20 Temmuz transfer

Benim bu transferimde doktor vermedi o ilacı ama gördüğüm kadarıyla iğneden önce 5 dk buz uygulaması iğneden sonra da 5 dk buz uygulaması şeklinde yapanlar var faydası var mı bilmiyorum deneyebilirsin
Bugün buz uygulayıp denedim biraz daha rahat oldu gibi ama psikolojik de rahat olmuş olabilir

Sizde de ilaçlar aşırı halsizlik ve uykulu hali yapıyor mu kızlar bende çok halsizlik oluyor dışarı çıkacaktım bugün biraz hava alayım diye onu bile yapamadım

Sizde de ilaçlar aşırı halsizlik ve uykulu hali yapıyor mu kızlar bende çok halsizlik oluyor dışarı çıkacaktım bugün biraz hava alayım diye onu bile yapamadım
Bende sabahları çok halsizlik oluyor hiç yataktan çıkasım gelmiyor gün içinde de uykum geliyordu ama 2 gündür o uyku durumu gitti

Benimde öyle ama hem sıcaktan hemse aktif olamadığımız için resmen uyuşuyoruz bende bugun çıkıyım demiştim canım istemiyor

Böyle tablo yapmışlar bizde mi yapsak ne güzel olur

Eklentiler

• IMG_5667.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 31
Bende sabahları çok halsizlik oluyor hiç yataktan çıkasım gelmiyor gün içinde de uykum geliyordu ama 2 gündür o uyku durumu gitti
Bende de aynı canım zorla kalkıyorum özellikle progestan fitilden sonra halsizlik uyku hali oluyor bende

Bende de aynı canım zorla kalkıyorum özellikle progestan fitilden sonra halsizlik uyku hali
Benimde öyle ama hem sıcaktan hemse aktif olamadığımız için resmen uyuşuyoruz bende bugun çıkıyım demiştim canım istemiyor
Aynen yaa evde dura dura uyuştum galiba yarın kesin çıkacam inşallah

Tabloyu ben yapmayı becerdim herkesi yazması kaldı ama en başa nasıl alacağız o kısmı bilmiyorum
Valla bilmiyorum ki canım yıldızlama ya da sabitleme varsa mesajı öyle mi yapsan.

Ben bilgilerimi yazayım hemen 33 yaş taze transfer ilk deneme 2AA 5. Gün embriyosu

Transfer GünüİsimYaşDenemeEmbriyoTest GünüSonuç
20.07.2026@Alsekaya282.Deneme3AA
5.Gün
Donuk
30.07.26
20.07.2026@hokaraca33ilk Deneme2AA
5.Gün
Taze
30.07.2026
20.07.2026@Elo23282.Deneme3.Gün
Çift Embriyo
Taze
30.07.2026
20.07.2026@busra908 283.Deneme3AA
5.Gün
Donuk
30.07.2026

Son düzenleme:
Benimde 2. Transferim yaş 28 taze transfer 3. Gün embriyosu çift transfer 20 Temmuz 8 hücreli grade 1

`