şu andan itibaren yeni spor kuralım ;
Sabah ;
3mil leslie
50 Mekik
Oglen;,
200 ip atlama
Akşam ;
1saat yuruyus
100 mekik
Valla canım bende unutkanlık var o yüzden B12 almam lazım o da ekmekte var bu yüzden bunu yapamam ama pideye falan saldırmak yok spora yazılım bugün nasıl olcak bilmiyorum orucluyken gunduzlerimi akşam aksamlarimi gündüz yapmayi düşünüyorum ben aklıma gelenler bunlar pilav makarna yok iftardan sonra 2 yada 1 ara yapılıp 3 yada 4 öğün yenebilir
çok teşekkürler canım bende baktım bu menüye yakın hep yazılanlar o yüzden bunu alıntıladım bende bu menüye uyabilirim bakalım 1 ay sonunda neler olacakOnaylıyorum özel diyetisyenimden ramazan diyeti
arkadaşlar gittiğim diyetisyen bana ramazana özel bir liste hazırladı, sizinle paylaşmak istedim, ben uygulayacağım ve gelişmeleri yazacağım... çok sağlıklı bence sizde uygulayabilir gelişmeleri yazabilirsiniz beraber yapalım...
SAHUR
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
İFTAR
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ARA: 2 PORSİYON MEYVE
AYRINTILAR:
GÜNLÜk 2.5 ,3 LİTRE SU
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
arkadaşlar diyetisyenim dedi ki eğer buna harfiyen uyarsam ramazan da 5 ile 7 kilo verebilirmişim
1 hafta spor yapma dedi
yaparsam da yarım saat yürüyüş 50 mekik...
ben uygulayacağım sizde uygulayın memnun kalacağız
bu arada ben 1.71 boyunda 78 kilo 23 yaşındayım. Bunu buldum kizlar
ne oturması hadi sporaEki Görüntüle 1168576
Oturanları görelim!!
Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
şu andan itibaren yeni spor kuralım ;
Sabah ;
3mil leslie
50 Mekik
Oglen;,
200 ip atlama
Akşam ;
1saat yuruyus
100 mekik
günaydınnnn kızlarrr cuma ya cok az kaldı sabırsızlıkla bende bu cuma yı bekliyorum çünkü 3 gündür dikkat ediyorum ve spor yapıyorum gelelim dünkü menüyeeee
sabah
yarım simit(susamsız)
öğlen
1 parca tavuk 2
1 kase mercimek çorbası
salata (yağsız tuzsuz)
akşam
arkadaşlarla yemeğe çıktık birazcık fazla kaçtı ama 4-5 dilim kuzu pirzola ızgara oldugu için kendi
ama 7 den sonra hiçbirşey yemeedim
Günaydın kızlar ateşim ve boğazlarım normale döndü bende dıyete tekrar başladım 2 kk peynir 2 dilim (50 g) ekmek yedim ve çay tabiki arada kiraz yicem akşamüstü yürüyüşe cikicam ve fitness a yazılım haftada 2 gün ve Ramazan nasıl olacak bilmiyorum ama
Günaydın bebeğimmm
Gayet iyisin iyi , dur daha yeni başladın , daha da iyi olcaksın
Ay ben cumayı hiç sabırsızlıkla beklemiyorum bu hafta
Seni listeye yazayım yarın mutlaka bildirim yap
Günaydııın Kızlaaarrrr
Bugünün Programıı
Sabah:
dukan krep
Ara:
badem - kahve
Öğlen:
yoğurt - elma - erik
akşam:
füme omlet
zero
200 ip atlama
1 saat yürüyüş (akşam)
100 mekik (akşam)
50 Bacak ve kalça hareketi
Su:
2 lt
Eki Görüntüle 1169228
bu 3 mil 5 mil leslie bana da yollayın video link indirme falan var mı ben bulamadım indirme linki
önceki yemek düzenime göre yarım ekmek 1 bardak kola 1 porsiyon pilav çikolata tatlı vs kardayımyani yemeye yeltenip vazgeçtiklerim
Ben youtube takılıyorum canım, 5 mil e de geçicem İnşallah ama şimdilik 3 mil yoruyor zaten
bende başlayacam bugün ozaman nete devam hem 30 dakika yürüyüş 15 dk koşu ypıp hem de bunu yapsam ağır mı gelir acaba :26::26:
Ya leslie yazınca leslie diye bi kadın çıkıyo bacaklarını karnına çeke çeke yuruyo olay o mu
ağır gelsin zorla vücudu
Spor dediğin öyle olur, zorlana zorlana eritcez yağları, sağlam kafa sağlam vücut da bulunur şekercik
Ayrıca ne kadar fazla spor yaparsan o kadar güçlü bir şekilde devam ediyorsun
Aynen o canım, 3 mille başladım ben 3 mil sonunda terden sırılsıklam oluyorum, leslie yaparken en önemlisi karnını içine çekiyorsun,
ilk mil ısınma ve orta tempo, ikinci milde hızlanıyor ve beni mahvediyor, 3 mil de ağır tempoda yapıyorsun , ben çok güzel inceliyorum valla
Günaydııın Kızlaaarrrr
Bugünün Programıı
Sabah:
dukan krep
Ara:
badem - kahve
Öğlen:
yoğurt - elma - erik
akşam:
füme omlet
zero
200 ip atlama
1 saat yürüyüş (akşam)
100 mekik (akşam)
50 Bacak ve kalça hareketi
Su:
2 lt
Eki Görüntüle 1169228
Hem evde yapımı kolay hemde bacakları ve karnı özellikle de üst bacağı çok güzel calistiriyomus gibi geldi bana denicem bugün
ayyy üst bacak mı dedin en büyük problemim o beniiimmmmm:26::26:
benim tartı günüm perşembeydiiiiii, ne zman cumartesi olmuş, bende tartılıp geldim sabahağır gelsin zorla vücudu
Spor dediğin öyle olur, zorlana zorlana eritcez yağları, sağlam kafa sağlam vücut da bulunur şekercik
Ayrıca ne kadar fazla spor yaparsan o kadar güçlü bir şekilde devam ediyorsun
Aynen o canım, 3 mille başladım ben 3 mil sonunda terden sırılsıklam oluyorum, leslie yaparken en önemlisi karnını içine çekiyorsun,
ilk mil ısınma ve orta tempo, ikinci milde hızlanıyor ve beni mahvediyor, 3 mil de ağır tempoda yapıyorsun , ben çok güzel inceliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?