Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek ki tek benim sınava girecek olan![]()
kendine başarılar dilemiş oldum
Sınavda hep aynı sorular çıkmış. Şekilleri ezberledim ben motorda bilgi olursa takılırım işte sorun o...
babamın arabayı yürütmeyi düşünüyorumbiraz aksiyon olsun dimii
![]()
Adamcağız kalp krizi falan geçirmesin allah korusun![]()
onun benim araba kullanmama benim de istanbul trafiğine alışmam lazım..
çok saygıdeğer muhterem peyderkom bana bi araba alsa da tepe tepe kullansamm çok mu şey istiyorum kii![]()
arkadaşlar hepinize başarılar dilerim bende 2 temmuzdaki sınava girdim geçtim çok şükür direksiyondan da geçtim:)
size tavsiyem bol bol çıkmış soruları çözün gerçekten aynısı çıkıyo gözün kapalı işaretliyorsun okadar yani:)
onun benim araba kullanmama benim de istanbul trafiğine alışmam lazım..
çok saygıdeğer muhterem peyderkom bana bi araba alsa da tepe tepe kullansamm çok mu şey istiyorum kii![]()
arkadaşlar hepinize başarılar dilerim bende 2 temmuzdaki sınava girdim geçtim çok şükür direksiyondan da geçtim:)
size tavsiyem bol bol çıkmış soruları çözün gerçekten aynısı çıkıyo gözün kapalı işaretliyorsun okadar yani:)
Kullanmaya istanbul trafiğinde başlama bence psikolojin bozulur falan allah korusunnnUstalaş bakalım belki alır birden belli mi olur
![]()