2 yıllık sevgilinin nude istemesi ?

bu bir yazılı kural değil ki niye bize soruyorsunuz? 2 yıllık veya 2 aylık eğer yanlış buluyorsanız bunun zamanı yok atmayın, atmak istiyorsanız da atın bu sizin hayatınız sonuçta. tehdit edecek kadar aşağılık biriyle olmuşsanız da geçmiş olsun. nude atmasanız da başka bir şekilde pisliğini gösterir zaten.

Derdi neymiş? Sizin çıplak fotonuzu ne yapacakmış? İnternette milyonlarca var onlara baksın.. yok ama siz de baya hevesli görünüyorsunuz, parça parça çekin gönderin canım..
Bu şekilde yorum yapma hakkınız yok hevesli olsam direk atarım konuda açmam

bu bir yazılı kural değil ki niye bize soruyorsunuz? 2 yıllık veya 2 aylık eğer yanlış buluyorsanız bunun zamanı yok atmayın, atmak istiyorsanız da atın bu sizin hayatınız sonuçta. tehdit edecek kadar aşağılık biriyle olmuşsanız da geçmiş olsun. nude atmasanız da başka bir şekilde pisliğini gösterir zaten.
Haklısınız

karısının bile fotoğraflarını millete gösteren adamlar var. illa sevgiliniz kötü niyetli olmak zorunda değil ama telefonunuzdan silseniz bile o içeriklere birileri kolaylıkla ulaşabilir. dijitalde böyle fotoğraflar paylaşmamanızı öneririm

2 yıldır sevgiliyiz açık fotoğraf istemesi sizce nasıl bi durum ,millet neler neler yapıyor falan diyor güveniyorum ama insan yinede yarın ayrılırsak diye düşünmüyor değil
Ben bu tarz isteklerin kadına karşı saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Cinselliğe karşı falan da değilim yanlış anlaşılmasın. İsteyen sevgilisiyle yaşayadabilir yargılamam. Ama bir erkeğin oturduğu yerden açık seçik fotoğraf istemesi, ne bileyim sanal şekilde kendisini tatmin etmesi falan romantizmden çok uzak ve bana hiç hoş gelmiyo. Değer verdiği kadından bu tarz şeyler istemeye bile utanmalı bence.
2 senedir sevgilim var. Bırakın böyle şeyler istemeyi konusunu açmaya dahi çekinir. Normal bir istek değil bu asla hiç kimseye çıplak resim falan atmayın bence.

degil sevgilime esime bile gondermem oyle abuk subuk foto..sakin el ogluna guvenip sonradan basin agriyacagi bir ise kalkisma..

Sizi çıplak görmek istiyorsa evlenin. Atmayın, neden istesin bunun? Sizi sevmesi açık fotoğraf istemesini gerektirmez. Herkez herşey yapıyor ama siz yapmayın farkınız olsun. İlerde pişman olacağınız şeylerden uzak durun.

17-18 ise kesinlikle böyle bişey yapma çünkü halen ailene bağlısın 25+ falan olsan istediğini yap mezara mı götüreceksin derdim çünkü sorumluluk sana ait olur fakat bu yaşta sakın gönderme

Back
X