- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
- #1.241
benimde vermem lazımda bir türlü kafaya koyupta veremiorum istedigim zaman veriorum ama yemeyi seviorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın17 kilo vermem lazım. boyum 176.
5 hafta evvel diyete başladım. 69 kilo ile başladım şu anda 62 yim hedef kilom 52.
benimde vermem lazımda bir türlü kafaya koyupta veremiorum istedigim zaman veriorum ama yemeyi seviorum :)))
hadi hayırlısı canım inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın
ahh ahhh bende cok seviyorum yemeyi tatlım yaa heleki tatlılara bayılıyorum ama yememek lazım malesefff
aslında çok yemem bıraksam kendimi daha fazla yerim ama kısıtlıyorum gene kendimi biraz herşeyi yiyorum ama azaltarak yemeye çalışıyorum
10saat oturarak çalışıyorum hiç bi hareket yok sabahın 6da evden çıkıyorum akşamın 8de evde oluyorum spor yapmaya vakit olmuyo evi zor buluyorum evde mekik falan çekiyim diorum hamile kalmak için uğraşıyorum olurda kalırsam düşer falan die korkuyorum yaptığım ani hareketlerden şimdi siz söleyin bunların hiçbiri yokken ben nasıl kilo veriyim bu arada 1.68 boyum 73-74kilo falanım
Sabaha karşı yatınca ben geç uyandım kızlar 11 gibiydi uyandım.
Evde tek olunca kahvaltı istemedi canım dünden kalan patates yemeğini buldum azcıktı onu ısıttım bir dilim tambuğday ekmeğiyle 2 kaşık yoğurtla onu yedim.
( 2buçuk aydır diyetteyim ilk kez kndimi suçlu hissediyorum büyük bir kaçamak yaptım kilodan ziyade sağlıksz bişi içtiğiö için kötü oldum kuzenlerden kalan coladan dayanamadım bir brdk içtim ama kalanı vicdanım elvermeyince şişeyi lavaboya boşalttım yoksa durmaz içerdim bitene kadr. )
arkadaşım aradı bana gelecekmiş.
çay demledim badem fındık kuruyemiş vs koydum, ona çekirdek koydum
kayısı kurusu incir kurusu koydum ona bisküvi bana diyet bisküvi koydum şekersiz çayla saat 14-17 arası böyle içtik atıştırdık arkadaşımla sohbet ettik. o yüzden ara öğün öğle fln ayrımı olmadı.
Sonra akşam yemeğinde ise taze fasulye yedim 1 brdk ayran içtim.
20.00 civarı sade soda içtim.
Şimdi bol bol su içiyorum.
Saat 22.00 gibide yeşil çay içicem.
Bayram kaçamakları ve bugünki kola kaçamağı vicdanımı çok rahtsz etttiği için gittiğim avm de boy kilo yağ oranı vs. ölçen cihazda tartıldım, tartıya çıkmaya korkuyordum ama tok olmama rağmen tartıldım ve 74 kilo çıktım. Korkuyordum 76 fln olmuşumdur diye o kadr tatlıya iyi kilo almamışım
Yarın sabh erkenden uyanıncada tartılcam bakalım evde tekrardan.
BEnde kendime diyet arkadaşı arıyorum.. Destek olur musunuz bana daaaNeler yapıyorsunuz?? Paylaşalım mı?
canım bende spor yapamıyorum sporsuz da kilo veriliyor ama tabi sporla daha sağlıllı benim tek sporum oğlumun peşinde koşmak 3.5 yasında oğlum var...aslında çok yemem bıraksam kendimi daha fazla yerim ama kısıtlıyorum gene kendimi biraz herşeyi yiyorum ama azaltarak yemeye çalışıyorum
10saat oturarak çalışıyorum hiç bi hareket yok sabahın 6da evden çıkıyorum akşamın 8de evde oluyorum spor yapmaya vakit olmuyo evi zor buluyorum evde mekik falan çekiyim diorum hamile kalmak için uğraşıyorum olurda kalırsam düşer falan die korkuyorum yaptığım ani hareketlerden şimdi siz söleyin bunların hiçbiri yokken ben nasıl kilo veriyim bu arada 1.68 boyum 73-74kilo falanım
canımmm sen ne yapıyon gııı günde 100 kalori ölmek demek bitanem allah korusun şimdi bi sorun yok gibi görünür ama ilerde büyük sorunlar cıkar aman gülüm dikkat et en az 500 kalori al bence... ben diyet yaparken bana da cok diyen oldu ama aynen acayip değiştim gören cok sasırıyo buda apayrı bi duygu benim için.. özellikle kocacımm cok memnun halimdenBen spor yapmayı hic sevmem. Bundan 3 sene evvel sporsuz 30 kilo vermiştim. Sadece yememek lazım. Yaptıgım diyete sağlıksız diyen cok kisi oldu ama bendeki degisim inanilmazdi. Yemeyerek ayda cok rahat 5-6 kilo veriliyo. Yemeyerek dediğim cok az beslenmek. Vitamin destegi alıyorum sadece. Günde yediğim sey 1 dilim ekmeğin kalorisini geçmiyor. 100 kalori ortalama alıyorum günde.
