Evt bilemezdin. Regli duznli olanlrda Senede bikac defa gecikme oluomus . Pki ovulasyonu gordgun zamn akintin var miydiEvet bi 4 sefer adetim bi hafta gecikeli olmustu ama gec yumurtladigim icindir bence ben ovu testi yapmasaydim bilmezdim adetime 4 kala yumurtladigimi
Hayir soyle diyeyim ovulasyona 10 gun hala sivi akintim vardi yapiskan degil yumurtam catladi akintimda durdu yani akintiyla bilemesin cnmEvt bilemezdin. Regli duznli olanlrda Senede bikac defa gecikme oluomus . Pki ovulasyonu gordgun zamn akintin var miydi
Hmm benziyorz biraz . Bu saatten sonra takmicm yaa cok sıkldmHayir soyle diyeyim ovulasyona 10 gun hala sivi akintim vardi yapiskan degil yumurtam catladi akintimda durdu yani akintiyla bilemesin cnm
EvettHmm benziyorz biraz . Bu saatten sonra takmicm yaa cok sıkldmbitmio dusunmeler.
Göğüs uçlarında ağrı tamamında sızı var. Kasığımda batma var. En belirgin olan belirtim göğüsler öncede onlardan anladımEvet n11 den aldim
Belirtilerini soylesene cnm
Hayr hic hamis olmadimEvett
Kac yilik evlisin hic hamile kaldinmi
Himm anladim canim esinde ve sende sorun yoksa hamile kalirsin uzulme cok stres yapincada olmuyor bende hep takiyordum 11 ayimda boşverdim hamile ciktim o ayHayr hic hamis olmadim10 aylik evliym daha
Cok gecmis olsn bu sefer saglikli olur insllh. Bu 4.ayimz . Acelemiz yok ama aileler artk beklio.ozlelikle esim tarafi baya baski yapio banaHimm anladim canim esinde ve sende sorun yoksa hamile kalirsin uzulme cok stres yapincada olmuyor bende hep takiyordum 11 ayimda boşverdim hamile ciktim o ay
Ben 1 bucuk yildir evliyim ilk hamileligim 11 ayimda oldu malesef dusuk oldu kalp atisi olmadigi icin 2 ci hamileligimde degerim baya dustu kananmam oldu duşuk yaptimm
Bende cok istiyorum tabi ailerlerde cok istiyor torunlari hic yok erkek tarafindanCok gecmis olsn bu sefer saglikli olur insllh. Bu 4.ayimz . Acelemiz yok ama aileler artk beklio.ozlelikle esim tarafi baya baski yapio banaben de artk daha cok olsn istiorm. Bklm az kaldi
Senn ki norml o zman. Benmkinn tarfi torun kaynio ama ha bire yok mu yok mu hadi yapin deyip duruolr . Kısır olmamdan mi korkuolr ne. Daha dun konustk hatta yine ayni muhabbet. Canım sıkılmaya basladiBende cok istiyorum tabi ailerlerde cok istiyor torunlari hic yok erkek tarafindan
Banada cok soruyolar daha ayim dolmadan 3 kere soran var artik kizmaya basladim gercektende cok ayip ikide bir sormalariSenn ki norml o zman. Benmkinn tarfi torun kaynio ama ha bire yok mu yok mu hadi yapin deyip duruolr . Kısır olmamdan mi korkuolr ne. Daha dun konustk hatta yine ayni muhabbet. Canım sıkılmaya basladi
Oha yaaa. Sanki cocuk icin evleniorz. Biz istemio muyuz sanki yavrumz olsn. Hayat planlarimz var bi durun yahuu. Once adapte olalim alisalm yeni hayatimiza. Cocuk olnca hep hayatimzda olck nasilsa aticaz mi sanki copeBanada cok soruyolar daha ayim dolmadan 3 kere soran var artik kizmaya basladim gercektende cok ayip ikide bir sormalari
Benim de bugüm yumurta çatlamasının 8. Günü. Daha önceki hamile kalışlarımda erkenden öğrendim ama 2 gündür yapıyorum. Sonradan bile çıkmadı 2. Çizgi. Laboquick ile yaptım ben de. Olmayınca beklediğinde bile 2. Çizgi çıkmıyor laboquick le. İnşallah hamilesindir.Benimde 20 ağustos bat. Dün test yaptım. 1 saat sonra çıktı.aslında geçerli değil ama kaybettiğim bebeğimde adete 7 ve 5 kala yaptım biri 4 saat sonra biri 2.5 saat sonra çıkmıştı. Bunada inanmak istiyorum aynı marka laboquick.bu yaptığım internetten aldığım o zamankiler eczanedendi. Kısmet olursa yarın yine yapıcam. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizleride unutmasın
İnşaallah canım. Senin erken daha benimde 6 gün var adete. İnşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim de bugüm yumurta çatlamasının 8. Günü. Daha önceki hamile kalışlarımda erkenden öğrendim ama 2 gündür yapıyorum. Sonradan bile çıkmadı 2. Çizgi. Laboquick ile yaptım ben de. Olmayınca beklediğinde bile 2. Çizgi çıkmıyor laboquick le. İnşallah hamilesindir.
Benim de bat 21 agustos. 17 agustosta pik yaptı akşam çatlama oldu. Tabi döllenme sonraki günlerde de olmuş olabilir.İnşaallah canım. Senin erken daha benimde 6 gün var adete. İnşaallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yanlış yazdın galiba 17 ağustos ?Benim de bat 21 agustos. 17 agustosta pik yaptı akşam çatlama oldu. Tabi döllenme sonraki günlerde de olmuş olabilir.
Pardon 7 agustos. Pik ve çatlama.Yanlış yazdın galiba 17 ağustos ?
Benim adetin 13.günü tam pik görmedim ama hissettim diyelim. İlaç kullandım çünkü. 3 4 ağustosta en koyu halini gördüm sonrada silikleşti. Saatine dikkat etmedim diye öyle oldu galiba.
Aynen ya zaten bi sureden sonra insan kendisi istiyorOha yaaa. Sanki cocuk icin evleniorz. Biz istemio muyuz sanki yavrumz olsn. Hayat planlarimz var bi durun yahuu. Once adapte olalim alisalm yeni hayatimiza. Cocuk olnca hep hayatimzda olck nasilsa aticaz mi sanki copevur kiz lafini esirgeme
Insan eski kafa olunca ne desen fayda etmioAynen ya zaten bi sureden sonra insan kendisi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?