama o istemedi

Benimkide tam tersi. biz yurtdisindayiz ve nisanlim dedigim kisi turkiyeye gezmeye gitti. sensiz gitmem diyen bensiz diskolara barlara plajlara eglenmeye gitti.

Tamam olan olmuş
Artık dönerse döner dönmezse oralı olma bence

Evet kötü bir durum biz o aşamaya gelmemiştik daha ama yine de ailem etkilendi .Herkes evlilik kararı beklerken ayrılık kararı geldi

Benimkide tam tersi. biz yurtdisindayiz ve nisanlim dedigim kisi turkiyeye gezmeye gitti. sensiz gitmem diyen bensiz diskolara barlara plajlara eglenmeye gitti.

Allah çok büyük ne diyim bilmiyorum ki hep Allahım sana havale ediyorum diyorum .Bir yandan da seni sevmek zorunda değil ki kime niye kızıyorsun hakkın yok buna diyorum

Bence abartılı davranmissin. Boru değil yani kansermis babası elbet kafası karışık olabilir ne yaptığını bilmiyor olabilir hemen neden merakliymis gibi ayrılık fikrinin üstüne atladiniz ki? Belki duzelebilitesi vardı ama siz onu kendi kendinize yok etmissiniz. İlişkilerde inişler çıkışlar olur keşke biraz zaman verseydiniz birbirinize

Evet kötü bir durum biz o aşamaya gelmemiştik daha ama yine de ailem etkilendi .Herkes evlilik kararı beklerken ayrılık kararı geldi

Valla canim nisanlanmadan ayrildiysaniz hakkinizda hayirlisi bu demekki. uc aydir bana gunluk gelen cumle " hakkinda hayirlisi buymus evlensen ayrilsan daha kotu olurdu" ezberledim artik duya duya. baskasina teselli veriyorum ama kendime bi turlu teselli veremiyorum ben. bilmiyorum sende oylemisin.

Tamam olan olmuş
Artık dönerse döner dönmezse oralı olma bence

Kesinlikle benden bir yaklaşım olmaz artık çok gururum incindi asla ne ararım ne de sorarım gizli gizli bile bakmıyorum hiç birşeyine bilmiyim duymıyım daha iyi diyorum

Allah çok büyük ne diyim bilmiyorum ki hep Allahım sana havale ediyorum diyorum .Bir yandan da seni sevmek zorunda değil ki kime niye kızıyorsun hakkın yok buna diyorum
Aslında bu kısım daha mantıklı
Boşver olmuyorsa olmuyordur
Düşünüp arabeske bağlama
Nasipse kendi gelir seni bulur zaten
Kozlarınızı paylaşmışsınız tüm zamanlar senin olsun demişsin, artık sen bi adım atma.

ne demek seni sevmek zorunda degil. neden gecirdi onca zamani seninle madem seni sevmek zorunda degilde. benim tek uzulup agladigim ne biliyomusun onunla gecen guzel zamanlari hatirlamadigim ve ona iki bucuk senemi harcadigim. guven verip boyle birakmak iyi biseymi sanki

sakın yanlış anlama,yurdşına gitmiş demişin,bak ben çok acı çekerken bır kaç yurtdışı seyhati yaptım,benım sosyal hesabım yok,ama olsa paylaşsam gören aaa unutmui gezıyor dıcektı,oysa ben bılıyorum oarlarda ne acılar çektığımı,uçakda ne kadar çok ağladığımı,yanımdakı kadının dayanamayıp anlat rahatlarsın deyıp benı dınlediğini,içimin acısını ben bılırım,uç beş fotoma baksan ayy ne mutlusun dersın,hiçbirşey göründüğü gibi değilllllll

Ben zaten ayrılığı kabul etmedim yüzyüze görüşelim öyle söyle dedim ilk olarak ama yüzüme karşı söyleyemedi ve barıştık herşey yolunda sandım .Sonra tekrar yazınca bana zaman ver filana artık gururuma yediremedim ben onun yanında olmak istedim istemeyen adama zorla nasıl yapışırm ne gelirdi elimden ?

Canim. benim nisanlim dedigim kisi bu sozlerin aynisini bana dedi biliyomusun. oda turkiyeye gezmeye gitti bi ay (bizde konusmuyoruz uc bucuk aydir) resimlerini facete paylasiyodu hergun her gittigi yerden, ben sinirden daha cok agliyodum. oda aynisini demisti bana ben disariya cok mutlu gorunurum ama icim kan aglar cigerim yerinden sökülur bilemezsin anlayamazsin sen demisti. ama ben inanmamistim onun sozune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…