20 kilo vermek kolay olmayacak sankim:)

canım sabah aç karnına ılık bir bardak su mutlaka iç.. bende başladım 10 kg fazlam var .. abur cubur delisi bi insanım kendime elma havuç salatalık aldım canım abur cubur istedikçe bunlardan kemiriyorum :)) başarılar canımm

hahahaaa:) kemiriyosun demek haa çok güldüm gece gece valla:) canım inşallah basarırım ama ben emziriyorum çok sıkı bi diyet yapamamm dur bakalım sabah başlicam her yediğimi buraya yazcam site çökmezse=)

Allah yardimcin olsun canim.
Bitki caylarini dene, surekli ayni bitki degil ama.
Hep degisik bitkiler ic, aksi taktirde vucut bagisiklik kazanir ictiklerin yakmaz..

Hadi bakalım kolay gelsin:)) Bende 83 kilodan 55 kiloya inenlerdenim.Ve emin ol 20 kilo vermek hiçte zor birşey değil :)Bittiğin de oh be iyi ki 3 4 ay sıkmışım kendimi diyor insan.Ya o değil de mağazaya gidince çok güzel oluyor 38 beden alabilir miyim lütfen:)))

Bende 2 haftadir basladim diyete ve spora, bebegimi emzirdigim icin cok kati diyet yapmiyorum ama yinede faydasini goruyorum..
Basarilar diliyorum bu arada unutma niyet etmek basarmanin yarisidir :))))

akidem neler yaptin kisaca yazsana, ornek aliriz :)

Yazmazmıyım canım ben kilodan çok muzdariptim o yüzden anlarım kilo derdi olan kimseleri:) Bi arkadaşta sormuş özelden ona da aynısını yazdım ben her sofraya otururdum ama hiç ekmek yemezdim.Yemediğim gibi yarı aç kalkardım ve her şeyden tadardım.Çikolata yiyerek diyet yaptığımı bilirim veya bir dilim baklava yiyerek.Misal bir dilim baklava yediysem 2 saat falan bir şey yemezdim o açığımı öyle kapatırdım.Su içerdim bol bol o an canım hiç bir şey yemek istemiyorsa gider bir bardak süt içerdim kısacası ben diyet yapmadım ya ben ne istersem onu yedim ama tadımlık yedim hep.Ve ilk aylar spor yaptım o şekilde çok seri kilo veriliyor.

İnşallah verebilirsin kilolarını canım.
Ben de hiç diyet yapmadan az ve sık yiyerek kilo verebilmiştim.
Sadece kahvaltıda bir veya iki dilim ekmek yedim,aralarda meyve,akşamları da
çok hafif yiyordum.Tabii sporda yaptım.Koşu bandımda hergün
1 saat yürüyordum.
İstedikten sonra gerçekten verebilirsin.

canım sen nasıl kilo verdin o kadar?

Başladım:) Ama aksi gibi elektrikler kesikti kuzene gıtmk zorunda kaldım. o yuzden de her ıkram ettıgının tadına baktım ayıp olmasın dıye, daha dogrusu sutum çekilirmiş yemezsem oyle dediler ama eskısıne oranla yuzde 40 azalttım yemeyi:)

Diyetimin 3. günü. Emzirdigim için ço fazla sıkmıyorum ama yine de epey azalttım. bugunkü kahvaltımı yazayım:
1dilim ekmek
1 yumurta
1kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
3 zytin.

Afiyet olsun bana:)

öglen biraz salata yedim ama irademe yenilip börek yedim sonra piş şişkosun serra sen pis şişko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…