20 kg verdim:) son 7 kg ' yi birlikte verelim!!! :)

haydi kızlar şu 7 kg'den kurtulalım hep birlikte ....yokmu bize eşlik edicek arkadaşlar.....

Tam bir diyet menüsü olmuş vallahi :) Bir de spor yorumunu çok sevdim ama sporsuz olmaz tabii :) Zaten spor yapmak insana mutluluk veriyor,alışkanlık haline getirince yapmadan duramıyorsun :)

Tam bir diyet menüsü olmuş vallahi :) Bir de spor yorumunu çok sevdim ama sporsuz olmaz tabii :) Zaten spor yapmak insana mutluluk veriyor,alışkanlık haline getirince yapmadan duramıyorsun :)

teşekkürler canım
kesinlikle sporsuz olmaz tabi.ama dün biraz fazla yorgun hissettim kendimi bugün yürüyüşe çıkmadım o yüzden ,güya kahvaltıdan sonrada leslie ile yürüyecektim ,onada haylazlık ettim derken spor bugün kaldı....
sen neler yaptın bugün....

Bugünkü menümle başlayim o zaman,

Sabah:3 bisküvi (70 kalori)
Öğlen:1 kase orman kebabı,biraz salata (350 kalori)
Akşam:6 tane yaprak sarması (150 kalori)

Toplamda:570 kalori yapıyor,en yüksek oranlarıyla hesaplıyorum ama yanlış hesaplama payı 600 kalori diyelim biz..

Spor olarak ta normalde her akşam yürüyüş yapardım,ama Adana'nın sıcağında hiç mi hiç çekilmiyor..Ben de merdiven egzersizi yapıyorum bir 10 kat inip çıkıyorum,bir de bisiklet hareketi yapıyorum inanılmaz faydalı bir hareket yağlarının eridiğini hissedebiliyorsun :)

kalori olarak çok çok az canım ama bakalım cumaya ne kadar - de olacaksın ....çok çok merak ediyorum doğrusubende 5 kat inip çıktım bugün,bir de 10-15 dakka sahilde yürüyüş gezme amaçlı....bugünkü sporum hiç yoktan iyidir....gençliğimde bisiklet hareketini+bacaklarımı karnıma çekme hareketini+bacak açıp kapama hareketini düzenli olarak yapardım bende....gerçektende çok faydalı no-kalça,no-göbektim o zamanlar

Eveet gelelim bugünkü menüme;

Sabah:2 bisküvi,yarım çay bardağı süt (60 kcal)
Öğlen:1 kase bezelye,1 tane elma (240 kcal)
Akşam:1 tane biber dolması (130 kcal)

Totalde:430 kalori :) Ama bugün saat 7'ye kadar bir kaç kaçamak yapabilirim belki 1 elma belki bir kaç bisküvi :)

Çoook heyecanlıyım,yarın tartılıyorum,diyete başlamadan önce de biraz kilo almıştım, 64.1 kiloydum,hadi hayırlısı :)

Son düzenleme:

canım iradene hayranım....şok diyetin şokunu yapıyorsun....menümü paylaşmadan ben 1 hafta gibi yazamaya bilirim....ama sonrasında yine burdayım ....sonuçta vermemiz gereken bir 7 kg var....senden ricam günlüğü boşbırakmassan çok sevinirim....az kalorili güzel bir kilo vermeli hafta olsun canım....yarına çok güzel sonuçlar alalım inşallah....

yarın kg bildirimi yapamazsam diye şimdiden yazıyorum ben bu sabahki kilomu

geçen hafta:56.2 kg
bu sabah: 56.1 kg
giden:100 gr

ancak yarın sabah farklı bir sonuç olabilir inşallah daha olumlu bir sonuç yani

şimdide bugünkü menümü paylaşayım....

