20 Temmuz transfer

Canım geçmiş olsun öncelikle neyin var özel değilse , benimde ikinci düşünmemeye çalışsak bile aklımızda hep o var ama dizi izle kitap oku ya da başka bir işle uğraş daha çok çok erken ben kan zamanına kadar yapmam canımı erkenden sıkamam olacaksa da olmayacaksa da hayr Allah bilir inşAllah güzel haberlerle döneriz

Teşekkürler, inşallah hep beraber pozitifi görürüz

Kızlar aranızda leucostım iğne vuran var mı

Bazen düşünmekten alıkoyamıyoruz kendimizi ama emin olun rahatlamakta fayda var. Ben örgü örüyorum aşırı dikkat dağıtıyor tavsiye ederim yada bunun gibi bişeylerle uğraşabilirsiniz Onun dışında inanın çok fazla yorum gördüm ve birebir arkadaşımda aynısını yaşadı belirtisi olmayıp pozitifi gördü hatta ilk hafta verdiği negatif çıkmıştı. Yani tabiki nasip ama mümkün olduğu kadar iyi düşünelim ki kafamız rahatlasın yoksa baş etmek çok güç

Haklısınız, hadi inşallah hep beraber görürüz pozitifi :)

Benim nadir görülen bir kanama bozukluğum var, kanım pıhtılaşmıyor, 2 yıl önce OPU oldum ve OPU'dan sonra iç kanama geçirdim, acil ameliyata alındım, yoğun bakımda kaldım vs. çok travmatik bir süreçti.
3 tane embriyo oluşmuştu 3. Günde dondurulmuştu, bir süre cesaret edemedim sonra cesaretimi topladım Mart ayında transfer yapıldı negatif oldu. Sonra merkez değiştirdik kalan 2 embriyo 5. Güne ilerletildi bir tanesi 5. Güne ulaştı ve 20 Temmuz'da transfer edildi. Ne kadar dikkatimi başka şeye vermeye çalışsam da olmuyor.

Ben 5 yıldır uğraşıyorum, IVF'ten önce 3 aşılama denedik, hem onlarda hem IVF'te her seferinde çeşitli zorluklarla karşılaştım hiç normal insanlarınki gibi bir süreç olmadı...
Evlat edinmeyi de çok düşündüm ama ona da cesaret edemedim. Çok zorlu bir süreç gerçekten, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Çok geçmiş olsun , yaşadığınız zorluklardan sonra belki de hepimizinkinden daha güzel bir son sizi bekliyodur Süreç başlı başına çok zor. Ama geciktiren güzelleştiriyodur buna eminim. Sizde hiç bu düşünceden şaşmayın Rabbim yardımcınız olsun

Aminn, çok çok teşekkür ederimm
Hepinizin Allah yardımcısı olsun

Rabbim yardım etsin inşallah bebeğiniz tutunur hayırlı olan inşAllah budur Rabbim müjdesiyle bizi müjdelendirsin dileyen isteyen herkese evlat nasip etsin acısını göstermesin

Rabbim yardım etsin inşallah bebeğiniz tutunur hayırlı olan inşAllah budur Rabbim müjdesiyle bizi müjdelendirsin dileyen isteyen herkese evlat nasip etsin acısını göstermesin
Aminn aminn

@hokaraca sen eksiksin wp grubumuzda seni de bekliyoruz

@hokaraca sen eksiksin wp grubumuzda seni de bekliyoruz
Canım ben katılmasam ayıp olur mu eşim böyle şeylere karşı buraya girdiğimi söylemedim şimdi laf söyler tanıyorum onu o yüzden yoksa çok isterdim

Canım ben katılmasam ayıp olur mu eşim böyle şeylere karşı buraya girdiğimi söylemedim şimdi laf söyler tanıyorum onu o yüzden yoksa çok isterdim
Hayır tabi ki de olmaz belki ben mesajı görmemişsinizdir diye tekrar yazmak istedim

Tek mi çift mi kaçıncı gün

Çok geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum sürecinin çok zorlu olduğunu da tahmin edebiliyorum. Ben de 3 yıldır deniyorum. Başıma gelmeyen kalmadı. Bu 4.transferim 20 temmuzda oldum. Bu sefer çok stresliyim ben de. Kimseyi görmek, kimseyle konuşmak istemiyorum.
Birdaha test yapma zamanı gelince kanda bak bence. Bu kadar aksiliğin şahsen başıma gelmesini yeni yeni kabulleniyorum sen de dene. En doğru zamanda olsun her şey senin için de dua ediyorum

Çok teşekkür ederim, Allah yardımcınız olsun sizin de... Ben de sizi çok iyi anlıyorum, gerçekten o kadar talihsizlik geldi ki başıma anlatsam roman olur, kendi kendime bu kadar da olamaz ya dediğim çok olmuştur. Ben de bir süre kimseyle konuşmak istemedim, şu sıralar da anlatma ihtiyacı duyuyorum daha çok.

Birisi zamanında bana şöyle bir soru sormuştu "Senin hayatında her şey zor mu olur?", ben de düşünmüş ve evet demiştim. Sonra bana bu düşünceyi zihninden at, bundan sonra hayatım kolay olacak diye kendi kendine tekrar et demişti, tabi ben inşallah diyerek söylüyorum bu niyeti daima.
İnşallah bundan sonrası bizim için güzel olsun hemcinsim, zorluklardan sonra gelen kolay ve güzel günleri görelim inşallah

Amin canım benim güzel sağlıklı huzurlu günler görelim

Kızzzlaarr nerelerdesiniz bugün nasılsınız

`