-20 kilo için

Uzmanhnm

Ne ararsan içinde,onu bulacaksın yanında..
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
466
345
103
Merhaba kk.. her gün yazamayacağımı biliyorum umarım irade gösterebilirim
Hiç bu kadar kilolu olmamıştım şimdi 77 kiloda ben önce 62 (ideal kilom) sonra 50li kilolara inene kadar çabalayacağım
2 öğün besleneceğim ara öğün yok.
İnş sürdürebilirim çünkü hiç bir şey için motivasyonumun olmadığı bir dönemdeyim sevmediğim bir işim,işimi bırakıp serbest çalışmama(avukatlık) çok da razı olmayan bir eşim var..
9-6 çalışıyorum şuanda. Sabah 11:00 kahvaltı
17:00 akşam yemeği planlıyorum

Başlangıç 25.07.2019 :78,5 (1.gün)
01.08.2019 :74,8(1.hafta)

Son düzenleme:
Merhaba kk.. her gün yazamayacağımı biliyorum umarım irade gösterebilirim
Hiç bu kadar kilolu olmamıştım şimdi 77 kiloda ben önce 62 (ideal kilom) sonra 50li kilolara inene kadar çabalayacağım
2 öğün besleneceğim ara öğün yok.
İnş sürdürebilirim çünkü hiç bir şey için motivasyonumun olmadığı bir dönemdeyim sevmediğim bir işim,işimi bırakıp serbest çalışmama(avukatlık) çok da razı olmayan bir eşim var..
9-6 çalışıyorum şuanda. Sabah 11:00 kahvaltı
17:00 akşam yemeği planlıyorum

İnşallah güzel gider avukat hanım.. Siz de ben gibi abur cubur sevenlerden misiniz? :) Ben çareyi diyetisyen desteği almakta buldum. Tamam, diyet listeleri hepimizin bildiği şeylerden ibaret. Ama maalesef kendi başımıza uygulamıyoruz. Siz de bi destek alsanız? İlla ki gitmenizede gerek yok. Ben online destek alıyorum. Artık çok da yaygın çünkü. Herkese öneriyorum. Online ya da değil. Diyetisyen desteği çok çok önemli. Ben de 31 yaşındayım. Bu zamana kadar kendi çabamla en fazla 4 hafta diyet yapabildim ve en fazla 4 kilo verdim.

Şu an 69 kiloyla başladığım diyette 63.5 kiloyum ve 5. haftamdayım

İnşallah güzel gider avukat hanım.. Siz de ben gibi abur cubur sevenlerden misiniz? :) Ben çareyi diyetisyen desteği almakta buldum. Tamam, diyet listeleri hepimizin bildiği şeylerden ibaret. Ama maalesef kendi başımıza uygulamıyoruz. Siz de bi destek alsanız? İlla ki gitmenizede gerek yok. Ben online destek alıyorum. Artık çok da yaygın çünkü. Herkese öneriyorum. Online ya da değil. Diyetisyen desteği çok çok önemli. Ben de 31 yaşındayım. Bu zamana kadar kendi çabamla en fazla 4 hafta diyet yapabildim ve en fazla 4 kilo verdim.

Şu an 69 kiloyla başladığım diyette 63.5 kiloyum ve 5. haftamdayım
Merhaba,çabanız ve başarınızdan ötürü tebrik ediyorum öncelikle.. diyetisyene gittim ama işe yaramadı o elektrik tutmadı sanırım bizde. Diyetisyen de olsa insani ilişkide ısınmaya önem veriyorum malesef :((
Ve evet abur cubur benim düşmanım
Hurma fındık yulaf vs de keser aslında beni ama onlar olunca da kilo veremiyorum gibi geliyor
Taze meyve deıil ama kurularına düşkünüm:((

Merhaba,çabanız ve başarınızdan ötürü tebrik ediyorum öncelikle.. diyetisyene gittim ama işe yaramadı o elektrik tutmadı sanırım bizde. Diyetisyen de olsa insani ilişkide ısınmaya önem veriyorum malesef :KK43:(
Ve evet abur cubur benim düşmanım
Hurma fındık yulaf vs de keser aslında beni ama onlar olunca da kilo veremiyorum gibi geliyor
Taze meyve deıil ama kurularına düşkünüm:KK43:(

Çok teşekkür ederim 💗 Yaa.. Anladım. Bence yaparsınız ama. Bu iki öğün beslenme yani İF le çok kilo veren var. Size de yaparsınız 💕🌸

5.günüm if olması gerektiği gibi gidiyor
10:30 ilk öğün 16:40 ikinci şeklinde 4 gündür bu düzene uyuyorum
yürüyüş yapıyorum ama hep yürüdüğüm için yetmiyor,haftaya başka bir spor eklemeyi planlıyorum
sabah bol yeşillik 2 yumurta 7 zeytin 7 çiğ fındık bir avuç kendi yaptığım peynir domates salatalık
akşam sebze yemeği(z, yağlı) yoğurt salata
her gün böyle oldu
perş tartılcam
ilk tartı:78,5 25.07.2019

evet if te bir haftayı geride bıraktım beni tek zorlayan ekmek

canım şekerli bir şey değil de ekmek makarna türevlerini istiyor ama kaçamaksız devam inş
1 haftada giden 3,7 kilo

Back
X