20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

çok teşekkürler canım bende baktım bu menüye yakın hep yazılanlar o yüzden bunu alıntıladım bende bu menüye uyabilirim bakalım 1 ay sonunda neler olacak

Eki Görüntüle 1168576
Oturanları görelim!!

Bambaşka renklerimiz var bizim bir araya geldiğinde tek renge dönüşen..
ne oturması hadi spora

şu andan itibaren yeni spor kuralım ;

Sabah ;
3mil leslie
50 Mekik

Oglen;,
200 ip atlama

Akşam ;
1saat yuruyus
100 mekik

mügeciğim çok hareketli gördüm seni böyle devam ben bu kadar vakit ayıramayabilirm ama mümkün olduğunca birşeyler yapmaya çalışcam çünkü bu 1 ay ders çalışmaya yüklenmem lazım çok çalışmam gerek çok:26: ama bende 3 mil yada 2 mil leslie düşünüyorum neredeyse her gün belki birkaç gün ara verip yine devam ederim planlarım bu yönde

Günaydııın Kızlaaarrrr

Bugünün Programıı

Sabah:
dukan krep

Ara:
badem - kahve

Öğlen:
yoğurt - elma - erik

akşam:
füme omlet
zero

Spor:
3 mil leslie ( 50 dk )
50 mekik (sabah)
200 ip atlama
1 saat yürüyüş (akşam)
100 mekik (akşam)
50 Bacak ve kalça hareketi

Su:
2 lt

günaydınnnn kızlarrr cuma ya cok az kaldı sabırsızlıkla bende bu cuma yı bekliyorum çünkü 3 gündür dikkat ediyorum ve spor yapıyorum gelelim dünkü menüyeeee
sabah
yarım simit(susamsız)

öğlen
1 parca tavuk 2
1 kase mercimek çorbası
salata (yağsız tuzsuz)

akşam
arkadaşlarla yemeğe çıktık birazcık fazla kaçtı ama 4-5 dilim kuzu pirzola ızgara oldugu için kendi

ama 7 den sonra hiçbirşey yemeedim

Günaydın bebeğimmm
Gayet iyisin iyi , dur daha yeni başladın , daha da iyi olcaksın
Ay ben cumayı hiç sabırsızlıkla beklemiyorum bu hafta
Seni listeye yazayım yarın mutlaka bildirim yap

Günaydın kızlar ateşim ve boğazlarım normale döndü bende dıyete tekrar başladım 2 kk peynir 2 dilim (50 g) ekmek yedim ve çay tabiki arada kiraz yicem akşamüstü yürüyüşe cikicam ve fitness a yazılım haftada 2 gün ve Ramazan nasıl olacak bilmiyorum ama

geçmiş olsun canım

günaydın hanımlar dün izinliydim yarında izinliyim mügeciğim benim kilom 67,5 çıktı canım biraz önce tartıldım ben haftaya bildirim yapmak istiyorum canım mümkünse birde kilo çizelgesi yapmak istiyorum nasıl yapılıyo acaba?

Günaydın bebeğimmm
Gayet iyisin iyi , dur daha yeni başladın , daha da iyi olcaksın
Ay ben cumayı hiç sabırsızlıkla beklemiyorum bu hafta
Seni listeye yazayım yarın mutlaka bildirim yap

önceki yemek düzenime göre yarım ekmek 1 bardak kola 1 porsiyon pilav çikolata tatlı vs kardayım yani yemeye yeltenip vazgeçtiklerim

bu 3 mil 5 mil leslie bana da yollayın video link indirme falan var mı ben bulamadım indirme linki

Ben youtube takılıyorum canım, 5 mil e de geçicem İnşallah ama şimdilik 3 mil yoruyor zaten

bende başlayacam bugün ozaman nete devam hem 30 dakika yürüyüş 15 dk koşu ypıp hem de bunu yapsam ağır mı gelir acaba :26::26:

bende başlayacam bugün ozaman nete devam hem 30 dakika yürüyüş 15 dk koşu ypıp hem de bunu yapsam ağır mı gelir acaba :26::26:

ağır gelsin zorla vücudu
Spor dediğin öyle olur, zorlana zorlana eritcez yağları, sağlam kafa sağlam vücut da bulunur şekercik
Ayrıca ne kadar fazla spor yaparsan o kadar güçlü bir şekilde devam ediyorsun

Ya leslie yazınca leslie diye bi kadın çıkıyo bacaklarını karnına çeke çeke yuruyo olay o mu

Aynen o canım, 3 mille başladım ben 3 mil sonunda terden sırılsıklam oluyorum, leslie yaparken en önemlisi karnını içine çekiyorsun,

ilk mil ısınma ve orta tempo, ikinci milde hızlanıyor ve beni mahvediyor, 3 mil de ağır tempoda yapıyorsun , ben çok güzel inceliyorum valla

Son düzenleme:

Hem evde yapımı kolay hemde bacakları ve karnı özellikle de üst bacağı çok güzel calistiriyomus gibi geldi bana denicem bugün

Merhabalar,
Bu dukan krep nasıl oluyor? Rica etsem tarif edebilirmisiniz.

ayyy üst bacak mı dedin en büyük problemim o beniiimmmmm:26::26:

Sorma ya benim en büyük birinci sorunum simitlerim ikincisi de üst bacagim resmen yağlar üst bacagimin en üstünde toplanmislar bacaklarim kalın değil ama üst bacagim üstlerine doğru çok sarkık yapalım leslie. Bi de squat oneriyolar yapan var mi

benim tartı günüm perşembeydiiiiii, ne zman cumartesi olmuş, bende tartılıp geldim sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…