- Konu Sahibi imporatogrly
bende geldim aranızaa bende 23 yaşındayım 2 tane oğlum var mustafa ve yiğit mustafa 18 aylık yiğit 3 aylık 2 bebiş kaza sonucu oldu...
Hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geldim aranızaa bende 23 yaşındayım 2 tane oğlum var mustafa ve yiğit mustafa 18 aylık yiğit 3 aylık 2 bebiş kaza sonucu oldu...
aynne canım benim ... dolapları çekmezeleri her yeri alttüst edecek neyse canım çok iyi bak kendine kızımın mamasını yapıcamn ve yatırıcam onu uyku saati geldide yine devam ederiz inşallah gelirsen burdayım ben....
Pütürlü gıdaları yiyordu,dişten sonra yememeye başladı,öğürerek kusuyor şimdiMamayı bile zar zor içiriyorum,zorlayınca ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
hoşbuldum canım tşk ederimmHoşgeldin canım![]()
zehra61,,, nemoda kızlar sizde hoşgeldiniz buyrun sizde katılın nerden siniiz???
slm
başka yerlere dalmışım :)
ben 23 yaşındayım ..2 yaşında bir oğlum var...istanbuldayım şimdilik
hoşbuldum canım tşk ederimm
allah bağışlasın canım hoşgeldin ...
yozgattayım şimdi yiğiti sallıyorum amaa uymuyor abimize süt ısıtacağım anca uyku arasında içirebiliorum vaktim oldukça geleceğim çok memnum oldum cnmsende hoşgeldin canım anlat bakalım nerdensin ben şimdi gidip kızmı doyurup yatırıcanm eğer burda sohbete gelirsen sevinirim canım....
offf herkes bu sorunu yaşıyo... dikkkatini başka şeylere çekerek yedirebilirsin ben öyle yapıyorum ve yiyo.....sende öyle yap reklemlar sevdiği müzikli oyuncaklar felan canım...
yozgattayım şimdi yiğiti sallıyorum amaa uymuyor abimize süt ısıtacağım anca uyku arasında içirebiliorum vaktim oldukça geleceğim çok memnum oldum cnm
yozgattayım şimdi yiğiti sallıyorum amaa uymuyor abimize süt ısıtacağım anca uyku arasında içirebiliorum vaktim oldukça geleceğim çok memnum oldum cnm
merhaba kızlar
bende 24 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var...giresunda oturuyorum,çalışmıyorum bukadar :))
bende 23 yaşındayım kızlar..prensesim 3,5 aylık.ben aslında bilgisayar programcısıyım ama evlendiğimden beri, eşimle çalışıyorum.müzik sektöründeyiz albüm kayıt mix mastering gibi işlemleri yapıyoruz.istanbulda yaşıyorum.şuan için bebeğimle ilgilendiğim için çalışamıyorum sadece evden eşime yardımcı oluyorum :) teknolojinin gözünü seveyim.kızımın adı rüya.biz maalesef kötü günler yaşadık kızımla 47 günlükken doktor hatası yüzünden basit bir grip zattürreye çevirdi ve 5 gün hastanede yattık ben çok üzüldüm tabiki ve sütüm kesildi kızlarilk başlarda çok üzüldüm ama şimdi şükrediyorum en azından sağlıklı ve benimle kızım.yani sadece 2 ay emzirebildim kesilene kadar zar zor.olsun bunada şükür hiç ememeyen bebekler var.mesela ben 7 aylık doğduğum için hiç anne sütü alamamışım.neyse çok konuştum..:) hee buarada ismim görkem..bence genç anne olmak süper yaş farkı çok olamaycak aramızda arkadaş gibi olacağız ve yolda görenler bizi kızım olduğuna inanmıyor bu bile güzel :):):)
Hoşgeldin canım,çok geçmiş olsun,Allah analı babalı büyütsün yavrunu.Benim oğlumda sadece 7 emdi,ameliyat oldum,1 hafta emzirmem yasaklandı ve oğlum emmeyi unuttu![]()
Hoşgeldinn canım![]()