- 10 Haziran 2022
- 301
- 211
- 18
- Konu Sahibi leondapper
-
Beton laboratuvarlarını deneyebilirsiniz. Her ilde var. Küçük şehir de olsa var. Hangi şehirde
Yaşadığım şehri şuan söylemiyim anonim olduğum için. Bir iki tane var şabaratuvar iş ilanları da olmuştu ama özellikle hep erkek istiyolar.Beton laboratuvarlarını deneyebilirsiniz. Her ilde var. Küçük şehir de olsa var. Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Numune almak için erkek istiyor olabilirler. Deney yapan personel belgesi alırsanız , şantiyeye gitmezsiniz , raporlama yaparsınız.Yaşadığım şehri şuan söylemiyim anonim olduğum için. Bir iki tane var şabaratuvar iş ilanları da olmuştu ama özellikle hep erkek istiyolar.
Kimsenin seni,eğitimini ve hayallerini küçümsemesine izin verme.Bu konuda çevrendekilere tavrını net bir şekilde ortaya koymalısın.Arkadaşlar ben 2 yıllık okudum dgs de yapamadım ama bölümüm inşaat aslında iş alanı geniş bulunduğum şehir küçük olduğu için biraz zor bulması ya da tanıdık torpil gerekiyo. Akrabalar hatta babam olacak adam bile (onunla 1 yılı geçkindir konuşmuyorum) beni resmen gor görüyo işsiz evde oturan insan olarak görüyo başka herhangi bir işe girsem ona bile burun büküyorlar kendi işini bulamadı böyle işlerde çalışıyo diye ablam ve abim büyük şehire gittiler bölümleride işlerde çok iyi ben burda kalmak ve anneme sahip çıkmak zorunda kaldım (babamla başbaşa bırakamazdım onu) bunca yüküm varken insan beni hala tembel olarak görüyor ve çok gücüme gidiyor
yaşadığınız yerin nüfus sayısı 100 den fazladır,haliyle sizin bulunmanız imkansız, söyleseniz belki şurası var diye sizi yönlendirirler ...Yaşadığım şehri şuan söylemiyim anonim olduğum için. Bir iki tane var şabaratuvar iş ilanları da olmuştu ama özellikle hep erkek istiyolar.
Şu 11 satırda yaptığınız yazım yanlışlarını yazmamı ister misiniz? İngilizceden Türkçeye geçen kelimeler dahil yanlış yazmışsınız. Bu nasıl TDK takip etmek? Önce siz doğru olsanız da ona göre uyarı verseniz keşke.Sizde mi Edebiyat veya Türkçe öğtetmenisiniz? Eğer öyleyseniz TDK'ya (sürekli güncelleme bakarım çünkü aşamasında olduğunu bile görmedim) girmiş kelime değil henüz bu ve eski adıyla biliniyor otoket yazan firma bu eğitime kendi adlandırmasını yapmış..
Her kelimeyi okunduğu gibi koymaz TDK genelde Türkçe'ye uygun adlandırır. Bu olmazsa o yola başvuruyorlar. Bazılarında o bile olmaz bateri demek yerine batarya demek gibi...
Neyse açıklamanıza gerek de yok farklı geldi orjinalinden tebessüm ederek yazdım onu ben
Bahanelere sığınma ve en kötü ihtimali düşün diyelim ki 40 yaşına geldin Allah gecinden versin annen de öldü babanla o evde bir başına 3 kuruş için bile ona muhtaç kaldın.Arkadaşlar ben 2 yıllık okudum dgs de yapamadım ama bölümüm inşaat aslında iş alanı geniş bulunduğum şehir küçük olduğu için biraz zor bulması ya da tanıdık torpil gerekiyo. Akrabalar hatta babam olacak adam bile (onunla 1 yılı geçkindir konuşmuyorum) beni resmen gor görüyo işsiz evde oturan insan olarak görüyo başka herhangi bir işe girsem ona bile burun büküyorlar kendi işini bulamadı böyle işlerde çalışıyo diye ablam ve abim büyük şehire gittiler bölümleride işlerde çok iyi ben burda kalmak ve anneme sahip çıkmak zorunda kaldım (babamla başbaşa bırakamazdım onu) bunca yüküm varken insan beni hala tembel olarak görüyor ve çok gücüme gidiyor
Savunduğunuz şey Cad (Autocad) yazılımının bir firmanın verdiği ismi yahu.. Marka o markaŞu 11 satırda yaptığınız yazım yanlışlarını yazmamı ister misiniz? İngilizceden Türkçeye geçen kelimeler dahil yanlış yazmışsınız. Bu nasıl TDK takip etmek? Önce siz doğru olsanız da ona göre uyarı verseniz keşke.
