20 gün kala bitmek bilmeyen heyecan ve rüyalar...

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
Kızlar selam 20 gün sonra bebeğim dünyaya gelicek inşallah..ben her gece değişik değişik rüyalar görüyorum ama abartısız her gece..bi kere her gün doğum yaparken buluorum kendimi rüyamda..aranızda benim gibi olan varmı?

canım netten araştırdımda bu son aylarda anne adayında bu tür rüyalar sıkça olurmuş.bende neredeyse hergün doğum yapıyorum rüyamda benımde 22 gun falan var tabıkı sezeryan olmazsam.çatı muayenesinden çok korkuyorum hergünde rüyamda çatı muayenesi oluyorum sonra oğluşumu dünyaya getiriyorum normal galıba bunlar çünkü gece gündüz bebişi düşünüyoruz

banada öle gelio sabah akşam doğumu düşünüorum nasıl olcak die..benmki planlı sezeryan olcak bebeğim ters geliş çünkü...sağlıkla doğsunlar inş..

merhaba canım.kafan sadece su an doguma endekslı oldugu ıcın sureklı dogurdugunu gorursun ruyanda.gezmeye gıt kıtap oku fılm ızle,yıne de gorursun ama kendını rahatlatırsınç.ben gunduzlerı gezmeye cıkıyordum yanımda mutlaka bırı oluyordu doguma 3 gun kalaya kadar gezdım hatta gezmeye cıkacagımız gunun sabahı doguma gıttım

merhaba arkadaşlar bende yakalaşık 15v20 gün sonra doğum yapıcam benim 3.çocuğum olmasına rağman ilk doğumummuş gibi heyecan ve stres doluyum rüyalarım artık hiç bitmiyor kendimi kötü hissediyorum ağrılarım çok fazla inş ALLAH TÜM HAMİLELEERİ BİR NEFESTE KURTARIR ALLAH yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…