2 yıllık ilişkim bitti

valla ben yaşadım bılıyorum,şey gıbı düşün,mıllet mutlu mesut resımler atıyor,ünlülere bak,sıradan karı kocalara,ama içlerınde neler olduğunu sonra öğrenıyoruz,benı dövdu,bana dayak atıyordu,örnek bade işcil,ece erken,ikbal gürpınar,bizim akraba kadın adam başka sevgılısı var,onunla yaşıor,kadına boşanma davası açtı,kadın facede neler paylaşıyor görsen ınanmazsın,ama biz ibliyoruz gerçek öle değil

Bilmiyorum ama bence mutlu o şuan öyle hissediyorum geri döneceğinide sanmıyorum bence avlanmaya çıkmış benim ki baqna öyle geliyor beni de faceden bulmuştu ne de olsa

haklisin bayanlar oylede. erkeklerde oylemi acaba. cunku nisanlimda ayni seyleri soyledi ama ben inanamiyorum oyle olduguna

haklisin bayanlar oylede. erkeklerde oylemi acaba. cunku nisanlimda ayni seyleri soyledi ama ben inanamiyorum oyle olduguna

Onlar bizim gibi etkilenmiyorlar bence yeni birini bulup ona kolayca adapte oluyorlar .Benim ki benden önce 3 yıllık ilişkisini bitirmişti 6 ay sonra benle çıkmaya başladı.Ayrılma sebebi de kızın aşırı kilolu olması ,asosyal olması ,ilişki adına hiç birşey yapmamasıydı .Bir laf vardır ya hani dinime küfreden müslüman olsa kendisi de 1.88 boy 125 kiloydı ben 1.65.48 kiloyum.Farkeden birşey oldumu hayır tüm istediklerim var sen de derdi ben hiç demedim benimkiler sende yok olduğu gibi sevdim onu yanlış yapmışım .

Ayyyy niye üzülürsünüz anlamam, unut gitsin, geride milyonlarca erkek var, daha iyisini bulursun kasma....

Ayyyy niye üzülürsünüz anlamam, unut gitsin, geride milyonlarca erkek var, daha iyisini bulursun kasma....

Evet olcak inşallah ama heme n olmuyor insan unutmadan başkasıyla birşey yaşayamıyor.Ayrıldığımızdan beri kısmetimde arttı ama benim içimden gelmiyor şuan kimseyle görüşmek istemiyorum inşallah yaza bambaşka biri olarak çıkarım spora geri döndüm kendimle uğraşıorum sürekli zaten süslü püslü bişeydim iyice kokoşa bağlarım diye düşünüyorum :)

insanın desteğe en ihtiyaç duyduğu zaman da ayrılması tuhaf yeni işyerinde çevrede bayan arkadaş edinmiş olabilir...

benim de arkadaşımın sevgilisi birbirimizi mi yıpratıyoruz falan demeye başlamıştı
(ama onun öncesinde her istediğini yapar arabası olmadığı halde biryerden biryere gidecekse işi yoksa bırakır yanında olayım yeter derdi)
sonra çocuk düzelmeye başladı meğer o zamanlar arkadaşı yeni sevgili yapmış bunu da arkadaşıyla görüştürmüş kız 2.görüşmeden sonra istememiş çocuk görüşelim demesine rağmen

Ya bilmiyorum öle birşey de olabilir ama işyerinden değildir iş yeri yeni kuruluyordu bunlar daha 4 erkekti o dönem hissetmedim böle bir durum telefonu büyük ekranlıydı ve son görüşmemizde bile ana ekranda benim resmim vardı yani telefona dokunsan karşına benim resmim çıkıyordu anıma gelirken değiştiriyor desem onu da yapamaz çok unutkandır bir kere resmi değiştirmişti ben de burda çok çirkinim eskisini koy demiştim ama aynı resmi bulup koyamamış yine başka resim koymuştu en son ve o kalmıştı ama şimdi vardır hayatında biri bana öyle geliyor yoksa dayanamazdı bu kadar uzun benden ayrı kalmaya

Benim komşumun eşi de çooook ünlü bir sanatçıyla evlenmeye kalktı. Gazetelere çıktılar filan. Aileler araya girdi, zar zor ikna edip eve geri döndürdüler adamı. Bu arada eşim kendisinin facebook'undan gösterdi (ben yokum sosyal medyada); kadının sayfası "kocamla ne mutluyum" resimleri ve mesajlarıyla dolu..Dışarıdan gören çok iyiler sanır; yaşanan kavga kıyameti komşumuz oldukları için en iyi biz biliyoruz. FB, instagram vs.. kanmayın; tam tersidir bence. Orada çok mutlu görünenler tam tersidir. Eşiyle gerçekten mutlu huzurlu bir yuvası olan bunu ispatlayacağım diye bir çaba içinde olmaz ki zaten...