ayy canım benim suan annemlerdeyim akşamdan akşama 10 dk girip cıkıyorum sırf sizin için evime döünce daha sık ugrarım... sen harika gidiyon canım dondurma konusunda ise olur öle seyler arada napalım robot değiliz sonucta...3.gün bugün kızlar
10.00 gibi uyandım gece askerimle msjlaştıkta geç yatmıştım.
10.30-11.00 arası kahvemi içtim ekmeği tost mak. kızarttım yedim.
13.00 - yeşilçay içtim 1 fincan
15.00 - öğlen yemeği yedim 1 domates 2 erik yedim. Form plus meyve çaylarından içtim 1 fincan.
Şuana kadar 1 lt suyu içtim bitti.
19.00 - 2 katı yumurta 1 d. salam ve bolyeşilli limonlı az zeytinyağlı salatamı da yerim.
Günü 2-2.5 lt suyla kapatıyorum.
Gecede yatmadan kayısılı çayımı içerim.
İnşAllah bugün kaçamak yapmam dün ki dondurmayı eritmem lazım
Bir ara çıkar yürürüm biraz imkanım olursa.
kaldı 10 gün bakalım inşAllah emeklerimiz ziyan olmaz da en az 5-6 kilo vermiş oluruz.
İnşAllah 6kilo veririm 13.gün sonunda.
Bu arada ben sürekli wcye gitmekten evden dışarı çıkamıyorum.
10 dk bir wc çıkıyorum sizde de böylemi kızlar?
Eee hani bilmiyorum yok mavişim yok nerdesiniz kızlar beni tek bıraktınız amaaa:26:
![]()
canım herzaman destek oluruz tabi sen yeterki iste biz burdayız her zaman merak ettiklerini sor cekinmeden biz suan inzar shena ve ben isveç diyeti yapıyoruz bi bak netten hosuna giderse basla sende sadece 13 güncük sonuçtaBEnde kendime diyet arkadaşı arıyorum.. Destek olur musunuz bana daaaNeler yapıyorsunuz?? Paylaşalım mı?
hoşgeldin canım aramıza pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz.konu sahibi arkadasımız "bilmiyorummm" eğer gercekten kalıcıysan burda seni ekler listeyeslm kızlar
bende katılıyorum aranıza kabul ederseniz eğer.
bende 28 yaşındayım 172 boy 84 kg yum.
ilk etapta 70 kilo olmak istiyorum inş.sonraki hedefimde 65.
yarından itibaren bende yediklerimi yaptıklarımı burdan paylaşacağım
ahh o adet beni mahvetti bu ay cok kötü oldum hem adet hem hastalık beni resmen tatlı canavarı yaptı özellikle dondurma cok yedim hem hastayım hem dondurma yiyorum ölecem yakında... bugün isveçe basladım gene ben ama kilom 70.1 olmuş hemen geri almışım neyse napalım bastan bidaha baslıcaz artık bugün..hoşgeldin asiye
HAyırlı olsun inşAllah tez vakitte bolbol kilo verirsin.
İLk zamanlar çok çok gider zaten kiloların merak etme ama belli bir yere inince azalıyor benim 81den 75e hızla düştü 75ten aşağı çok zor iniyor ama pes etmedim devam ediyorum sende sakın pes etme
bugün isveç diyetinde 6.günüm ama 5.gün benim için tam felaket oldu.
Kaçamağım çok oldu.
Dün kahvaltı faslını yaptım sadece havuç yeniliyordu yedim ama oturduğum yerden kalkınca başım dönüyor gözlerim kararıyordu o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonrası gibiydi bir dilim tam buğday ekmeği tost mak. kızarttım birazcık pekmez sürerek yedim.
Ben çok tatlı tüketmem oyüzden kan şekerim fln bnm çok düşer bu sebeple sanırım şeker tükemeyince kanşekerim yine yeredüştü ki başım dönüodu gözlerim kararıodu mecbur tatlı takviyesi yaptım.
öğleni geç yedim işlerim vardı balık yerine tavuk gögsü haşladım yedim akşam yemedim canım istemedi yerine 2 erik yedim hala halsizdim dönmeler oluyordu yine. Sonra dün gece deprem oldu gemlikte merkez üstü gemlikmiş baya sallayınca elektrikte gidince döküldük aşağı babamla ben evdeyiz zaten sadeceAnnemin teyzesigille aynı binadayız onlara gittik elektirkler gelince orada oturduk çay fln içildi derken birazda kuruyemiş yedirdiler zorla başımdönüo fln halsizlik var diye kıza kıza anlayacağınız diyete başlayı 2.gün dondurma kaçamağı olmuştu 5.gün böle kaçamak dolu geçti.
