Rica ederimSaol ama ilaç kullanmak beni daha kötü yaptı .Şimdi daha iyiyim aslında ilaç kullanırken tamamen dünyadan kopmuştum
biz ayni sehirde oturuyoruz ve burasi cokk kucucuk mincik bi yer. evimizin arasi iki dk bile degil. mecburen goruyorum. ama uc bucuk aydir ilk defa karsilastik ve bana bakmadi bile.
Rica ederim
Sorsaydın öncesinde bi doktoruna keşke
Bi de sen şu an bişey yapma
Zaman demiş zaten
Sende al senin olsun demişsin tüm zamanlar
Bırak kafasını ve olumsuzlukları değerlendirsin kendi hayatında
İsterse o dönüş yapar
Ama bunların hepsi senin kendi tahmininDönmez biliyorum o çoğu konu da nettir bittiyse biter vicdan yapmaz özlemez beni hatırlamıordur bile şuan hissedebiliyorum ben iş bunalım filan yüzünden olduğunu sanmıyorum çünkü ayrılık sebebinin sanırım sıkıldı ilki evliliğe gidiyordu evlilik istemedi vb .bunun gibi şeylerden bitirdi gibime geliyor
Bizim karşılaşma imkanımız yok istanbuldayız ve karşılaşacağımız yerlere gitmiorum zaten ama öyle birşey olsa o da bakmaz heralde tanıyamıyorum artık çünkü
Seni de uzmek istememis olabilir.Bu yuzden uzaklastirdi belkide valla bilemedim.Senin engellemen cocukca olmus.Bide biz cok inceliyoruz hani sosyal medyadan fotograf atiyo mu,nereye gidiyo,disari cikti o halde cok mutlu vs.Erkeklerin boyle dusundugunu sanmiyorum biz kuruyoruz biraz.Yok bence keyfi yerinde en son geçen haftaya kadar iyiydim ben düzelmeye başlamıştım.Yakın bir arkadaşım instagramına bakmış yurtdışına çıkmış hep resimleri varmış ama kendi resimleri değil gittiği yerlerin onun instagramı 2 yıl önce vardı ve 2 fotosu vardı benle sevgililik dönemi boyuncada hiç uğramadı bile instagrama şimdi farklı artık bitirmiş beni çoktan...
Ama bunların hepsi senin kendi tahminin
Hepsi gibine gelmiş çünkü
Ama iş değilse de babası kanser onun tedavi süreci bile ne kadar zordur biliyor musun ? doktora getir götür yaparken insan sağlıklıyken hastanede hastalanır yani..
Balık hafızalı değilse seni de hatırlıyordur ama dönüş yapar mı yapmaz mı onu zaman gösterir, zaten zaman istiyorum demiş.
Yok bence keyfi yerinde en son geçen haftaya kadar iyiydim ben düzelmeye başlamıştım.Yakın bir arkadaşım instagramına bakmış yurtdışına çıkmış hep resimleri varmış ama kendi resimleri değil gittiği yerlerin onun instagramı 2 yıl önce vardı ve 2 fotosu vardı benle sevgililik dönemi boyuncada hiç uğramadı bile instagrama şimdi farklı artık bitirmiş beni çoktan...
Tamam olan olmuşEvet zaman istedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu dediği o yüzden gururumu kurtarmak için tüm zamanlar senin olsun dedim .Evet çok zor şeyler yaşadı ama o süreçte beni de çok üzdü ve zaten seni çok üzüyorum aşkım diyordu son zamanlar da ben razıdım herşeye ama o istemedi
Neden boyle yapiyolarsa bize. ileriki hayatimizda belki daha ne sorunlar gorcez. bu kadar sacma kiz gibi trip atmalari peslerinden kosturmalari... ellerine ne geciyo ben anlamiyorum. senin yine sevgiliyken olmus bu sorunlar. oda kotu bisey hic olmasa iyiymis ama benim nisanliyken oldu benim derdim tek nisanlim sevgilim dedigim kisi degil kaynana kayinbaba gorumce kaynim var bide. tek bi kisi degil butun ailece dusmanlar ve soguklar. dayanilmaz bisey bu yaptiklari ama napicamada aklim yetmiyor artik.
guvendigim sevdigim ailemi bile karsima aldigim kisi simdi beni yuz ustu birakti
Benimkide tam tersi. biz yurtdisindayiz ve nisanlim dedigim kisi turkiyeye gezmeye gitti. sensiz gitmem diyen bensiz diskolara barlara plajlara eglenmeye gitti.