Benim eski sevgilim zaten öle sosyal medyada çok vakit geçiren biri değildir .Sevmez çok ama instagrama koyduğu resimler de beni etkilemek için değildir .Öyle biri değil o zaten mutlu olabilir bu normal çünkü o ayrılmak istedi terkedip üzülecek değil sanırım :) neyse burda derdimi anlatmak iyi geldi çevremdeki herkes geri dönecek diyip duruyor ben inanmıyorum döneceğine hiç kandırmadım kendimi o şekilde sadece bu acı geçsin istiyorum o da zamanla inşallah

Valla benim durumumda senden farksiz. benimki beni oldugum gibi begenemedi bi turlu. basini kapatacaksin calismayacaksin etek giyeceksin topuklu giymeyeceksin diyip durdu. ama ben onu oldugu gibi kabul ettim hicbiseyini degistirmedim ve yinede yaranamadim bi turlu.

banada diyolar aynisini o sana geri döner merak etme uzulme diye. ama benim tanidigim kisi inadindan dönmez. bende umudumu kestim ama buda içimi çok acitiyor.

Bizde öle bir durum olmadı hiç kendisi hristiyandı zaten ama birbirimizi hiç bir konuda değiştirmeye çalışmadık zaten en çok da bunun şokundayım bizim güzel bir ilişkimiz vardı o yüzden bu kadar şoktayım herşeyden önce arkadaştık her buluşmmaızda karnımız ağrıyana kadar gülecek birşeyler bulurduk çok eğlenirdik birlikte benim senden başkasın aihtiyacım yok derdi hep yalanmış nasıl inandım nasıl bu kadar saf oldum ben

banada diyolar aynisini o sana geri döner merak etme uzulme diye. ama benim tanidigim kisi inadindan dönmez. bende umudumu kestim ama buda içimi çok acitiyor.

seni bilmem ama benim ki dönmez inattan filan değil istemediği için dönmez

benim senden baskasina ihtiyacim yok, hayatimda hersey sensin, sensiz yapamam ben, bunlarida soyluyordu bana. bizde gozlerimizden yas gelene kadar gulerdik. bende hep oyle diyorum nasil bu kadar aptal olmusum nasil gorememisim gercek yuzunu. nasil inandirdi beni bu sahte sozlere diye

Demekki kendilerini sevdiklerine innadırıyorlar ama gerçekten sevmiyorlar ne bileyim anlayamıyorum ki düşüne düşüne kafayı yicem ele ele sevgili görünce gözlerim doluyor hala nasıl alışıktım elimi bırakmazdı hiç benim offf offfff

ben gunde dort kez gezdigimiz gorustugumuz yerlerden geçmek mecburiyetindeyim. hep anilar goz onumde. her isten cikisimda sanki o gelcek yine beni karsilayacak nasilsin seni gormeye geldim diyecek gibi oluyor her seferinde. ama bakiniyorum etrafima belki gelir iki dk bekleyim diyorum her gun ama ne gelen var ne giden. gelmeyecegini bile bile beklemek ne aci...

Ben beklemiyorum ama motoru vardı onun her motor sesinde irkiliyorum .Anılar çok olunca gittiğimiz yerlere gitmemekte çözüm olmuyor ben mesela uzun bir zaman beyoğluna gidebileceğimi sanmıyorum her karesinde anılarımız var o semtin dayanıcaz elimiz mahkum birde gururumuzdan olmayalım ben öyle teselli bulmaya çalışıyorum

Ikinizin evinin arasi uzaksa anilarinizi yasadiginiz yerlerde yakin degilse kolay atlatabilirsin aklindakilerde zamanla azaliyor. ben onunla konusurken her animizi birbirimize nerdeyse hergun anlatirdik sunu bunu yaptik ne guzeldi diye. ama simdi cogunu hatirlamamaya calisiyorum. bizim evlerimiz cok yakin mesafede. bide komsumuz onu yakin arkadasi hergun onu almaya geliyor evimin onune ve arabasiyla oyle bi fren yapiyoki sokak fren sesiyle yankilaniyor. ve benim duydugumu bile bile içim yansin onun varligini hissediyimde canim yansin diye boyle yapiyor. ve bende malesef refleks olarak pencereden bakiyorum karanlik bile olsa biraz olsun gorebilirmiyim diye

Canım muhtemelen soğumuş ama o dönem belli edemeyip sürdürmüş demkki gerçekten seven biri bırakamaz. Bnce artık unutmalısın belki çok güzel bir hayat seni bekliyordur ve sen kafan hala onda olduğu için göremiyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…