negatif sonuç alan arkadaşlar progesteron iğne ve jeli bıraktınız mı
ben artık iğne falan görmek istemiyorum
Bana test gunumu yarina verdiler. Idrar testi. Kan testi yok! Pozitif cikarsa iki hafta sonra ultrasona gidicem insallah.
Maalesef Ingiltere'de boyle....! Kan testi yapmiyorlar. Yarin evde idrar testi yapip sonucu onlara e-maille yollicam. Yani ultrasonda gorene kadar hicbirseyin yolunda gittigini bilemiyecem - tabi yarin positif cikarsa! Ultrasona gidince kan testi yaparlar mi bilmem ama gerek kalmayacak herhalde, hersey meydana cikmis olacak.
Bu arada ben hala rahatsizim. Dik yuriyemiyorum, derin nefes alamiyorum, esnerken bile karnim aciyor. Gecmedi, hicbir kiyafetim olmuyor, 1 hafta icnde 3 kilo aldim. Abartmiyorum en azlik 5 aylik hamile gorunuyorum. Devamli gaz sancim var.
selam herkese...ben de tüp bebeği ilk kez deneyenlerdenim.transerin 9.günü bugün.bende çok fazla belirti yok.beyaz yoğun bi akıntım var adeta ıslanıyo çamaşırım.ağrım yok kanamam yok lekelenmem yok.ayaklarım üşüyo sinirliyim .merak edyorum belirti olmaması normal mi?3gün kaldı büyük güne.acaba sonuç ne olacak.yeniden aynı stresi yaşamak istemyorum.boşver yine denersin diyenlerden de bıktım artık duymak istemyorum sanki çok kolay ...yaşamayan asla bilemez....
sağol canım..bu benim 2.denememdi ve 1.de de 2.de de ne iğneler ne ilaçlar kullandım ama Allahıma şükür adetim zamanını hiç şaşmıyor..saat gibi maşşallah..çünkü arkadaşlarımdan biliyorum tutmadığını bildiğin halde adetin gelmemesi de çok kötü oluyor..merhaba papatyaa10 ne diyeyim bilemiyorumki sözün bittiği yerdeyim bende...benim başka embriyom da yokki hepi topu 3 taneydi zatenn...test yaptırdım bugün sonucu 2 saat sonra verdiler kocamaaaannnnnnnnnn bir 0 cıktıııı.....dr pazartesi bi daha yaptır diyor...hayırlısı napalımm..senin adet tarihin nezaman canım, kanama olması gerekmezmiydi madem tutmasaydı....senağlama. senağlama
selam herkese...ben de tüp bebeği ilk kez deneyenlerdenim.transerin 9.günü bugün.bende çok fazla belirti yok.beyaz yoğun bi akıntım var adeta ıslanıyo çamaşırım.ağrım yok kanamam yok lekelenmem yok.ayaklarım üşüyo sinirliyim .merak edyorum belirti olmaması normal mi?3gün kaldı büyük güne.acaba sonuç ne olacak.yeniden aynı stresi yaşamak istemyorum.boşver yine denersin diyenlerden de bıktım artık duymak istemyorum sanki çok kolay ...yaşamayan asla bilemez....
sağol canım..bu benim 2.denememdi ve 1.de de 2.de de ne iğneler ne ilaçlar kullandım ama Allahıma şükür adetim zamanını hiç şaşmıyor..saat gibi maşşallah..çünkü arkadaşlarımdan biliyorum tutmadığını bildiğin halde adetin gelmemesi de çok kötü oluyor..
bugün gördüm kırmızı kartı..1-2 ay dr iğne ilaç göresi gözüm yok..yoruldum ayy..
yazık benim vücuduma..
dinlenmedeyim yani tatlım...
Kizlar ben hastanedeyim, telefonumdan girip size yaziyorum. OHSS olmusum, cigerlerime bile su kacmis! Sabah ikinci cizgiyi gordum, cok belli degildi ama. Sanirim benim cok yumurtam oldugu icin hasta oldum. Eve gitmek istiyorum bir an once.
canım hayırlı olsun işallah keseyide kalp sesinide duyarsın sen hangi has. yaptırmıştın kaç embiryo transfer etmişlerdi hadi bakalım allah gönlüne göre versin:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?