Sanırım depresyondasınız. Havalar da çok etkiliyor ruh halini. Son zamanlarda sizi üzen bir olay oldu mu? Aslında haftasonu , iş olmadığı günlerde, kurs etkinlik vs bir şeylere katılsanız , yeni arkadaşlıklar edinirsiniz belki. Ben de regl sürecindeyken ağlama nöbetleri yaşıyorum. Depresyon anksiyete vs de kara bulutlar gezdiriyor insanın üstünde.Merhaba, yirmili yaşların başındayım. Son zamanlarda bişeylerin geçeceğine olan inancım kayboldu. Sürekli böyle mi geçecek bu yaşlar diye düşünüyorum.İçimde uzun zamandır hevessizlik var. Günlük hayatımı sürdürmekte zorluk çekmeye başladım.Gece uyumadan önce sabah bunu yapıcam diyorum ama gündüz düşündüğüm şeyi yapamıyorum. Halim yok çok bitkinim. İşe gitmek bile istemiyorum artık.Bazen mutfağa gidip bir bardak su içmek bile zor geliyor. Gün içinde işteyken olduğum yer üstüme geliyor evde de böyle olduğum yere sığamıyorum. Durup dururken ağlamaya başlıyorum ama neden ağladığımı bile anlamıyorum. Bazen sadece dışarda hava almak istiyorum kapalı alanlar nefesim kesiyor sanki. Tek bir arkadaşım var o da çalışıyor pek zaman ayıramıyoruz birbirimize. Kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki böyle yoldan geçen kediye bile içimi açmak istiyorum yeter ki biri beni dinlesin. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bağıra çağıra ağlamak geliyor içimden. Hep böyle mi hissedicem sanki içimde kocaman bir hüzün bulutu var. Sizler nasıl atlatınız bu yaşları? Her türlü tavsiye’ ye açığım. Sadece yorum yaparken olumlu yorumlar yaparsanız çok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Ben de hep ilaç kullanmaktan kaçınıyordum ama 1 aydır antidepresan kullanıyorum anksiyete için. Lütfen siz de psikolojik destek alın kendinizi ihmal etmeyin. Daha önce ilaç kullanmadığım için pişmanımYarın doktorlar görüşüp halledicem inşallah . Aileme konuyu açmayı düşünmüyorum çünkü bu tarz şeylere açık değiller. Beni etkilesinler istemiyorum. Evet mallesef ciddi rahatsızlığı olan insanlar ilaç kullanmaktan kaçınıyor .
Teşekkür ederim doktorlar konuşucamDoktorunuz sizi yönlendiriyor madem bir de vitamin değerlerinize de baktırın. Dvit3 ve magnezyum kullanmak da size iyi gelecektir.
Bir ara aşırı koşuşturmaktan ben de Depresyonun eşiğindeydim D vit, magnezyum ve probiyotik kullanarak bayağı rahatlamiştım. Doktorunuza danışın ama..
Ailevi çokça sorun var artık arada kalmaktan her şeyi içime atmaktan yoruldum. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe mallesef yapacak hiç bir aktivite yok. Gerçekten regl sürecinde daha da çekilmez halle geliyor. Sosyal medyadan bi kaç hafta önce biriyle tanıştım kendisi gerçekten çok iyi biri benden yaşça büyük ve dün bana senin sürekli depresif olman benide etkiliyor dedi. İletişimi kestim bende evet çok iyi biri ama ben çok depresifim o elinden geleni yaptı kitaplar önerdi hatta. Böyle yaparsam etrafımda hiç kimse kalmıycak. Yorum için teşekkür ederimSanırım depresyondasınız. Havalar da çok etkiliyor ruh halini. Son zamanlarda sizi üzen bir olay oldu mu? Aslında haftasonu , iş olmadığı günlerde, kurs etkinlik vs bir şeylere katılsanız , yeni arkadaşlıklar edinirsiniz belki. Ben de regl sürecindeyken ağlama nöbetleri yaşıyorum. Depresyon anksiyete vs de kara bulutlar gezdiriyor insanın üstünde.
Gerçekten başa çıkamıyorum artık geçenlerde bir yerde okudum şey diyordu içim ölümü çekiyor farkettim bende bu aralar böyle hissediyorum. İlaç kullanmak şart oldu. Umarım sizde bir an önce kendinizi daha iyi hissedersinizBen de hep ilaç kullanmaktan kaçınıyordum ama 1 aydır antidepresan kullanıyorum anksiyete için. Lütfen siz de psikolojik destek alın kendinizi ihmal etmeyin. Daha önce ilaç kullanmadığım için pişmanım
Yani zaman zaman depresif olabiliriz ayrıca internetten tanıştığınız kişilere dikkat edin, böyle süreçlerde sizi olumsuz etkileme ihtimalleri yüksek. Umarım çok daha iyi olursunuz.Ailevi çokça sorun var artık arada kalmaktan her şeyi içime atmaktan yoruldum. Yaşadığım ilçe küçük bir ilçe mallesef yapacak hiç bir aktivite yok. Gerçekten regl sürecinde daha da çekilmez halle geliyor. Sosyal medyadan bi kaç hafta önce biriyle tanıştım kendisi gerçekten çok iyi biri benden yaşça büyük ve dün bana senin sürekli depresif olman benide etkiliyor dedi. İletişimi kestim bende evet çok iyi biri ama ben çok depresifim o elinden geleni yaptı kitaplar önerdi hatta. Böyle yaparsam etrafımda hiç kimse kalmıycak. Yorum için teşekkür ederim
Teşekküre ederim olur dikkat ederimYani zaman zaman depresif olabiliriz ayrıca internetten tanıştığınız kişilere dikkat edin, böyle süreçlerde sizi olumsuz etkileme ihtimalleri yüksek. Umarım çok daha iyi olursunuz.
Ben arkadaşların aksine tam da yaşla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu yaşlar nedense hep böyle zor geçiyor.benim de çok zor geçmişti.demek ki biraz da öyle olması gerekiyor diye düşünmek lâzım.çoğu kişi söyler zaten 20 li yaşları pek sevmediğini.bilimsel araştırmalar insan beyninin gelişimini 25 yaşında tamamladığını söylüyor.hatta ve hatta bazı bilimle uğraşan kişiler ergenliğin günümüzde 30 yaşında ancak bittiğini söylüyor ki ben katılıyorum.demem o ki huzur bulmak için en az bir 25 i bulmak gerekiyor.sen de zaten tecrübe ettikçe anlayacaksın.beyin bu şekilde çalışıyor demek ki.Merhaba, yirmili yaşların başındayım. Son zamanlarda bişeylerin geçeceğine olan inancım kayboldu. Sürekli böyle mi geçecek bu yaşlar diye düşünüyorum.İçimde uzun zamandır hevessizlik var. Günlük hayatımı sürdürmekte zorluk çekmeye başladım.Gece uyumadan önce sabah bunu yapıcam diyorum ama gündüz düşündüğüm şeyi yapamıyorum. Halim yok çok bitkinim. İşe gitmek bile istemiyorum artık.Bazen mutfağa gidip bir bardak su içmek bile zor geliyor. Gün içinde işteyken olduğum yer üstüme geliyor evde de böyle olduğum yere sığamıyorum. Durup dururken ağlamaya başlıyorum ama neden ağladığımı bile anlamıyorum. Bazen sadece dışarda hava almak istiyorum kapalı alanlar nefesim kesiyor sanki. Tek bir arkadaşım var o da çalışıyor pek zaman ayıramıyoruz birbirimize. Kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki böyle yoldan geçen kediye bile içimi açmak istiyorum yeter ki biri beni dinlesin. Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum bağıra çağıra ağlamak geliyor içimden. Hep böyle mi hissedicem sanki içimde kocaman bir hüzün bulutu var. Sizler nasıl atlatınız bu yaşları? Her türlü tavsiye’ ye açığım. Sadece yorum yaparken olumlu yorumlar yaparsanız çok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Bu durum o kadar yormaya başladı ki beni inanın hiç geçecek gibi gelmiyor. İnşallah bir an önce düzelirim dediğiniz gibi belkide böyle geçemesi gerekiyordur teşekkür ederim yorum içinBu yaşlar nedense hep böyle zor geçiyor.benim de çok zor geçmişti.demek ki biraz da öyle olması gerekiyor diye düşünmek lâzım.çoğu kişi söyler zaten 20 li yaşları pek sevmediğini.bilimsel araştırmalar insan beyninin gelişimini 25 yaşında tamamladığını söylüyor.hatta ve hatta bazı bilimle uğraşan kişiler ergenliğin günümüzde 30 yaşında ancak bittiğini söylüyor ki ben katılıyorum.demem o ki huzur bulmak için en az bir 25 i bulmak gerekiyor.sen de zaten tecrübe ettikçe anlayacaksın.beyin bu şekilde çalışıyor demek ki.
Ayy benim de öyleydi valla.nasıl mutsuzum nasıl mutsuzdum. Evet yaş ilerledikçe daha mutlu ve huzurlu oluyor insan.Bu durum o kadar yormaya başladı ki beni inanın hiç geçecek gibi gelmiyor. İnşallah bir an önce düzelirim dediğiniz gibi belkide böyle geçemesi gerekiyordur teşekkür ederim yorum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?