- Konu Sahibi Erenim2012
-
Bende 27 yaşındayım benimde 2 yaşında bir oğlum var. Oğlunu anlatırken benim oğlanı da anlatmışsın :)Bende 25 yaşındayım ve 2 yaşında yaramazmı yaramaz bir oğlum var ama bi okadarda sevimli beni dinlemediği zaman üzülüyorum diyorum gelip sarılıyo özür dilerim annecim bidaha yapmicam diyo o an bitiyorum
O ZAMAN SENİN Bİ AN ÖNCE KARDEŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAN LAZIM CNM22 yaşındayım,23 yaşına gircem yakında4 yaşında bi oğlum var, günde 7-8 defa kardeş istediğini belirtiyor...
Merhaba bayanlar bende 28 yaşındayım 19 aylık bir canavar yetistiriyorum. Oyun üretmekten artik yapacak hicbiseyim kalmadı nolur akil verin siz evde nasil vakit geciriyosunuz
BENDE İSTİYPRUM 2. CİYİ:))))))))))28 Yşındayım biri 4 diğeri 6 aylık iki tane oğlum var . zombi gibi yaşıyorum gecem günüdüzüme karıştı :) ama evlat sevgisi başkabunlar iyice büyüsünde 3. yede kısmet diyoruz olsun bi tanede daha hı kızlar :)
BNM OĞLAN DA AYNEN 23 AYLIK. CNM BNMmeraba 21 yasındayım 2bucuk yasında tatlımı tatlı bi oğlum var hiç yaramaz değil süreklı bır bır konusuyo kendisi puzzle gibi söyleyecegi cümlein sadece kelimelerini söylüyo bende birleştirip ne söylemek istediğini buluyorum cok eğleniyoruz rabbim herkese tattırsın bu duyguyu
Msj eski cnm,bir yasinda bi kizim var simdiO ZAMAN SENİN Bİ AN ÖNCE KARDEŞ ÇALIŞMALARINA BAŞLAMAN LAZIM CNM
halbuki yazmadan önce mesaj tarihine bakmıştım ha.:)))))))) oh çok sevindim. Allah bağışlasınMsj eski cnm,bir yasinda bi kizim var simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?