Bence abartılı davranmissin. Boru değil yani kansermis babası elbet kafası karışık olabilir ne yaptığını bilmiyor olabilir hemen neden merakliymis gibi ayrılık fikrinin üstüne atladiniz ki? Belki duzelebilitesi vardı ama siz onu kendi kendinize yok etmissiniz. İlişkilerde inişler çıkışlar olur keşke biraz zaman verseydiniz birbirinizeArkadaşlar buraya sadece dertleşmek için yazıyorum derdimin hiçbir çaresi yok artık bunu kabulendim .3 ay oldu ayrılalı ilk ay çok kötü geçti pskiyatri pskolog gittim ilaç kullandım bir ay ama sonra devam etmedim dualara Allahıma sığındım .İsteğim asla barışmak değil sadece bu acı geçsin diye dua ediyorum .Ben çok güzel bir ilişkimiz var sanıyordum yanılmışım .Tabi ki kavgalarımız oludu ama hiç bir zaman çirkinleşmedik birbirimize karşı beni o kadar seviyordu ki çok güveniyordum ona.Haziran ayın da yeni bir işe girdi ve olan o zman oldu benden uzaklaşmaya başladı hep işyerin de yeni biri olayıda değil çünkü yeni bir kuruluştu ve 4 ekektiler henüz öyle birşey değil eminim .Babası kanser tedavisi görüyordu para sıkıntısı vardı çok bunaldım bana bir kaç ay zaman ver dedi .Kendimi ne zaman toplarım bilmiyorum herşey üstüste geldi dedi .Hala şoktayım ve ben tüm zamanlar senin olsun deyip bitirdim ilişkiyi .Daha birgün önce seni çok seviyorum aşkım deyip ertesi gün ben ayrılmak istiyorum diyen bir adam bu .Daha önce hiç ayrılmadık ne o ne de ben birden bu kadar seven bir adam nasıl ayrılmak ister bilmiyorum düşünmekten kafayı yiycek gibi oluyorum çok özledim ama geri adım atmıyorum heyerden tüm ortak arkadaşlarımız dahil engelledim ama hissediorum aslında gerek yoktu çünkü o geri dönmiycek bende istemiyorum ama pişmanlığını duymak isterdim bu düşünceme engel olamıyorum .Ne zaman biter bu acı ve özlem ? aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar lütfen bana akıl verin
Evet kötü bir durum biz o aşamaya gelmemiştik daha ama yine de ailem etkilendi .Herkes evlilik kararı beklerken ayrılık kararı geldi
Tamam olan olmuş
Artık dönerse döner dönmezse oralı olma bence
Aslında bu kısım daha mantıklıAllah çok büyük ne diyim bilmiyorum ki hep Allahım sana havale ediyorum diyorum .Bir yandan da seni sevmek zorunda değil ki kime niye kızıyorsun hakkın yok buna diyorum
Allah çok büyük ne diyim bilmiyorum ki hep Allahım sana havale ediyorum diyorum .Bir yandan da seni sevmek zorunda değil ki kime niye kızıyorsun hakkın yok buna diyorum
Bence abartılı davranmissin. Boru değil yani kansermis babası elbet kafası karışık olabilir ne yaptığını bilmiyor olabilir hemen neden merakliymis gibi ayrılık fikrinin üstüne atladiniz ki? Belki duzelebilitesi vardı ama siz onu kendi kendinize yok etmissiniz. İlişkilerde inişler çıkışlar olur keşke biraz zaman verseydiniz birbirinize
Valla canim nisanlanmadan ayrildiysaniz hakkinizda hayirlisi bu demekki. uc aydir bana gunluk gelen cumle " hakkinda hayirlisi buymus evlensen ayrilsan daha kotu olurdu" ezberledim artik duya duya. baskasina teselli veriyorum ama kendime bi turlu teselli veremiyorum ben. bilmiyorum sende oylemisin.[/QUOT
Aynen aynı durumdayız bana da hegün boşverrrr hayırlı değilmiş demekki diyorlar gerçi ne desinler işte dencek bişey yok ki
sakın yanlış anlama,yurdşına gitmiş demişin,bak ben çok acı çekerken bır kaç yurtdışı seyhati yaptım,benım sosyal hesabım yok,ama olsa paylaşsam gören aaa unutmui gezıyor dıcektı,oysa ben bılıyorum oarlarda ne acılar çektığımı,uçakda ne kadar çok ağladığımı,yanımdakı kadının dayanamayıp anlat rahatlarsın deyıp benı dınlediğini,içimin acısını ben bılırım,uç beş fotoma baksan ayy ne mutlusun dersın,hiçbirşey göründüğü gibi değilllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?