Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bi 4 sefer adetim bi hafta gecikeli olmustu ama gec yumurtladigim icindir bence ben ovu testi yapmasaydim bilmezdim adetime 4 kala yumurtladigimi
Evt bilemezdin. Regli duznli olanlrda Senede bikac defa gecikme oluomus . Pki ovulasyonu gordgun zamn akintin var miydi

Evt bilemezdin. Regli duznli olanlrda Senede bikac defa gecikme oluomus . Pki ovulasyonu gordgun zamn akintin var miydi
Hayir soyle diyeyim ovulasyona 10 gun hala sivi akintim vardi yapiskan degil yumurtam catladi akintimda durdu yani akintiyla bilemesin cnm

Hayr hic hamis olmadim 10 aylik evliym daha
Himm anladim canim esinde ve sende sorun yoksa hamile kalirsin uzulme cok stres yapincada olmuyor bende hep takiyordum 11 ayimda boşverdim hamile ciktim o ay
Ben 1 bucuk yildir evliyim ilk hamileligim 11 ayimda oldu malesef dusuk oldu kalp atisi olmadigi icin 2 ci hamileligimde degerim baya dustu kananmam oldu duşuk yaptimm

Cok gecmis olsn bu sefer saglikli olur insllh. Bu 4.ayimz . Acelemiz yok ama aileler artk beklio.ozlelikle esim tarafi baya baski yapio bana ben de artk daha cok olsn istiorm. Bklm az kaldi

Cok gecmis olsn bu sefer saglikli olur insllh. Bu 4.ayimz . Acelemiz yok ama aileler artk beklio.ozlelikle esim tarafi baya baski yapio bana ben de artk daha cok olsn istiorm. Bklm az kaldi
Bende cok istiyorum tabi ailerlerde cok istiyor torunlari hic yok erkek tarafindan

Bende cok istiyorum tabi ailerlerde cok istiyor torunlari hic yok erkek tarafindan
Senn ki norml o zman. Benmkinn tarfi torun kaynio ama ha bire yok mu yok mu hadi yapin deyip duruolr . Kısır olmamdan mi korkuolr ne. Daha dun konustk hatta yine ayni muhabbet. Canım sıkılmaya basladi

Senn ki norml o zman. Benmkinn tarfi torun kaynio ama ha bire yok mu yok mu hadi yapin deyip duruolr . Kısır olmamdan mi korkuolr ne. Daha dun konustk hatta yine ayni muhabbet. Canım sıkılmaya basladi
Banada cok soruyolar daha ayim dolmadan 3 kere soran var artik kizmaya basladim gercektende cok ayip ikide bir sormalari

Banada cok soruyolar daha ayim dolmadan 3 kere soran var artik kizmaya basladim gercektende cok ayip ikide bir sormalari
Oha yaaa. Sanki cocuk icin evleniorz. Biz istemio muyuz sanki yavrumz olsn. Hayat planlarimz var bi durun yahuu. Once adapte olalim alisalm yeni hayatimiza. Cocuk olnca hep hayatimzda olck nasilsa aticaz mi sanki cope vur kiz lafini esirgeme

Benim de bugüm yumurta çatlamasının 8. Günü. Daha önceki hamile kalışlarımda erkenden öğrendim ama 2 gündür yapıyorum. Sonradan bile çıkmadı 2. Çizgi. Laboquick ile yaptım ben de. Olmayınca beklediğinde bile 2. Çizgi çıkmıyor laboquick le. İnşallah hamilesindir.

İnşaallah canım. Senin erken daha benimde 6 gün var adete. İnşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşaallah canım. Senin erken daha benimde 6 gün var adete. İnşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim de bat 21 agustos. 17 agustosta pik yaptı akşam çatlama oldu. Tabi döllenme sonraki günlerde de olmuş olabilir.

Benim de bat 21 agustos. 17 agustosta pik yaptı akşam çatlama oldu. Tabi döllenme sonraki günlerde de olmuş olabilir.
Yanlış yazdın galiba 17 ağustos ?
Benim adetin 13.günü tam pik görmedim ama hissettim diyelim. İlaç kullandım çünkü. 3 4 ağustosta en koyu halini gördüm sonrada silikleşti. Saatine dikkat etmedim diye öyle oldu galiba.

Pardon 7 agustos. Pik ve çatlama.

Oha yaaa. Sanki cocuk icin evleniorz. Biz istemio muyuz sanki yavrumz olsn. Hayat planlarimz var bi durun yahuu. Once adapte olalim alisalm yeni hayatimiza. Cocuk olnca hep hayatimzda olck nasilsa aticaz mi sanki cope vur kiz lafini esirgeme
Aynen ya zaten bi sureden sonra insan kendisi istiyor

Arkadaşlar iyi geceler, nasılsınız? Umarım herkes iyidir sizlere danışmak istediğim iki konu var. İlk olarak sivilce ve gaz problemi hamilelik belirtisi sayılır mı? Cildim zaten akneye meyilli yağlı bir cilt. Fakat son zamanlarda düzelmişti şimdi ise yüzümde en az 5 sivilcem mevcut. Bir de ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyiz? Net yumurtlama tarihimi bilmediğim için ayın 12'si ve 13'ünde ovulasyon testi yapmıştım hep tek çizgi idi. Bugün yine tekrarladım fakat sonuç panelinde T hizasında da incecik bir çizgi oluştu. Daha önceki topiclerde bunun hamilelik belirtisi olarak sayıldığını okumuştum. Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…