20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

çook teşekkur ederim Melih..hiçbişey düşünemiyorum bugün..napalım nasip degilmiş..:sinifsinif:

Bana test gunumu yarina verdiler. Idrar testi. Kan testi yok! Pozitif cikarsa iki hafta sonra ultrasona gidicem insallah.

idrar testi mi melih, neden ki anlamadım kanda niye baktırmıyor doktorun.

inşallah güzel haberlerini duyalım arkadaşım. hadi hayırlısı inşallah sen bari pozitif sonuc yaz da moralimiz düzelsin..

negatif sonuç alan arkadaşlar progesteron iğne ve jeli bıraktınız mı
ben artık iğne falan görmek istemiyorum

ben devam ediyorum hala ben progestan vajinal tablet kullanıyodum zaten.doktor pazartesine kadar kullanmamı pazartesi tekrar test yaptıktan sonra yine negatif olursa bırakmamı söyledi..ilac saatini biraz gecirince karın ve bel agrısı oluyormu sizde de..bunu bırakınca bu agrıya nasıl katlanıcam bilemiyorum yani..

Maalesef Ingiltere'de boyle....! Kan testi yapmiyorlar. Yarin evde idrar testi yapip sonucu onlara e-maille yollicam. Yani ultrasonda gorene kadar hicbirseyin yolunda gittigini bilemiyecem - tabi yarin positif cikarsa! Ultrasona gidince kan testi yaparlar mi bilmem ama gerek kalmayacak herhalde, hersey meydana cikmis olacak.
Bu arada ben hala rahatsizim. Dik yuriyemiyorum, derin nefes alamiyorum, esnerken bile karnim aciyor. Gecmedi, hicbir kiyafetim olmuyor, 1 hafta icnde 3 kilo aldim. Abartmiyorum en azlik 5 aylik hamile gorunuyorum. Devamli gaz sancim var.

canım ya dr un ne diyo rahatsızlığına
seni çok iyi anlayabiliyorum bende nefes alamıyodum ama bi muayene ol bence..

selam herkese...ben de tüp bebeği ilk kez deneyenlerdenim.transerin 9.günü bugün.bende çok fazla belirti yok.beyaz yoğun bi akıntım var adeta ıslanıyo çamaşırım.ağrım yok kanamam yok lekelenmem yok.ayaklarım üşüyo sinirliyim .merak edyorum belirti olmaması normal mi?3gün kaldı büyük güne.acaba sonuç ne olacak.yeniden aynı stresi yaşamak istemyorum.boşver yine denersin diyenlerden de bıktım artık duymak istemyorum sanki çok kolay ...yaşamayan asla bilemez....

selam arkadaşım, benim negatif cıktı oyuzden fazla bi tecrübem yok bu konuda..bende akıntı yoktu ayakta fazla kalınca bel ve karın agrım oluyodu ama belki yumurta alımından sonra oluşan bişeydir..ayaklarım benimde üşümüştü..stres yapma demiycem yapılıyor mutlaka..inşallah hayırlı haber alırsın canım moral cok önemli kendini mutlu edecek şeyler yap...şansın bol olsun arkadaşım..kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar 12.gün değerim 10.44
melih test yaptınmı
buarada dün idrar testi yapmıştım çok dikkatli bakınca ikinci çizgi silik görülüyordu
değerim düşük bakalım beklicez rabbim en hayırlısını versin inşallah

sağol canım..bu benim 2.denememdi ve 1.de de 2.de de ne iğneler ne ilaçlar kullandım ama Allahıma şükür adetim zamanını hiç şaşmıyor..saat gibi maşşallah..çünkü arkadaşlarımdan biliyorum tutmadığını bildiğin halde adetin gelmemesi de çok kötü oluyor..
bugün gördüm kırmızı kartı..1-2 ay dr iğne ilaç göresi gözüm yok..yoruldum ayy..
yazık benim vücuduma..
dinlenmedeyim yani tatlım...

canım bende negatif alanlardanım..ama belirtilere çok takılma hayatım..çünkü her vücutta farklı şeyler oluoyr..bende yoğun su gibi bir akıntı vardı.nadiren batma oldu..lekelenme falan olmadı..ayaklarım da çok üşümüştü..
sen inşallah pozitifi görürsün..

1.denemede banada cok fazla iğne vermişlerdi yaa mahvolmuştum.bu sefer fazla iğne kullandım sayılmaz ama ben 2 ay önceden dhea diye bi hap kullanmıştım.amaann amaaaaannnnnnnn.. bende yoruldum canım yaa şimdilik düşünmüyorum yeniden denemeyi..dogru diyosun valla yazık bize de....dinlenecem kendimi mutlu edecek şeyler yapacam bu hafta. ilk ögrendiğimde çook agladım çook..eşimde çıldırtıyo beni bi çocuk doğuramadın diyo..ama hiçbişeye üzülmeyecegim artık kendime söz verdim...:umursamaz::umursamaz:

Kizlar ben hastanedeyim, telefonumdan girip size yaziyorum. OHSS olmusum, cigerlerime bile su kacmis! Sabah ikinci cizgiyi gordum, cok belli degildi ama. Sanirim benim cok yumurtam oldugu icin hasta oldum. Eve gitmek istiyorum bir an once.

Kizlar ben hastanedeyim, telefonumdan girip size yaziyorum. OHSS olmusum, cigerlerime bile su kacmis! Sabah ikinci cizgiyi gordum, cok belli degildi ama. Sanirim benim cok yumurtam oldugu icin hasta oldum. Eve gitmek istiyorum bir an once.

ayyy..canım yaa..çok üzüldüm..geçmiş olsun..inşallah bir an önce evine dönersin sağlıkla..:Saruboceq:
çift çizgiysen ohhh hamişsin artık demektir..ilk tebrik eden ben oliyim canım..hadi hayırlı olsun bakalım:)

bugün 10.gün ve artık heyecandan uyuyamıyorum bile.sabahı zor ettim.hala belirtim yok akıntı ve iştahım açık.iyi mi kötü mü bilmyorum.birazdan idrar testi yapıcam ama moralimi bozmycam sadec meraktan.2gün kaldı ya geçmez artık.....

canım hayırlı olsun işallah keseyide kalp sesinide duyarsın sen hangi has. yaptırmıştın kaç embiryo transfer etmişlerdi hadi bakalım allah gönlüne göre versin:teytey:

İnş. canım 2 gün sonra randevum var. Muayene için. İnş keseyi göreceğiz. Ben Konya Eurofertilde yaptırdım. İlk mikroenjeksiyon denemem. 2 embriyom vardı. Doktorum Dilek hanımdı. Merkezin iki doktoru var. Birde fuat ali bey var. ikisindende çok memnunum. Dilek hanım kongredeyken fuat ali bey muayene etmişti. (Rutin kontrollerde) .Transferde ikiside vardı.
Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…