20 Temmuz transfer

Benimde sabaha karşı karnımda adet olacakmışım gibi bir sancı oldu sonra geçti

Günaydın kızlar bugün nasılsınız
Günaydın herkese iyiym bazen adet olacakmışım gibi ağrı oluyor başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor çok sıkıldım artık. sen nasılsın cnaım

Teşekkür ederim hepimiz için en iyisi en sağlıklısı neyse o olsun tek dileğim bu gerçekten de. Bazı şeylerin olmamasının ya da zamanında olmasının sebebi var..
Amin canım. Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Her şeyin bir vakti ve bir hayrı var. İnşallah bu süreç hepimiz için sağlıkla ve güzel haberlerle sonuçlanır.

Benimde hiçbir belirti yok sadece böyle arada kramp gibi adet oluyorum gibi birleyler oluyor o kadar
Bende o belirti de yok ya bir belli olsaydı 2 gün sonra test yapacam artık varsa çıkar büyük ihtimal

Bu ilaçları kullanırken adet olmuyoruz dimi
Ben de bilmiyorum ama zaten benim şu an normal takvimime göre bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu muhtemelen kullanılan ilaçlar da engelliyordur diye düşünüyorum

Benimde hiç belirtim yok, pozitif olan transferimdede hiçbir belirti yoktu
Ama insan belirti olsun istiyor umutlanmak için

Günaydın herkese iyiym bazen adet olacakmışım gibi ağrı oluyor başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor çok sıkıldım artık. sen nasılsın cnaım
Valla ben normalde de çok sabırsız bir insanım bir de böyle bir şeyi beklemek daha da zor oluyor benim için

Ben de bilmiyorum ama zaten benim şu an normal takvimime göre bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu muhtemelen kullanılan ilaçlar da engelliyordur diye düşünüyorum
benim de 3 gün kalmış adetime

Merhabalar benimde hafif sızılarım geçti sayılır bugun hiç bir belirtim yok

`