Bugünde uyanır uyanmaz tartıya çıkma hissi uyandı bende.
Kilom evdeki tartıma göre 70-71 arası duruyor bekleyip pazartesi tartılcaktım ama dayanamadım bukadr az gittiğini görünce moralim çok bozuldu bugün 6.günüm ve listeye harfiyen uyuyorum bitki çayları dışında başka bişi yemiyorum ilava olarak son güne kadar artık sağlık elverdikçe kaçamak yapmadan devam etmeye çalışcam bakalım 13.gün bitince kilo durumu ne olacak.
Ayrıca yarın sabah uyanır uyanmaz o avm tartılıp 74 çıktığım cihazdan da tartılıcam bakalım evdeki tartıda bişivar mı yok mu ?
Sadece bilgi vermek için yazdım bnde 5 günde 2 kilo gibi birşey gitmiş. Buda birşeydir benim için ama dediğim gibi zaten budiyete başlarken ki hedefim toplamda maksimum 6kilo vermekti bakalım sonuç ne olacak.
Diyetin bndeki en büyük faydası hazımsızlığım vardı benim kabızdım sürekli şuanda günde 2 kere wc gidiyorum. Ve gün aşırı 10-20 dk bir küçük için wc çıkıyorum. Şişkinliğim yok ödemde yoktur eminim idrarım açık renk çünkü.
Ama Reglm yaklaşıyor o yüzden bünyem tatlı isteği oluşturuyor bakalım hayırlısı diyetin akibeti ne olacak ve sonlandırdığımzda giden kaç kilo olacak.![]()
kızlar utanarak üzülerek ağlayarak sölüyorum kilom 70.1
ah ahhhhhhhhhhhhhhh kurtulamadım su 7 den öldürdü beni
artık ugursuz sayım 7 bundan sonra...
günayydııınnnnnnn![]()
Kızlar avm cihazda tartılmış ve 74çıkmıştım ya
Evde de kndi tartım da 73-72 fln diyordum ya
Bu sabah önce evde sonra yine avm gittim cihazda tartıldım.
Cİhazda 71 çıktım evde 70 çıktım.
SAnırım cihazla evdeki tartım arasında 1 kilo fark var. Ama ben diyete evde tartılıp evdekini baz alarak başladığım için yine evdekinden tartılmaya devam etmeliyim ki giden kiloyu doğru tespit edebileyim.
Başlangıç/ 18 Mayıs 2013 - 81 kilo :26:
İsveçe başlangıç / 13 Ağustos - 73![]()
Kilo Bildirimi / 19 Ağustos - 70
Bugün itibari ile Tam 3 ayda 10-11 kilo vermiş oluyorum
maşallah canım süper gidiyon kıskanıyorum bak seni ona göre haaaa:)
Inzar ________ 1.60 _________ 81 ___________ 65 _________ 11 ___________ 70![]()
sen bana yetiştin valla ben kaç aydır aynı yerdeyim ama kendi hatam pek üzerine düşmedim ama bu isveçi tam anlamıyla bitireceğim bu sefer inşallah kurtulalım artık 7 rakamındanCAnım üzülme regl insanı mahvediyor.
Ben daha olmadım düşün günüm yaklaştıkça tatlı isteği artıyor bende de![]()
Şuanda senle aynı kiloya düşmüşüm ben de, artık daha çok birbirimizi motive ederizyeşilçaybirliği kurarız
sakın üzülme bnde nefret ediyorum şu 7lilerden inşAllah birlikte kurtulcaz bu 7lerden ve ağustos biterken biz 6lara inicez tamam mı![]()
olsun be yaaa sen isveçi bıraktın galiba bende bırakmıştım rahatsızlandım biraz ama bugün gene başladımKızlar bendede durum kötü 1 haftada sadece 300 gr gitmiş 78,2 kiloyum malesef![]()
sen bana yetiştin valla ben kaç aydır aynı yerdeyim ama kendi hatam pek üzerine düşmedim ama bu isveçi tam anlamıyla bitireceğim bu sefer inşallah kurtulalım artık 7 rakamından
olsun be yaaa sen isveçi bıraktın galiba bende bırakmıştım rahatsızlandım biraz ama bugün gene başladım
Evet tatlım bıraktım İsveç'i ama bugün eski yönteme geri döndüm hayatımdan 3 beyazı çıkarttım dikkat edicem artık boşlamak yok gidecek bu kilolar başka çaresi yok ...