20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

Bende bugün test sonucumu aldım ve pozitif 12. gün değerim 747 çıktı 3 tane blast embriyo konmuştu galiba hepsi tuttu zemuszemus
Umarın herkes bu duyguyu yaşar.Asla olumsuz duygulara kapılmayın biliyorum zor ama pozitif olmak ve güzel şeyler düşünmek bu süreçte en güzel tedavi bekleyen herkese bol sanş.

tebrikler canım senn adına çokopuyorumnanaktan

benimki negatif...zaaten hissediyordum...
bu arada Memorialda yaptim
çok üldüm canım..mafoldumben ama bunların hepsi imtihan biliyorsun..hayırlısı öyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyor ne yazıkki..:1no2:

tebrikler canım..darısı bize inşallah..

Hamile arkadaşları Tebrik ederim.

Benim sonucumunda pozitif olduğu bugün kesinleşti çok şükür.
11. gün: 346, 13. gün: 340 15. gün: 2700
Doktorum bugün emin olarak hamile olduğumu söyledi. ınşallah önce keseyi veya keseleri sonra da kalp atışlarını duyarız.kaydirigubbakcemile2

Darısı dileyip isteyen herkesin başına inş.

caım tebrik ederim ;seni merak ettim için girdim nete hayırlısı ile kucağına da almayı nasip eyler inş darısı tüm bekleyenlere olsun

arkadaşlar bende sonucumu aldım ve maalesef NEGATıF. ılk denememdi ve olmadı. dr.tedaviye çok iyi cevap verdiğimi,yumurtaların çok iyi kalitede olduğunu ve transfer edilen embriyoların 2 sinin çok iyi kalite olduğunu söyledi ama olmadı. forumu sürekli takip ediyordum. hamile kalan arkadaşların belirtilerinin aynıları bende de vardı. ama olmadı hala inanamıyorum. sanki bir yanlışlık varmış gibi geliyor.ama boşuna kocaman bir yok...

Nicle ve Yuyo gecmis olsun. Kismet degilmis demekten baska birsey yapamiyorum insan. Onemli olan kendinizi cok uzmemeniz ve pozitif kalabilmeniz.

benim sonucumda negatif kizlar
11.gun degerim 20 cikti kanamam oldugu icin test yapti iki gun sonra katlanmadi ve yine olmadi ikinci denememde hayirlisi boyleymis ne diyim baska bisey gelmiyo elden
allahim hepmize bu mubarek ramazan gunlerin hurmetine saglikli evlatler saglikli hamilelikler versin insallah

Kizlar, Melih, Larem, Papatyaa, Nurdannurdan, Sevecenss guzzle sozler icin ve moral verdiginiz icin cok tesekkur ediyorum.. ben artik fazla uzulmuyorum, bu ucuncu artik bazi seylere alisiyorsun gibi, esim cok uzuldu ama kader boyleymis.
Bu arada Larem bizim doktoromuz da Hale hanimdi ama farkli farkli doktorlar bize baktilar, en son Guvenc bey embriolari bana koydu.
Acikcasi doktorlar yorulmus gibi gorunuyorlardi yuzumuze fazla bakmiyorlardi, hersey cabuk cabuk yapmak istoyorlardi…
Simdi 3 ay mola veriyoruz ve devam…bu sefer Alman hastaneyi dusunuyoruz…bilmiyorum valla

canım benim ilk denememde öyle olmuştu;bende ikincide ısrarlarım üzerine tek bir doktorda tedavi oldum ;biraz ses çıkarmak lazımmmm

canım benim ilk denememde öyle olmuştu;bende ikincide ısrarlarım üzerine tek bir doktorda tedavi oldum ;biraz ses çıkarmak lazımmmm

ben de artik boyle dusunuyorum...ve bizim 8 tane guzel embrio vardir...her gun ariyorduk. diyorlardi hersey guzel gidiyor bekleyin...pazartesi benden yumurtalar aldilar ve cumartesi transfere cagirdilar...ama geldiyimde artik 2 tane normal blast embrio vardir ve 2 tane yavas gelisen...oburler olmusler 1 gun icinde...eger bizi 1 gun once cagirsaydilar dondurulacak embriolar kalabilirdi...
ya gelecek hafta Istanbula gidecez Memoriala ve Alman hastanelere ugrayacaz.

Meryem gecmis olsun...ne diyecem bilmiyorum...ama insanlar var kimin 3cude 4cude 5cide tutuyor...onun icin uzme kendini...sen de bir gun hamile kalirsin!

kızlar bende bugün kan testi yaptırdım.bugü 11.günüm. ve değerim 0,03..
negatifteyim yani yine..bu 2.denememdi..dondurulmuş 7 embriyom daha var bir tüpün içinde..onarı da 3.denememde bitirip ardından brüksel tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum bende..

merhaba papatyaa10 ne diyeyim bilemiyorumki sözün bittiği yerdeyim bende...benim başka embriyom da yokki hepi topu 3 taneydi zatenn...test yaptırdım bugün sonucu 2 saat sonra verdiler kocamaaaannnnnnnnnn bir 0 cıktıııı.....dr pazartesi bi daha yaptır diyor...hayırlısı napalımm..senin adet tarihin nezaman canım, kanama olması gerekmezmiydi madem tutmasaydı....senağlama. senağlama

Son düzenleme:
Meryem, Nurdan ve Gulsenim ben de ne diyecegimi bilemiyorum. Gecmis olsun ve sizin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum- kalbim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…