Kızlar 10 tabak mercimek yemeği 1 hamburgere eşdeğermiş artık gerisini siz düşünün. Ender Saraç dedi bugun
Hem evde yapımı kolay hemde bacakları ve karnı özellikle de üst bacağı çok güzel calistiriyomus gibi geldi bana denicem bugün
Merhabalar,
Bu dukan krep nasıl oluyor? Rica etsem tarif edebilirmisiniz.
ayyy üst bacak mı dedin en büyük problemim o beniiimmmmm:26::26:
benim tartı günüm perşembeydiiiiii, ne zman cumartesi olmuş, bende tartılıp geldim sabah
Canım hemen anlatayım;
Bir kaseye
2 kaşık yulaf kepeği koy,
1 yumurta ilave et,
2 yemek kaşığı süt ilave et,
azcık tuz da atabilirsin,
çırpmaya başlaa, iyice çırp,
tavaya 3-4 damla zeytinyağı dök,
havlu kağıtla tavaya yay,
tava ısınsın,
sonra karışımı dök,
alt kısmı pişince çevir üst kısımda pişsin,
ama bunları kısık ateşte yapıyorsun
ekmek gibi oluyor
Neyse ki aramızda hamburger düşkünü bayanlar yok
Ben az önce yine 3 mil yaptım, bugün 6 mil yaptım yani
Canım hemen anlatayım;
Bir kaseye
2 kaşık yulaf kepeği koy,
1 yumurta ilave et,
2 yemek kaşığı süt ilave et,
azcık tuz da atabilirsin,
çırpmaya başlaa, iyice çırp,
tavaya 3-4 damla zeytinyağı dök,
havlu kağıtla tavaya yay,
tava ısınsın,
sonra karışımı dök,
alt kısmı pişince çevir üst kısımda pişsin,
ama bunları kısık ateşte yapıyorsun
ekmek gibi oluyor
kuzulaaaarrr günaydddıııınnnn ben bugün çççooooooooooookkkkkkkkkk mutluyum bu sabah tartıldım ve sonuca yemin ediyorum gözlerime inanamadım uyuyan eşime koştum bağıra bağıra adamcağız yataktan zıpladı ne oldu diyeeeeveeee sonuuuçç 81,9 ya doğru dürüst diyet bile yapmadım ne ara gitti o kadar kilo sadece çok hareket ettim o kadar tartıyla tüm evi dolaştım acaba yeri mi iyi değil diye yok anam sonuç doğru 81,9 :128::128::128:
Tebrikler ederim =)
Umarım her hafta aynı duyguyu yaşarsınız :)
aaayy inşallah ben hiç tahmin bile edemiyordum o kadar uzun zaman oldu ki kilo vermeyeli her cıktıgımda 1-2 almış görünüyordum bana inanılmaz motive verdi
Motivasyon çok önemli, umarım motivasyonunuz da bozulmaz hiç :)
ben bu gazla 2 3 ay giderim heralde
Darısı başıma =)
Ben çok çabuk kaybediyorum motivasyonumu. :-(
günaydın bebelaklarım
Size bir iyi bir de kötü haberim var ;
önce kötü haber;
dün bizim kızlar beni çağırdılar toplanmışlar, ortalık abur cubur kaynıyor,kızlarla da pek bir araya gelmeyiz, nasıl olsa ramazan diye yedim önüme geleni,
hatta karnım şiş.
Iyi haber;
dün geceye rağmen -500 çıktım
Dün yememiş olsaydım en az 2 kilo gitmişti bence
Herkesten özür diliyorum bir daha olmayacak söz veriyorum, çünkü köpek gibi pişmanım şu an gerekirse bir daha evden çıkmam bu süreç bitene kadar
kuzulaaaarrr günaydddıııınnnn ben bugün çççooooooooooookkkkkkkkkk mutluyum bu sabah tartıldım ve sonuca yemin ediyorum gözlerime inanamadım uyuyan eşime koştum bağıra bağıra adamcağız yataktan zıpladı ne oldu diyeeeeveeee sonuuuçç 81,9 ya doğru dürüst diyet bile yapmadım ne ara gitti o kadar kilo sadece çok hareket ettim o kadar tartıyla tüm evi dolaştım acaba yeri mi iyi değil diye yok anam sonuç doğru 81,9 :128::128::128:
yaa senin yerinde olsam o motivasyonla 10 gün bişey yemem heralde ilk sayfadan kilo durumuna baktım da 13 kilo vermişsin bunu başarabilmişsen herşeyi başarırsın canım yaaa baksana 91 lerden düşmüşsün bide seni bayağıdır görmeyen varsa gördüğünde diyodurrr aaaaa sen ne kadar zayıflamışsın Allah ım ogünleri de göster ban
Günaydın bebelaklarım
Size bir iyi bir de kötü haberim var ;
Önce kötü haber;
Dün bizim kızlar beni çağırdılar toplanmışlar, ortalık abur cubur kaynıyor,kızlarla da pek bir araya gelmeyiz, nasıl olsa ramazan diye yedim önüme geleni,
hatta karnım şiş.
İyi haber;
Dün geceye rağmen -500 çıktım
Dün yememiş olsaydım en az 2 kilo gitmişti bence
Herkesten özür diliyorum bir daha olmayacak söz veriyorum, çünkü köpek gibi pişmanım şu an gerekirse bir daha evden çıkmam bu süreç bitene kadar
kilo değil gram vermişimhadi kilo verdim de banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?