30/05/2013

su: +

spor:

menü:

kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
peynir+2 zeytin
1 t.k. reçel
1.5 fincan şekersiz çay

ara:
1 kupa bitki çayı
2 kare bitter çiko

öğlen:
1 kepek ekmeğiyle tost
1 şekersiz çay

ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 yulaflı bisküvi

akşam:
2 kıymalı kabak dolması
yoğurt

ara:
meyve

Tamamdır ben burayı boş bırakmam :)

Gelelim bugünkü menüme;

Sabah:2 bisküvi yarım çay bardağı süt (60 kalori)
Öğlen:Bir kase çorba,1 küçük dilim ekmek,1 tane elma (190 kalori)
Akşam:3 tane yaprak sarması (60 kalori)

Toplamda bugün:310 kalori aldım ; yanlış hesaplama payından 330,az sonra içeceğim bir bardak limonatadan da 50 kalori eklesek bugünü 370 kaloriyle bitiriyorum :)

Vee gelelim bir hafta içinde ne kadar kilo verdiğime; başladığımda 64.1 kiloydum şimdi ise 61.8 kiloyum yuppii
2.3 kg vermişim bir hafta için çok iyi :)

Menüm:

Sabah: Bir parça çikolata (60 kcal)
Öğlen:Bir kase dondurma,biraz taze fasülye ve yoğurt (380 kalori)
Akşam:Bir bardak şalgam suyu (70 kalori)

Toplam:510 kalori,yanlış hesaplama payı 540 kalori

Menüm:

Sabah: Bir parça çikolata (60 kcal)
Öğlen:Bir kase dondurma,biraz taze fasülye ve yoğurt (380 kalori)
Akşam:Bir bardak şalgam suyu (70 kalori)

Toplam:510 kalori,yanlış hesaplama payı 540 kalori

selam canım....öncelikle tebrikler.... 2.3 kg süper....
300-500 caloriyle nasıl duruyorsun aklım almıyor:26:....halsizlik olmuyormu....iraden ve de bünyen çok sağlam maşallah....

bu günkü menüm;

spor :

kahvaltı:
2 dilim tam b. ekmeği
2 zeytin +peynir
1 t.k. reçel
2 şekersiz çay
ara:
1 kupa bitki çayı
2 kare bitter çiko
öğlen:
1 tam .b. ekmeğiyle tost
2 şekersiz çay
ara:
4 yulaflı bisküvi
akaşam:
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1 kase yağsız makarna
2 dilim karpuz

otur otur nereye kadar ....kalk sporunu yap diyorum kendime ama yok hiççç yapasım gelmiyor....saldım mı biraz kendimi ne....
sıkılaşmak adına bir an önce harekete geçmem lazım biliyorum....

spor: :44:

kahvaltı:
1.5 dilim tam b. ekmeği
2 şekersiz çay
2 zeytin+peynir
1 domates
1 t.k. reçel

ara:
2 kare bitter çiko
1 kupa bitki çayı

öğlen:
1 tam b. ekmeğiyle tost
1 domates
2 şekersiz çay

ara:
4 yulaflı bisküvi

akaşam:
1 servis kaşığı patlıcan yemeği
1/2 kase yağsız makarna
cacık

ara:
kiraz

çok mu yiyiyorum ne yaz yaz bitmedi

bundan sonra tıpkı diyetteki kaçamaklarıma verdiğim cezalar gibi ,yapmadığım aksattığım sporumada ceza vereceğim....çünkü başka çare kalmadı....

Amanda benim kola canavarım 20 kiloyu vermişte son 7 kilosu kalmış. Helal kız sanaanlatsana nasıl bi duygu zayıf olmakk

Amanda benim kola canavarım 20 kiloyu vermişte son 7 kilosu kalmış. Helal kız sanaanlatsana nasıl bi duygu zayıf olmakk

. hahahaha unutmamışsın.....çok güldüm valla akşam akşam
sorma canım verdim çok şükür ....çok çok ama çok güzel bir duygu....bütün pantalonlarım şalvar gibi olduşu sıralar eşofmanla gezmenin tadını çıkartıyorum
sen neler yaptın o gün bu gündür....varmı sende de gelişmeler....
aslında diyete başladığımda 55 kg hedef kilomdu....55 hayal hatta ulaşılması imkansızdı....şimdi hedefe ulaşınca son 49 u hedefledim canım....

çok sevindim senin adına vala. Bende aynı tas aynı hamam ama bende tekrar gaza geldim dur bakalım bu kez olacak gibi :) sen spor yapmışmıydın canım yaa?

çok sevindim senin adına vala. Bende aynı tas aynı hamam ama bende tekrar gaza geldim dur bakalım bu kez olacak gibi :) sen spor yapmışmıydın canım yaa?

teşekkürler canım....sanada allah kolaylıklar versin bir an önce kurtul fazlalıklardan....hani o kolalı muhabbetler zamanında leslie ile yürüyordum....aksatmamaya çalışaraktan çok ta faydalı vede eğlenceli tavsiye ederim seçilcim....ama bir süredir boşladım
:18:malesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…