20-30 yas arası genc annelere

meraba 21 yasındayım 2bucuk yasında tatlımı tatlı bi oğlum var hiç yaramaz değil süreklı bır bır konusuyo kendisi puzzle gibi söyleyecegi cümlein sadece kelimelerini söylüyo bende birleştirip ne söylemek istediğini buluyorum cok eğleniyoruz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

27,5 yaşındayım 2 aylık minicik bir kızım var. Bana bakıp bi gülüyor resmen içimde bir şeyler eriyor. :) canımın içi o benim.

20 yaşındayım
4 aylık kızım var dünyalar tatlısı :)
Beni hiç bırakmak istemiyor
Kimin kucağına gitse ağlıyor
Ama Buda benim hoşuma gitmiyo değil yani :) ölürüm ona prensesim :)

27 yaşındaydım, 14 aylık bebeğim var, çok hareketli, evden çıkamıyorum desem yeridir, çok yoruluyorum, şuan ücretsiz izindeyim, bunaldım, çocuk büyütmenin bukadar zor olduğunu bilmiyordum

Bende 25 yaşındayım ve 2 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var ama bi okadarda sevimli beni dinlemediği zaman üzülüyorum diyorum gelip sarılıyo özür dilerim annecim bidaha yapmicam diyo o an bitiyorum
Bende 27 yaşındayım benimde 2 yaşında bir oğlum var. Oğlunu anlatırken benim oğlanı da anlatmışsın :)

28 Yşındayım biri 4 diğeri 6 aylık iki tane oğlum var . zombi gibi yaşıyorum gecem günüdüzüme karıştı :) ama evlat sevgisi başka bunlar iyice büyüsünde 3. yede kısmet diyoruz olsun bi tanede daha hı kızlar :)

Merhaba bayanlar bende 28 yaşındayım 19 aylık bir canavar yetistiriyorum. Oyun üretmekten artik yapacak hicbiseyim kalmadı nolur akil verin siz evde nasil vakit geciriyosunuz

22 yaşındayım,23 yaşına gircem yakında 4 yaşında bi oğlum var, günde 7-8 defa kardeş istediğini belirtiyor...
O ZAMAN SENİN Bİ AN ÖNCE KARDEŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAN LAZIM CNM

Merhaba bayanlar bende 28 yaşındayım 19 aylık bir canavar yetistiriyorum. Oyun üretmekten artik yapacak hicbiseyim kalmadı nolur akil verin siz evde nasil vakit geciriyosunuz

KİTAP OKUMAK İŞE YARIYOR CNM. BEN Bİ ŞEY KALMADI MI ÇEŞİTLİ RESİMLERDE KİTAPLARIMIZ VAR ONLARI AÇIP ŞEKİLLERİ FELAN SORUYORUM . BİLDİKÇE ÇOK SEVİNİYORç:))

BENDE İSTİYPRUM 2. CİYİ:))))))))))

KIZLAR BENDE 27 YAŞŞINDAYIM BİZİM DEĞİL ALLAH'IN BİR OĞLUM VAR ELLERİNİZDEN ÖPER. 23 AYLIK:) ÇALIŞIYORUM TAM ZAMANLI( KOMŞUMUZ BAKIYOR NORMALDE AMA BU ARA ANNEM GELDİ ONLARA EMANET ÇOK ŞÜKÜR:)) TUVALET EĞİTİMİ VERECEĞİZ İNŞ. AYIRACA YAZA DOĞRU DA KARDEŞ ÇALIŞMALRINA BAŞLAYALIM DİYORUM:)))

BNM OĞLAN DA AYNEN 23 AYLIK. CNM BNM
-ANNE BALIK YEM :))
-ANNE BALIKLARA YEM ATALIM MI???

Slm ben 29 yasindayim ve 3 bitirip 4 ten gün alan bir prensesin var kizimla çok mutluyum okadar iyi halim bir evlatki hergun rabbime sukrediyoruz hamdolsun

Açılın bakayım 29 yaşındayım ve en büyüğü 6, ikincisi 5 yaşında iki tane prens,(bitmedi ) üçüncüsü de dokuz aylık bir Prenses annesiyim. Günlerin Nasıl geçtiğini siz düşünün artık

30 yaşındayım biri 5 diğeri 4 aylık iki kızım var çalışıyorum şuan doğum iznindeyim iki çocuğa bakmak zor ama annelik fedakarliktir severek yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…