Ozmn nıye ortada yokNumaranı silmemiş çünkü arada bir arayıp hala orada mısın diye bakacak. Boşta kaldıkça görüşecek, sonra yine kaybolacak, sonra tekrar arayacak, kaybolacak arayacak, kaybolacak arayacak... Böyle sürüp gidecek.
İnsanlar insan gibi arayip vedalaşabilir. Buluştuğunuzda iyi bakıp anlamamışsınız sanırım insan olmadığını!Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Böyle bir adamın neden ortada olmadığını mı sorguluyorsun.Ozmn nıye ortada yok
Bn anladım zaten ınsan bırlıkte bırını nıye anlatr bnden sonra kımseyle gırusmedı demesı ayrı bıseyİnsanlar insan gibi arayip vedalaşabilir. Buluştuğunuzda iyi bakıp anlamamışsınız sanırım insan olmadığını!
Bnm var yaptıgın hakaret dedımBöyle bir adamın neden ortada olmadığını mı sorguluyorsun.
Cidden hemcinslerimie şaşırıyorum
Hiç mi kendinize saygınız yok?
Gerçekten 33 yaşında mısınız? Arabada buluşmak nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Adam başkalarını elleyemediği zaman seni çağırır arabada buluşur 2 3 kere eller yine gider. Sizi cepte görüyor malum sizde hala adamı sorduğunuza göre arasa koşa koşa gidersiniz... Üzücü gerçektenneb
E numarasını silmişsin ama sorguluyorsun adamı kontrol ediyorsun numaranı silmemesine kadar. Bırak allah aşkına şu adamı ya. Adamla hiç aktiviteniz oldu mu bir yere gidip doya doya gezdiniz mi seni gezdirdi mi eğlendirdi mi? Adam anca bi iki ellemeye bakıyor vasıfsız.Ne kosması numarasını sildim
kendine olan saygın değil, o an verdiğin tepkidir bu davranış şekli.Bnm var yaptıgın hakaret dedım
Olmadı sureklı opsen bosalcm dedıE numarasını silmişsin ama sorguluyorsun adamı kontrol ediyorsun numaranı silmemesine kadar. Bırak allah aşkına şu adamı ya. Adamla hiç aktiviteniz oldu mu bir yere gidip doya doya gezdiniz mi seni gezdirdi mi eğlendirdi mi? Adam anca bi iki ellemeye bakıyor vasıfsız.
kendine olan saygın değil, o an verdiğin tepkidir bu davranış şekli.
Neyse sen sorgulamaya devam et neden acaba numaramı silmedi diye.
Hatta sen ara sor madem aramıyorsun neden numaram sen de var diye :)
Sevmedıgı cok bellıYani bu konuyu hatırlıyorum. Ne olmasını bekliyorsunuz? Adam sizi kullanmış resmen ve kullanmaya devam edecekti. Şaka gibisiniz
sygsızlğı kbl etmeyrk çk ii ypmşsın brvo.Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Amaç sadece kendini tatmin etmek. Seni sevmiyor.Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?