Bende aynı durumu iş yerinde yaşadım daha çok iş daha az para çünkü 2 yıllıktım gittim 4 yıllığa tamamladım ama şimdi de iş yok yani hiç kafaya takma boşver inşallah güzel bir iş kapısı açılır sana bana isteyen herkeseArkadaşlar ben 2 yıllık okudum dgs de yapamadım ama bölümüm inşaat aslında iş alanı geniş bulunduğum şehir küçük olduğu için biraz zor bulması ya da tanıdık torpil gerekiyo. Akrabalar hatta babam olacak adam bile (onunla 1 yılı geçkindir konuşmuyorum) beni resmen gor görüyo işsiz evde oturan insan olarak görüyo başka herhangi bir işe girsem ona bile burun büküyorlar kendi işini bulamadı böyle işlerde çalışıyo diye ablam ve abim büyük şehire gittiler bölümleride işlerde çok iyi ben burda kalmak ve anneme sahip çıkmak zorunda kaldım (babamla başbaşa bırakamazdım onu) bunca yüküm varken insan beni hala tembel olarak görüyor ve çok gücüme gidiyor
örnek al vanessam.seni de iyi yerlerde görmeyi istiyoruz siteceabla senin her meslek-sektör hakkında bilgin var maşallah
ben de üşendiğimden cümlelere büyük harflerle başlamıyorum.atma beni siteden hocammmmmm.şaka bir yana kıl oluyorum durmadan yanlış yazımları düzeltmek isteyenlere.okunup anlaşılıyorsa kime ne nasıl yazıldığı?ahan da inadıma büyük harf kullanmıyorumŞu 11 satırda yaptığınız yazım yanlışlarını yazmamı ister misiniz? İngilizceden Türkçeye geçen kelimeler dahil yanlış yazmışsınız. Bu nasıl TDK takip etmek? Önce siz doğru olsanız da ona göre uyarı verseniz keşke.
Büyük harf klavye ile ilgili. Benimki noktadan sonra otomatik büyütüyor.ben de üşendiğimden cümlelere büyük harflerle başlamıyorum.atma beni siteden hocammmmmm.şaka bir yana kıl oluyorum durmadan yanlış yazımları düzeltmek isteyenlere.okunup anlaşılıyorsa kime ne nasıl yazıldığı?ahan da inadıma büyük harf kullanmıyorum
benim klavye düzeltmiyor.burada da aynen dediğin gibi konuşuyormuş gibi düşünüyorum yazarken.herkes adına saçma bir tartışma olmuş.ne gerek var bu yüzden inatlaşmaya?isteyen dikkat eder istemeyen etmez.harfleri yutarak yazanlar bile var.onları da anlıyorum okurkenBüyük harf klavye ile ilgili. Benimki noktadan sonra otomatik büyütüyor.Ona o kadar takılmıyorum. Kalanlara dikkat etmeye çalışırım. Ama burası forum, yazışmıyoruz da konuşuyoruz adeta. Plansız ve yanlışlı olabiliyor. Hanımefendi daha "orijinal" yazamıyorken otoket'i eleştirince itici oluyor.
Bu arada ılla kendi alanınızdan atanmak ıcın degıl. Dgs ıle 4 senelıge gecen arkadaşlarım hep ders bırakıp kpss calıstılar genel alımlar oluyor katıplık vs. Arastırabılırsınız. Onlısans kpss ıle atandılar.Simdiki aklım olsa önlisans okuyup atanmak için calısırdım. 4 senelıkler de artık iş bulamıyor. Dgs ıle tamamlamak yerine önlisans kpss çalışabilirsiniz.
Keşke dışardan göründüğü kadar kolay olsa ailevi sıkıntılarımız var bu evden ben gidersem annem hiç duramaz keşke diğer kardeşlerim gibi sadece kendimi düşünebilseydim hassas kalpli olmak çok çok zor üstüne birde milletin küçümsemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?