O kadar haklısın ki. Hayretler içindeyim şöyle konularaBöyle bir adamın neden ortada olmadığını mı sorguluyorsun.
Cidden hemcinslerimie şaşırıyorum
Hiç mi kendinize saygınız yok?
Isteme degılde ınsan gıbı ayrılabılırdı
Kendini kullandırmak için mi hala istiyorsun aramasını.Ozmn nıye ortada yok
İnsan gibi ayrılmadıIsteme degılde ınsan gıbı ayrılabılırdı
BNde uletısımı kestım oyuncak mı buİnsan gibi ayrılmadı
Ne yapacaksınız bu durumda
Bravo. Bak düşününce nasıl da buluyorsunBNde uletısımı kestım oyuncak mı bu
Kendıme yakıstırdıgımı kım soyledı arayınca namussuz dedım degılım dedı33 yaşında kadınsın. Seninle arabalarda sürten adamla ilgili konu açıyorsun burada. Bu basitliği nasıl kendine yakıştırıyorsun?
Gercek sevmıyor bu konuda haklısın en basta ıletısım bozukKendini kullandırmak için mi hala istiyorsun aramasını.
Kendine saygın olsun seni oyuncak gibi kullanmasına izin verme.
Gerçek sevgi ve seven böyle olmaz...
Hosuna gıderse bndensınArabada beess evde onbeess
Beklentı ıcınde degılım bır gram deger verseydı ınsan gıbı arayıp yolunu ayırırdıKaçtır aynı sapık için konu açıyorsun ne istiyorsun sen böyle bir insandan nasıl bir beklenti içindesin gerçekten aklım almıyor
evetde bn ne optum bısey yasamadım kendı kendıne azdısiz beraber değildiniz. sen sadece onun cinsel ihtiyaçlarına hizmet eden bir araçtın.
Artık bıttı adamın numarasına bıle tahammülüm yokÜyeye vasi atanması gerektiğini düşünüyorum. Başını belaya sokacak potansiyeli var.
saygım var zaten adam suclu ıletısımı kesende ovallahi okuduğum her cümlede şok
adam size dürtüsel kullanıyor ve siz hala bu adam için düşünüp buraya konu açıyorsunuz pes
adamı engelle , sana ulaşırsa cevap verme
kendini de elin ne idüğü belirsiz ar damarı patlamış , ahlaksız heriflerden uzak tut
kendine az saygın olsun
Ooo Acer testiler gelmiş onların suyu soğuktur.Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?