20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

Papatya ilgilendigin ilgilendigin icin tesekkur ederim. Maalesef beni bugece de hastanede tutacaklar. OHSS olan baska bir hastayla tanistim, durumu daha da kotuydu. Buna da sukur diyorum. Ziyaretci saatini bekliyorum. Annemle esim gelecek. Burada refakatci olayi yok maalesef !

insallah keseyi gorursun arkadasim insallah rabbim saglikla kucagina almani nasip eder
bende konyaliyim ama belcikada yasiyorum belcikada 2 deneme yaptik ve ikiside negatif oldu burda cok ilgili degil birde basari orani dusuk trye gore bende bidahaki sefere tr de yaptirmayi dusunuyorum yani konyada olur herhalde simdilik arastiriyorum ama sitede cok okudum cogu kisi memnun eurofertilden
rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Kizlar ben hastanedeyim, telefonumdan girip size yaziyorum. OHSS olmusum, cigerlerime bile su kacmis! Sabah ikinci cizgiyi gordum, cok belli degildi ama. Sanirim benim cok yumurtam oldugu icin hasta oldum. Eve gitmek istiyorum bir an once.

canım çok geşmiş olsun ya;ikinci çizgiyi silik olsada görmüşsen korkma inş. ben çok silik görmüştüm şimdi şükür hamileyim inş. sende hamilesindir...

cok gecmiş olsun melih, ben de yeni geldim hastaneden tekrar test yapmıştık negatif cıktı yine.ohss nedir bilmiyorum ama bakarım şimdi internetten umarım cok kotu degilsindir allah acil şifalar versin ,inşallah hamilesindir arkadaşımhihoyyyt

tebrikler..opuyorumnanaktan

Tesekkur ederim kizlar. Karniniz sisip de nefes duzeniniz bozulursa benim gibi beklemeyin. Yarin Sabah yumurtaliklarima bakip gidip gitmeyecegime karar verecekler. Carsamba da ise basliyacaktim, doktor Pazartesi'ye kadar ara ver dedi. Duba oldum zaten. 1 haftada 4 kilo aldim ve hicbir kiyafetime sigmiyorum. Umarim size yarin evden yazarim.

çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsun. ben de temmuzdaki tedavimde ohss oldum o yüzden transferim ertelendi. senin ki niye ertelenmedi. doktor transfer olursa karşılaşabileceğim sıkıntıları anlattı ve önermedi. keşke seninkide ertelenseydi.inşallah hafif bi şekilde atlatırsın arkadaşım..

cok gecmis olsun
bende ilk denemede ohss oldum siddetli usuttum diye de doktora cok gec gittim
gebelik benim olusmadi ama sen cizgiyi gormussun insALLAH gebesindir.
gebeysen eger sikayetlerin biraz daha gec gecermis. benin transferden sonra 7. gun siddetlendi 10. gun bisey kalmamisti. seni hafifler ama biraz daha uzun surebilir
tekrar gecmis olsun:CüvCüv:

bugün 10.gün transferden sonra.sadece 2 gün kaldı ve bende hiç belirti yok.idrarda negatif çıktı.hissedyorum sanki olacakmış gbi ama burdakilern hepsi öle hissetmiş sonunda da hüsrana uğramış hatta belirtilern hepsni de yaşamış umarım çarşamba günü güzel haberler veririm size....

Ben de OHSS embryo transferinden sonra 9. gunde basladi, bugun 16. gun. En azindan sonuc pozitif diye kendimi avutuyorum ama keseyi gormeden inanamiyorum. 4 yil once dogal yolla hamile kalmistim ama ogrendikten 1 hafta sonra dustu. Bu da oyle olursa diye korkuyorum. Pozitif, icini rahat tutmaya calis. Zaten sonuca erken bakmissin. Oyle olup da hamile kalan cok kisi oldu.

1gün kaldı sadece ve bende hala belirti yok ne ağrı ne sancı ne kanama ne belirti.sadece midem çok bulandı dün gece uyuyamadım kusmaya çalıştım bişey yemedm ki kusayım .belki psikolojiktir ama 3-4sa midemn bulantısı geçmedi berbattı.başka da belirti yok ve yarın sabah kan vercem .ya rüya bitecek ya da yeni bi rüya başlayacak.allahım sen büyüksn beni de güldür emek veren herkesi de güldür...

canım inş güzel haber verirsin bizlere

Ben eve dondum, karnim sis ama artik hastanede yatmama gerek yok.

Pozitif; sonucunu bekliyoruz, muhakkak yaz.

Laremcim, hersey hayirliyisiyla iyi birsekilde devam ederse "Mayis Anneleri" diye forum acicak misin?

Ben eve dondum, karnim sis ama artik hastanede yatmama gerek yok.

Pozitif; sonucunu bekliyoruz, muhakkak yaz.

Laremcim, hersey hayirliyisiyla iyi birsekilde devam ederse "Mayis Anneleri" diye forum acicak misin?

inş açarız canımmm ;sen pozitifi de görde inş...

kocaman bi nagatif!!!!!!!!!rüyam bitti kabusum oldu.....sizin duanızı allah kabul etsn inşallah.benm için herşey bitti.beni merak ettğiniz için teşekkür edyorum

Lutfen hersey bitti diye dusunme. Bu ilk denemen degil miydi sonucta? Simdi kismet degilmis ama olucak birgun diye dusun.Lutfen, moralini yuksek tut.

Idrar testi pozitifdi 30 Agustos'da zaten ondan sonra birsey yapmadim. 14 Eylul'de keseye bakacaklar. O zamana kadar beklemek zorundayim maalesef

bu sayfalar kapanır bi gün mutlaka.üzernden zaman geçer unutulur.unutmayanlar hayal kırıklığı yaşayıp mücadeleye devam edenlerdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…