20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Kızlar 10 tabak mercimek yemeği 1 hamburgere eşdeğermiş artık gerisini siz düşünün. Ender Saraç dedi bugun

Neyse ki aramızda hamburger düşkünü bayanlar yok

Hem evde yapımı kolay hemde bacakları ve karnı özellikle de üst bacağı çok güzel calistiriyomus gibi geldi bana denicem bugün

Ben az önce yine 3 mil yaptım, bugün 6 mil yaptım yani

Merhabalar,
Bu dukan krep nasıl oluyor? Rica etsem tarif edebilirmisiniz.

Canım hemen anlatayım;

Bir kaseye
2 kaşık yulaf kepeği koy,
1 yumurta ilave et,
2 yemek kaşığı süt ilave et,
azcık tuz da atabilirsin,
çırpmaya başlaa, iyice çırp,
tavaya 3-4 damla zeytinyağı dök,
havlu kağıtla tavaya yay,
tava ısınsın,
sonra karışımı dök,
alt kısmı pişince çevir üst kısımda pişsin,
ama bunları kısık ateşte yapıyorsun
ekmek gibi oluyor

ayyy üst bacak mı dedin en büyük problemim o beniiimmmmm:26::26:

Hemen LEslie başla , hemen
Platesin bacak hareketlerine bak bi de

benim tartı günüm perşembeydiiiiii, ne zman cumartesi olmuş, bende tartılıp geldim sabah

Yazsana kızım , ağzından cımbızla alıyoruz lafı ya
Hadi kilo verdim de banaaa

Çok teşekkür ederim. En yakın zamanda deniyeceğim.

Sabah gidiyim de yulaf kepegi aliyim o zaman güzel oluyo dimi bi de ben yumurtanın beyazını koymasam nolur

kuzulaaaarrr günaydddıııınnnn ben bugün çççooooooooooookkkkkkkkkk mutluyum bu sabah tartıldım ve sonuca yemin ediyorum gözlerime inanamadım uyuyan eşime koştum bağıra bağıra adamcağız yataktan zıpladı ne oldu diyeeee veeee sonuuuçç 81,9 ya doğru dürüst diyet bile yapmadım ne ara gitti o kadar kilo sadece çok hareket ettim o kadar tartıyla tüm evi dolaştım acaba yeri mi iyi değil diye yok anam sonuç doğru 81,9:128::128::128:

Tebrikler ederim =)
Umarım her hafta aynı duyguyu yaşarsınız :)

Tebrikler ederim =)
Umarım her hafta aynı duyguyu yaşarsınız :)

aaayy inşallah ben hiç tahmin bile edemiyordum o kadar uzun zaman oldu ki kilo vermeyeli her cıktıgımda 1-2 almış görünüyordum bana inanılmaz motive verdi

Darısı başıma =)
Ben çok çabuk kaybediyorum motivasyonumu. :-(

yaa senin yerinde olsam o motivasyonla 10 gün bişey yemem heralde ilk sayfadan kilo durumuna baktım da 13 kilo vermişsin bunu başarabilmişsen herşeyi başarırsın canım yaaa baksana 91 lerden düşmüşsün bide seni bayağıdır görmeyen varsa gördüğünde diyodurrr aaaaa sen ne kadar zayıflamışsın Allah ım ogünleri de göster ban

Günaydın bebelaklarım

Size bir iyi bir de kötü haberim var ;

Önce kötü haber;
Dün bizim kızlar beni çağırdılar toplanmışlar, ortalık abur cubur kaynıyor,kızlarla da pek bir araya gelmeyiz, nasıl olsa ramazan diye yedim önüme geleni,
hatta karnım şiş.

İyi haber;
Dün geceye rağmen -500 çıktım
Dün yememiş olsaydım en az 2 kilo gitmişti bence
Herkesten özür diliyorum bir daha olmayacak söz veriyorum, çünkü köpek gibi pişmanım şu an gerekirse bir daha evden çıkmam bu süreç bitene kadar

ne var ya o kadarda olucak tabi aç mı ölelim zaten ramazan geldi midemiz küçülücek iftarda az yedimmi tamamdır bence
Bu arada ben tartılamadım evde baskül yok ecz sabah kapalıydı yarın bildiricem bakalım

Kız aferin sana, haftaya daha da güzel olucak eminim, cumaya kadar çıkma tartıya, süpersin

Benim en büyük sorunlarımdan biri de kilo versem bile motivasyonumu kaybediyorum :-(
İlk bir kaç gün güzel sonra gidiyor.

Bence çok iyi olmuş. Yani en azından vücut şaşırmıştır, şimdi daha hızlı verirsiniz diye umut ediyorum. Hani diyorlar ya arada bi vücudu şaşırtın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…