Benimde oluyor ara ara birde bıçak saplanır gibi oluyor bazen ama bence hepsi ilaçtan ilk transferde de adet ağrısı çekmiştim inşAllah bu sefer pozitif bir ağrıdırAynı beklemeye devam. Bugün biraz regl ağrım oldu korktum ya. Sen nasılsın
Kaçıncı gündü bugün daha çok erken bozma moraliniCanım bugün test yaptım begatif çıktı çok iyi değilim hiçbir belirtim de yok sen nasılsın
Umarım ya gelip geçti bi kerelik yarın adet günüm normalde o yüzden biraz korkuttu beniBenimde oluyor ara ara birde bıçak saplanır gibi oluyor bazen ama bence hepsi ilaçtan ilk transferde de adet ağrısı çekmiştim inşAllah bu sefer pozitif bir ağrıdır
Benim normalde bugün adetimin 4.günü ama ilaçlar zaten baskılıyorUmarım ya gelip geçti bi kerelik yarın adet günüm normalde o yüzden biraz korkuttu beni
İlaç kullandığımız için olmuyoruz diye biliyorum ama insan kendine anlatamıyor bunuBenim normalde bugün adetimin 4.günü ama ilaçlar zaten baskılıyor
6. Gün canımKaçıncı gündü bugün daha çok erken bozma moralini
5. Gün embriyosu muydu yani bence daha çok erken sakın sıkma canını burada 5 6 da yapıp negatif olup kanda pozitif olanlar var üzülme sakın6. Gün canım
Oyy sağol canım inşallah poxitif olur senin de hepimizin evet 5. Gündü5. Gün embriyosu muydu yani bence daha çok erken sakın sıkma canını burada 5 6 da yapıp negatif olup kanda pozitif olanlar var üzülme sakın
İnşAllah güzel sonuçlar alırsınızHerkese merhabalar umarım emeklerimizin karşılığını sağlıkla , kolaylıkla ,sonuca ulaşarak alırız️ bende salı günü transfer olacağım yazdıklarınızı okumak çok heyecanlı, benim de 2.transferim ve şimdilik son olacak inşallah tutar..yaşım 43 ,yumurta zor bulundu..2 embriyom kaldı 3.gün inşallah bunlar olacak diyorum..ilaç protokolleri hemen hemen aynı..embriyo glue sorcam hocaya birde sonradan serum takılan varmış, o da sanırım tutması için birde onu sorucam..beraber pozitifi görme dileğiyle
Ben sabah yaptım 7. Günü beklemiştim ama maalesef tek çizgi silik bile değilKızlaaarr bugün nasılsınız test yapan falan var mı
İdrarda negatif olup kanda çıkan çok var senin 5. Gün embriyosu muyduBen sabah yaptım 7. Günü beklemiştim ama maalesef tek çizgi silik bile değil
Evet 5. Gündü siz yaptınız mıİdrarda negatif olup kanda çıkan çok var senin 5. Gün embriyosu muydu
Yok ben yapmadım zaten benim 3. Gün daha da çok erken diye bekliyorumEvet 5. Gündü siz yaptınız mı
Aa evet 3 günse erken bilmiyorum ama benim moralim bozuldu olsaydın çıkardı gibi hissediyorumYok ben yapmadım zaten benim 3. Gün daha da çok erken diye bekliyorum
Bozma moralini olanda zaten hayr vardır bizim için hayırlısı ise ne olursa olsun bizimle olurlar eğer değilse zaten negatif olur sıkma canını Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsinAa evet 3 günse erken bilmiyorum ama benim moralim bozuldu olsaydın çıkardı gibi hissediyorum
Amin inşallahBozma moralini olanda zaten hayr vardır bizim için hayırlısı ise ne olursa olsun bizimle olurlar eğer değilse zaten negatif olur sıkma canını Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
@Yaz15 sende belirti var mı nasılsın
Bugünde regl ağrım oldu korkuyorum olcam diye. Bugün modum aşırı düşük bütün gün yattım hiçbir şey yapasım yok@Yaz15 sende belirti var mı nasılsın