20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Hahayytt sesle guldum benim alt kisim baska birine ait sanki ince ust kisim gogus gobek sorunlu catlarim ben 1 ay tartilmazsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eee bunlarin ikiside iyimis

İlk resimde iyi ama sonraki resimde süper ötesiii Hazır zayıflamaya başlamışken o son resimdeki hale gelmeden pes etmeyelim

Hahayytt sesle guldum benim alt kisim baska birine ait sanki ince ust kisim gogus gobek sorunlu catlarim ben 1 ay tartilmazsam

Keşke ben de biraz üst bedenden alsam... Böyle hep alt bedenden alınca armut gibi vallahi

ayyy o after ne o after , after değil o afet olmuş
yolarım len ben bu kızın saçını başını iyi spor yapmış pislik

kız döverim ben böyle kadınları
Ay bugün burçlar üzerine konuşuyoruz kızlarla ben çok iyi analiz yaparım da, sana da yapayım burcunu söyle

Böyle muhabbetlerde kadınların genellikle sorduğu bir soruyla devam edeyim o zaman: "Sence ben hangi burcum?"

ama onu bilemem ki şu an bana bir iki tane çok belirgin özelliğini söyle bilirim

Yok, yok eğlencesine söyledim zaten :) Kadınlar arasında hep bu muhabbetler döner ya hani, yaşını sorarsın "Sence ben kaç gösteriyorum?" ya da burcunu sorarsın "Sence ben hangi burcum?" diye sorarlar Hep bir gizem hep bir keşfedilme arzusu

3 belirgin özelliğim:
- Çok yüksek ideallerim vardır, kendime hayatta hiçbir konuda küçük hedefler seçmem, küçük şeylerle mutlu olamam, vizyonu dar olan büyük hedefler peşinde koşmayanları da sevmem,
- Dışarıdan soğuk göründüğümü söylerler ama aynı kişiler beni tanıyınca ne kadar içten, samimi, fedakar ve canayakın olduğumu söylemeye başlarlar,
- Karşı cinste dış görünüşten, paradan ziyade zekaya, bilgiye, karizmaya, kariyere önem veririm.

Vay be ben neymişim böyle

Astroloji muhabbetine özelden devam edelim istersen, söz konusu astroloji oldu mu daha konuşulacak çok şey var

Son düzenleme:

canım sen koç, kova ya da aslansın .

bence kova burcusun

sohbetin ortasından zoort diye çıktım ama baştan muhabbetlerinizi okudum

dayko bunu beğendi beğen butonundan olmadı
canım sen koç, kova ya da aslansın .
bende isterim oğlak burcuyum (hiç bir şeyden de kusur kalmim)

merhaba kızlar

benimde 17 kilo vermem gerekiyor
p.tesi başladım diyete

boyum : 178

kilom : 85

ulaşmak istediğim kilo : 68

ben burdaki forumlardan çok destek alıyorum .. güven gelidi kendime

Gel şekerim gel. Bizim yolumuz cok uzun aah ah.
Ilk sayfada uyelerın ozellıkleri yazıyor. Sende o listeyi yaz, ekleyelim, istediğin zaman bildirim yapabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…