Bende bugün test sonucumu aldım ve pozitif 12. gün değerim 747 çıktı 3 tane blast embriyo konmuştu galiba hepsi tuttu zemuszemus
Umarın herkes bu duyguyu yaşar.Asla olumsuz duygulara kapılmayın biliyorum zor ama pozitif olmak ve güzel şeyler düşünmek bu süreçte en güzel tedavi bekleyen herkese bol sanş.
çok üldüm canım..mafoldumben ama bunların hepsi imtihan biliyorsun..hayırlısı öyleymiş demekten başka elimizden bişey gelmiyor ne yazıkki..:1no2:benimki negatif...zaaten hissediyordum...
bu arada Memorialda yaptim
tebrikler canım..darısı bize inşallah..Bende bugün test sonucumu aldım ve pozitif 12. gün değerim 747 çıktı 3 tane blast embriyo konmuştu galiba hepsi tuttu zemuszemus
Umarın herkes bu duyguyu yaşar.Asla olumsuz duygulara kapılmayın biliyorum zor ama pozitif olmak ve güzel şeyler düşünmek bu süreçte en güzel tedavi bekleyen herkese bol sanş.
Bende bugün test sonucumu aldım ve pozitif 12. gün değerim 747 çıktı 3 tane blast embriyo konmuştu galiba hepsi tuttu zemuszemus
benimki negatif...zaaten hissediyordum...
bu arada Memorialda yaptim
Kizlar, Melih, Larem, Papatyaa, Nurdannurdan, Sevecenss guzzle sozler icin ve moral verdiginiz icin cok tesekkur ediyorum.. ben artik fazla uzulmuyorum, bu ucuncu artik bazi seylere alisiyorsun gibi, esim cok uzuldu ama kader boyleymis.
Bu arada Larem bizim doktoromuz da Hale hanimdi ama farkli farkli doktorlar bize baktilar, en son Guvenc bey embriolari bana koydu.
Acikcasi doktorlar yorulmus gibi gorunuyorlardi yuzumuze fazla bakmiyorlardi, hersey cabuk cabuk yapmak istoyorlardi…
Simdi 3 ay mola veriyoruz ve devam…bu sefer Alman hastaneyi dusunuyoruz…bilmiyorum valla
canım benim ilk denememde öyle olmuştu;bende ikincide ısrarlarım üzerine tek bir doktorda tedavi oldum ;biraz ses çıkarmak lazımmmm
malesef kızlar benimde olmadı 10.günü değerim 5.25
rabbim hayırlısını versin herkese
benim sonucumda negatif kizlar
11.gun degerim 20 cikti kanamam oldugu icin test yapti iki gun sonra katlanmadi ve yine olmadi ikinci denememde hayirlisi boyleymis ne diyim baska bisey gelmiyo elden
allahim hepmize bu mubarek ramazan gunlerin hurmetine saglikli evlatler saglikli hamilelikler versin insallah
kızlar bende bugün kan testi yaptırdım.bugü 11.günüm. ve değerim 0,03..
negatifteyim yani yine..bu 2.denememdi..dondurulmuş 7 embriyom daha var bir tüpün içinde..onarı da 3.denememde bitirip ardından brüksel tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?