Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ben daha iyileşemedim
Sizler nasılsın nasıl gidiyor???
günaydın kızlarr :))
uykum var benim yaaa 2 gündür spor yapamıyorum ve sanırım kilo aldım((
Günaydın elaHerkese Hayırlı Sabahlar
Ayy bu gün biraz daha iyi gibiyim çok şükür hala elimde ve her yerde peçeler var:2: ama olsun buna da şükürnihayet bugün normal
insanlar gibi kahvaltı yaptımbiraz spor bile yaptım vücudum tembelliğe alıştı napayım burnumu çeke çeke spor yapmanın tadı da bir
başka oluyo :2::2:![]()
günaydın kızlarr :))
uykum var benim yaaa 2 gündür spor yapamıyorum ve sanırım kilo aldım((
regl felan olucaksindir belki.. kilo almamisindir . iki gunde tartildin mi ki
tartıldım 500 gr almışım görünüyor regle daha 15 gün var p.tesi öğlen iş yerinde makarna yemek zorunda kaldım (pırasa yemeği pişmediği için iade edilmiş) salıda evde yemeğim yoktu eşimde ısrar etti patates köfte kızarttım yani sebebi var nedeni belli((
ayy canım üzülme ama daha dikkatli olursun bir kaç güne gider o kızarmadan uzak durmaya çalış canım kızartmalar yağ fıçısı gibi
bende çok severim ama eğer eşin çok isterse fırında yap o da güzel oluyo ben denedim hemde daha sağlıklı![]()
zaten fırında yaptım yağlı kağıt üzerinde çok çok az yağ ile ama sonuçta patetes yemiş oldum
tartıldım 500 gr almışım görünüyor regle daha 15 gün var p.tesi öğlen iş yerinde makarna yemek zorunda kaldım (pırasa yemeği pişmediği için iade edilmiş) salıda evde yemeğim yoktu eşimde ısrar etti patates köfte kızarttım yani sebebi var nedeni belli((
ara ara bakiyorum.. yazan varmi diye ole giriyom.:))))Elaaa nerelerdesin bugün hiç yoktun:44::44:
Elaaa nerelerdesin bugün hiç yoktun:44::44: