20 mayısta bende veli aslan'a ameliyat oluyorum....

grefty

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
39
3
621
İstanbul
kızlar 20 mayıs tarihinde bende boğaziçin tıp merkezinde ameliyat oluyorum, bugün veli beyle görüştüm açıkçası veli beyde karar kılmamda ebruli, mipa ve irise çok etkili oldu resimlerini gördüm içim çok rahat...ve bende ameliyattan sonra resimlerimi sizinle paylaşıcam kesinlikle çünkü gerçekten referans açısından çok önemli bence, umarım rahat geçer. biraz tedirginim ama yine de sabırsızlanıyorum...dua edin lütfen bana :78:

ben de 6 gün sonra olucam kafam karışıyor sürekli doktor seçmek çok zor ama irisenin fotograflarına baktıkça veli bey diyorum:)) inanılmz şirin bi burnu olmuş ya kendisi de oldukça sevimli gerçi:)

kızlar 20 mayıs tarihinde bende boğaziçin tıp merkezinde ameliyat oluyorum, bugün veli beyle görüştüm açıkçası veli beyde karar kılmamda ebruli, mipa ve irise çok etkili oldu resimlerini gördüm içim çok rahat...ve bende ameliyattan sonra resimlerimi sizinle paylaşıcam kesinlikle çünkü gerçekten referans açısından çok önemli bence, umarım rahat geçer. biraz tedirginim ama yine de sabırsızlanıyorum...dua edin lütfen bana :78:

20 mayıs tarihini sen mi seçtin yoğunluk mu war??
Ben de yarın gidicem görüşmeye, bakalım..:18:

evet cnm 20 mayıs benim tercihimdi daha önede alabilirsin sen sanırım, ben çalışıyorum ancak o tarihte izin ayarlayabileceğim için geç olmasını istedim ama bi yoğunluk söz konusu değil sanırım...

teşekkür ederim cnm, inşallah sende bende ve ameliyat olacak herkes rahat bi şekilde atlatırız...ameliyat sürecini ve sonrasını bilgi amaçlı burada paylaşalım çünkü ben birkaç arkadaş sayesinde karar vermiştim gerçekten fikir edinme açısından ve karar verme sürecinde çok yardımcı oluyor...

merhaba arkadaşlar.bugün veli aslan' a gidip muayene oldum..ameliyat tarihi de aldım,kısmetse 17 mayısta ameliyat olucam hayırlısı bakalım :) hem mutluyum hem de biraz tırsıyorum açıkcası :18::1:

evet cnm 20 mayıs benim tercihimdi daha önede alabilirsin sen sanırım, ben çalışıyorum ancak o tarihte izin ayarlayabileceğim için geç olmasını istedim ama bi yoğunluk söz konusu değil sanırım...

ahhh keşke bizim de tarihi erken aldırabilme şansımız olabilseydi..buaralar veli bey çok yoğunmuş..bugün görüşmeye gittim en erken ameliyat tarihini 17 mayısa verebildi..17 mayıs ve 20 mayıs tarihleri şuan için en erken olabilecek tarihlermiş.

Merhaba,

Konunuzu lütfen doktorunuzun sayfasına mesaj olarak yazın. Operasyonunuzdan sonra site kurallarına uygun biçimde kendi adınızla konu açabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar..:71:

Back
X