2 yıllık okuduğum için hor görülüyorum

Yaşadığım şehri şuan söylemiyim anonim olduğum için. Bir iki tane var şabaratuvar iş ilanları da olmuştu ama özellikle hep erkek istiyolar.
Numune almak için erkek istiyor olabilirler. Deney yapan personel belgesi alırsanız , şantiyeye gitmezsiniz , raporlama yaparsınız.

Kimsenin seni,eğitimini ve hayallerini küçümsemesine izin verme.Bu konuda çevrendekilere tavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.

Yaşadığım şehri şuan söylemiyim anonim olduğum için. Bir iki tane var şabaratuvar iş ilanları da olmuştu ama özellikle hep erkek istiyolar.
yaşadığınız yerin nüfus sayısı 100 den fazladır,haliyle sizin bulunmanız imkansız, söyleseniz belki şurası var diye sizi yönlendirirler ...

Şu 11 satırda yaptığınız yazım yanlışlarını yazmamı ister misiniz? İngilizceden Türkçeye geçen kelimeler dahil yanlış yazmışsınız. Bu nasıl TDK takip etmek? Önce siz doğru olsanız da ona göre uyarı verseniz keşke.

Bahanelere sığınma ve en kötü ihtimali düşün diyelim ki 40 yaşına geldin Allah gecinden versin annen de öldü babanla o evde bir başına 3 kuruş için bile ona muhtaç kaldın.
Böyle bi hayat istemiyorsan ya mesleğin için büyükşehire git yada orda alan dışı bi iş bul ama hayatının kontrolünü eline al. Sonra başını taşlara vurursun ama geç olur

Savunduğunuz şey Cad (Autocad) yazılımının bir firmanın verdiği ismi yahu.. Marka o marka Hala bilme üzerinden sapır saçma yorum yazıyorsunuz. Ben zamanında zetacad kullandım her mühendislik firmasının kendi yazılım ismi olur TDK da o yüzden yok diyorum pöf dedirttiniz gerçekten..

Bende aynı durumu iş yerinde yaşadım daha çok iş daha az para çünkü 2 yıllıktım gittim 4 yıllığa tamamladım ama şimdi de iş yok yani hiç kafaya takma boşver inşallah güzel bir iş kapısı açılır sana bana isteyen herkese

bundan sonra böyle yazacağım ; amerika birleşik devletleri merkezli 80 li yıllardan beri geliştirilen bilgisayar destekli yazılım tasarımı olan autocad i

biliyorsunuz ve siz evde oturduğunuz yerde bile tasarımlar yapıp freelance (inşallah herkesi memnun edecek şekilde yazmışımdır) olarak çalışıp tasarımlarınızı bile satabilirsiniz mesela mutfak dolapları tasarımları ... ismi lazım değil o programın bilgisiyle birçok şey yapabilirsiniz evde oturduğunuz yerde bile

hiçbirşey bulamasam oturur bunu yapardım aklıma geldi söyleyeyim dedim bir felakete sebep olmayacaksam

4 senelik okuyunca ne oluyor ki sanki
Memlekette iş mi kaldı

Ama Dgs çalışıp 4 seneye tamamlarsınız
Bulduğunuz işte çalışın ve yükselmeye bakın

Dram yaratmayın
Otururuz çalışın herşey sizin elinizde

ben de üşendiğimden cümlelere büyük harflerle başlamıyorum.atma beni siteden hocammmmmm.şaka bir yana kıl oluyorum durmadan yanlış yazımları düzeltmek isteyenlere.okunup anlaşılıyorsa kime ne nasıl yazıldığı?ahan da inadıma büyük harf kullanmıyorum

Büyük harf klavye ile ilgili. Benimki noktadan sonra otomatik büyütüyor. Ona o kadar takılmıyorum. Kalanlara dikkat etmeye çalışırım. Ama burası forum, yazışmıyoruz da konuşuyoruz adeta. Plansız ve yanlışlı olabiliyor. Hanımefendi daha "orijinal" yazamıyorken otoket'i eleştirince itici oluyor.

benim klavye düzeltmiyor.burada da aynen dediğin gibi konuşuyormuş gibi düşünüyorum yazarken.herkes adına saçma bir tartışma olmuş.ne gerek var bu yüzden inatlaşmaya?isteyen dikkat eder istemeyen etmez.harfleri yutarak yazanlar bile var.onları da anlıyorum okurken

Simdiki aklım olsa önlisans okuyup atanmak için calısırdım. 4 senelıkler de artık iş bulamıyor. Dgs ıle tamamlamak yerine önlisans kpss çalışabilirsiniz.

Simdiki aklım olsa önlisans okuyup atanmak için calısırdım. 4 senelıkler de artık iş bulamıyor. Dgs ıle tamamlamak yerine önlisans kpss çalışabilirsiniz.
Bu arada ılla kendi alanınızdan atanmak ıcın degıl. Dgs ıle 4 senelıge gecen arkadaşlarım hep ders bırakıp kpss calıstılar genel alımlar oluyor katıplık vs. Arastırabılırsınız. Onlısans kpss ıle atandılar.

kimsenin, kimseyi hor görebileceği bir zamanda değiliz. Tıp vb. bölümler dışında tüm bölümlerin puanları çok düşük artık ve bitirince de iyi bir yere yerleşmek çok zor. Devir çalışkan, üretici olma devri. Kimseyi dinleme iş imkanının olduğu bir yere gidip çok çalış, yükselme olanağı ara.

siz kendi çapınızda annenizi yalnız bırakmamayı vs. düşünmüşsünüz
çok güzel
babanızı da boşverin de

başka bir kimsenin sizin esasen böyle bir kafada olduğunuza dair bir fikri var mı?

çünkü dışarıdan bakınca gerçekten 2 yıllık okumuş, işsiz evde oturan kızsınız yani. insanlar ne bilsin içinizi? (ha bizim ülkemizde niye başkalarının üzerine bu kadar vazife kimin ne yaptığı orası apayrı bir konu da)

ya sonra içiniz ne olursa olsun bir yaştan sonra mantıklı kararlar alıp hayat kurmak gerekiyor.
2 yıllık okuduğunuz için değil, işsiz olduğunuz için hor görülüyorsunuz. 2 yılık okumuş olmak sadece bunun bir sebebi olarak düşünülüyor. işiniz gücünüz olsa kimse okula filan bakmaz.

İşte o sebeple söylüyorum.
Elbette hayat kimse için kolay değil ama siz böyle davranarak ancak kendi hayatınızdan çalarsınız. İyi yada kötü anneniz bir ömür o şekilde yaşamayı tercih etmiş. Kardeşleriniz de hayatlarını değiştirmeyi tercih etmiş. Siz değişime girmediğimiz sürece mutsuzluk daha fazla sizi bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…