Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi20 günlük bebeğim grip oldu acilll
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Grip duzelse bile burun tikanikligi devam edecek. eczaneden xlear die bir okyonus suyu var. onu tavsiye ederim. ben herseyi denedim onda cozüm buldum. geçmiş olsun cabuk toparlar bolbol emzir
Yeterki emmeyi bırakmasın benim kizimda grip malesef cok zorlanıyor emerken tek care burnunu açik tutmak burun spreyi sıkip aspiratorle temizliyorum anlık bir acilma oluyor bugun doktora gittim her beslenmeden once aynisini yapacaksin dedi
Yeterki emmeyi bırakmasın benim kizimda grip malesef cok zorlanıyor emerken tek care burnunu açik tutmak burun spreyi sıkip aspiratorle temizliyorum anlık bir acilma oluyor bugun doktora gittim her beslenmeden once aynisini yapacaksin dedi
Amin cumlemizinkini canım benim kizimda yazın dogdugu icin isilik olmustu doktor hicbir krem ilac falan vermedi bol bol banyo yaptir demisti gecti ama simdi senin devamli banyo yaptirman zor fazla kalın giydirme terleyince artiyor cunku kafana takma bir sure sonra sönüp kayboluyorlar
UOTE="esranne66, post: 49232325, member: 795201"]Allah analı babalı büyütsün inşallah.Birde isilik için oneriniz var mi[/QUOTE]
Gp
isilik 2 aylık olunca kendiliğinden geçiyorum canım problem etme çok geçmiş olsun