canım çok büyük bi başarı tebrik ediyorum :) benimde boyum 1.58 kilom bundan bir kaç ay öncesine kadar 73 tüm şükür ki o fazlalıklardan biraz da olsun kurtuldum,şimdi ise 63'üm :) tabi ki bu yeterli değil 7 kilo verip 55 olmak istiyorum, hedeflerimiz aynı yani :) umarım en kısa zamanda birlikte şu 7 kiloyu atacağız ..
hoşgeldin canım....bende seni tebrik ederim....boylarımızda yakın bende 1.56 cm boyundayım....tabikide veririz 7 kiloyu ,ki vereceğizde ....ben hergün menülerimi günlük yaptığım spor vs yi paylaşacağım ve de haftalık olarak ta kilo mu paylaşacağım şimdilik böyle....
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canım....
Hoşbuldum :) bende her akşam yediğiklerimi ve yaptığım sporları not edicem, cuma günleri tartılma günlerim her cuma da kilomu not ederim, hayırlısı o zaman..
tamam anlaştık o zaman....ben şu anda acayip heyecanlıyım bir an önce 49-50 kilo olmayı çokkk ama çok istiyorum....
hayırlı olsun canım inşallah verirsin de başladığında kaç kiloydun.yanlış anlamadıysam 70 yazmışsın
teşekkür ederim canım....11 yıl boyunca 70 ' li kilolardaydım....bu 11 yıl boyunca 78 kiloyu bile gördüm....7 ay önce diyete başladığımda 75 kg idim....yani 11 yıl 78 kg ile 72 kg arasında mekik dokudum durdum
cnm tebrik ederim bende suan senin eski kilondayım 75 kiloyum insallah bende 10 kılo veririm:)
afiyet olsun :))))) bnde 6 kilo mu verdıgımde kendime her hafta ödül günü veriyodum ama yiyemıyodum yedıgımı cıkartıyodumm cnmilk menümü paylaşayım ; haydi hayırlısı
kahvaltı: kıymalı vede peynirli börek +domates +salatalık+2 zeytin+3 şekersiz çay
ara:2 kare bitter çiko+şekersiz türk kahvesi
öğlen:1/2 simit+2 şekersiz çay
ara:4 yulaflı bisküvi+1 kupa şekersiz sütlü nescafe
akşam:fırında köfte+cacık+patates püresi
menü ilk baktığınızda bu nasıl diyet listesi denilecek kadar abartılı ,ama bugün benim ödül günüm
yarın itibariyle yine dengeli ve de az kalorili beslenme düzenime geçiyorum....
yani aylardır yaptığım kalori hesabı ve de takibi kızlar....
çok teşekkür ederim canım.... inşallah vereceksin tabiki ....istedikten sonra başarmak imkansız
boyun kaç bu arada....kaç yaşındasın....
afiyet olsun :))))) bnde 6 kilo mu verdıgımde kendime her hafta ödül günü veriyodum ama yiyemıyodum yedıgımı cıkartıyodumm cnm
boyum 168 20 yaşındyım cnm
az önce dondurma çekti canım anlatamam soguk soguk olsada yesem dedım kendımı tuttum bı bardak soguk sütün içine tarçın attım içtim isteğim gitti:)))
ilk menümü paylaşayım ; haydi hayırlısı
kahvaltı: kıymalı vede peynirli börek +domates +salatalık+2 zeytin+3 şekersiz çay
ara:2 kare bitter çiko+şekersiz türk kahvesi
öğlen:1/2 simit+2 şekersiz çay
ara:4 yulaflı bisküvi+1 kupa şekersiz sütlü nescafe
akşam:fırında köfte+cacık+patates püresi
menü ilk baktığınızda bu nasıl diyet listesi denilecek kadar abartılı ,ama bugün benim ödül günüm
yarın itibariyle yine dengeli ve de az kalorili beslenme düzenime geçiyorum....
yani aylardır yaptığım kalori hesabı ve de takibi kızlar....
teşekkür ederim canım....11 yıl boyunca 70 ' li kilolardaydım....bu 11 yıl boyunca 78 kiloyu bile gördüm....7 ay önce diyete başladığımda 75 kg idim....yani 11 yıl 78 kg ile 72 kg arasında mekik dokudum durdum
afiyet olsun :)
Bende ilk menümü paylaşim o zaman;
kahvaltı: 2 tane küçük poğaça
öğlen:3 tane petibör bisküvi
akşam:1 dilim karpuz,2 dilim kaşar peyniri,2 tanede zeytin
Aslında bu menü biraz zengin kaçtı gibi poğaçalar,bisküviler falan ama pazar günleri kendime bir kaç güzellik yapıyorum ben de :)
bende 65 kiloyum 1 aya kadar 7 kilo vermek istiyorum ama veremem heralde .
bu arada küçük bir itirafım daha varaz önce 1 porsiyon maraş usulü dondurma yedim....
yeni haftaya güzel ve az kalorili başlayıp öyle geçirmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?