20 Günde 6 Kg Verdiren Diyetisyen Listesi

angelic2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
851
523
133
İstanbul
arkadaşlar iki arkadaşımla karşılaştım geçen gün.çok sevinçliydiler.diyetisyenden çıktık şimdi 20 günde 6 kilo vermişiz dediler.yaşları farklı ama ikisi de aynı kiloyu vermişler.ben de gittim aynı diyetisyene.diyet listemi verdi.bugün başlıyorum hayırlısıyla.bana katılmak isteyen arkadaşlar yoldaşlar arıyorum.iki kişi vardiğine göre bu kiloyu biz de verebiliriz.

işte o diyet listesi:

SABAH(08.00)
2 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 ceviz
2 dilim ekmek
söğüş çiğ sebze

ARA(10.30)
1 meyve

ÖĞLE(12.30)
3 köfte kadar et
1 su bardağı yoğurt
6 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
yağsız salata

ARA(15.00)
1 meyve

AKŞAM(18.30)
1 kase çorba
10 kaşık sebze yemeği
1 bardak yoğurt

ARA(21.00)
1 meyve

sevgilerle hepimize kolay gelsin..

Canım burda hastanelerde dıyetısyen dıye bolum yok ne dıye sıra almamız gerekıyo bılgı verırsen sevınırm..bu arada ben vejetaryenım ona gore lıste vermelerı gerek sanırım bende ıstıyorum gıtmeyı yoksa kociş boşuyacakmıs hehehehehheehehe:)))

Canım burda hastanelerde dıyetısyen dıye bolum yok ne dıye sıra almamız gerekıyo bılgı verırsen sevınırm..bu arada ben vejetaryenım ona gore lıste vermelerı gerek sanırım bende ıstıyorum gıtmeyı yoksa kociş boşuyacakmıs hehehehehheehehe:)))

günaydın canım..o kocişler önce kendine baksın yaaw ehehe
ben istanbuldayım.burda ki hastanede önce dahiliyeye gidip diyetisyene gidicem deyip öyle gidiyodun.şimdi bilgi işleme gidiyosun direk.sana dahiliye barkotu ve kan tahlilleri kağıdını veriyo hemen tahlillerini yaptırıyosun.yani dahiliyeci seni görmüyo bile.bıkmış onlarda artık bilgi işlemdeki kız yapıyo onun işini.kan tahlillerini alıncada diyetisyenin kapısındasın:)))kolay gelsin canım..

bu ne güzel bir diyetmiş.vallahi yaparım ben bunu.fakat 20 kiloyu bu diyetle nasıl vermişler??helal olsun vallahi.mayısın 1inde başlıyorum ben de.buna benzer bişey düşündüm ben de kafamda.hadi bakalım kolay gelsin hepimize:21:

selamlar aranıza yeni katıldım. kilo problemi bendede var bu diyet listesi bana uygun geldi. çalışan bir bayan olduğum için elimin altında bulunan gıdalar var. fakat gıda değişimleri hakkında bilgilerinizi de paylaşırsanız çok sevinirim. mesela öğlen et yerine ne yenir yada sebze yerine.

arkadaşlar iki arkadaşımla karşılaştım geçen gün.çok sevinçliydiler.diyetisyenden çıktık şimdi 20 günde 6 kilo vermişiz dediler.yaşları farklı ama ikisi de aynı kiloyu vermişler.ben de gittim aynı diyetisyene.diyet listemi verdi.bugün başlıyorum hayırlısıyla.bana katılmak isteyen arkadaşlar yoldaşlar arıyorum.iki kişi vardiğine göre bu kiloyu biz de verebiliriz.

merhabalar
bugun 1 ay olmus baslayalı acaba durumlar nedır ?

bu ne güzel bir diyetmiş.vallahi yaparım ben bunu.fakat 20 kiloyu bu diyetle nasıl vermişler??helal olsun vallahi.mayısın 1inde başlıyorum ben de.buna benzer bişey düşündüm ben de kafamda.hadi bakalım kolay gelsin hepimize:21:

20 kılo vermemısler 20 gunde 6 kılo vermişler canım:56:

herkese merhaba:)
bu diyete benzer bir diyet benim arkadaşım da yapıyor . günlük olarak aynı şekilde devam edildiğinde gerçekten iyi sonuçlar veriyor:) işte listeye benzeri;

SABAH(08.30)
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık

ARA(10.30)
2 adet ceviz

ÖĞLE(12.30)
3 köfte kadar et veya 4 kaşık sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata

ARA(15.30)
1 meyve

AKŞAM(19.00)
1 kase çorba
sebze yemeği veya 3 köfte kadar et balık tavuk veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
bol salata

ARA(21.00)
1 meyve veya 1 bardak yağsız süt

Not: öğlenleri yediğiniz et olursa akşamları sebze ya da baklagil yiyorsunuz. değişmeli olarak.

haftasonları listenize sabahları haşlanmış yumurta öğlenle akşam arasında da 1 adet yağsız tost ekleniyor.
pazar günleri isteğe bağlı tatlı ihtiyacı için diet reçel yiyebiliyorsunuz... ayrıca 2 haftada 1 kilo verme durumunuza göre 1 adet sütlü tatlıyla kendinizi ödüllendiriyorsunuz:)

sevgiler:)

herkese merhaba:)
bu diyete benzer bir diyet benim arkadaşım da yapıyor . günlük olarak aynı şekilde devam edildiğinde gerçekten iyi sonuçlar veriyor:) işte listeye benzeri;

SABAH(08.30)
1 kibrit kutusu yağsız beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
domates-salatalık

ARA(10.30)
2 adet ceviz

ÖĞLE(12.30)
3 köfte kadar et veya 4 kaşık sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
yağsız salata

ARA(15.30)
1 meyve

AKŞAM(19.00)
1 kase çorba
sebze yemeği veya 3 köfte kadar et balık tavuk veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
bol salata

ARA(21.00)
1 meyve veya 1 bardak yağsız süt

Not: öğlenleri yediğiniz et olursa akşamları sebze ya da baklagil yiyorsunuz. değişmeli olarak.

haftasonları listenize sabahları haşlanmış yumurta öğlenle akşam arasında da 1 adet yağsız tost ekleniyor.
pazar günleri isteğe bağlı tatlı ihtiyacı için diet reçel yiyebiliyorsunuz... ayrıca 2 haftada 1 kilo verme durumunuza göre 1 adet sütlü tatlıyla kendinizi ödüllendiriyorsunuz:)

sevgiler:)
sizin liste aynı benim diyetisyenin bana verdigi listenin aynısı bu sabah başladım uygulamaya inşallah işe yarar

diyet bana çok uygun geldi 60 kgyum ve çok rahatsızım bu durumdan 1.65 boyum sanki giydiklerim yakışmıyo gibi etrafımdakiler takıntı yaptığımı söylüyolar ama bilmiyorum yarın başlıyorum ve kesin kararlıyım 20 gün sonra tekrar yazıp haber etcem bakalım 6 kg verebilecekmiyim:)

Son düzenleme:
Back
X