Çok şükür benim bir belirti yok sadece sanki karnım çiğ olmuş gibi ısınmadan spor yaparsın da her tarafın çiğ olur ya aynı onun gibiKızlar Günaydın bebeklerim tutunuyodur inşallahpopodan yaptığı iğne bacağımı çok ağrıttı yürürken bir tuhaf oluyorum hala sızlıyor size de yaptı mı ve bugün kasığıma aşırı baskı yaptığı için mi ilaçlardan mı bilmiyorum belim çok ağrıyor belim ağrıyınca midem de ağrır benim kendimi hasta hissediyorum yaa sizde böylesiniz
Amin inşallah test de bu bende bir şey yok hissetmiyorum geçen aydan beri 3 kere yapıldı ilaç vermedi ama olan bir şey yoksa 3 teste böyle çıkmaz yani doktoru mu sevdim ve güvendim de bugünde tekar gidececem sonuca bakalım ne çıkacak eğer varsa ilaç verecek miş öyle dedi evet avakado kabak çekirdeği ceviz meyve Allah'a şükür yiyorum her şeyiCanım enfeksiyon varsa kendi kendine geçmesi zor bende geçen ay idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor ilacı erteleyip durdu en son ağrı böbreklerimde hissedince antibiyotik yazdırdım öyle geçti ama senin nasıl bilmiyorum inşallah çabuk atlatırsın. Bence tedaviyi erteliyorsun bol bol takviye kullan yumurta için faydalı olanlardan gerçekten işe yarıyor ama çok ertelettirme zaman geçtikçe insan stres oluyor tabi doktor daha iyi bilir zamanlamayı inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay gebe kalırsın sağlıkla
Anladım aslında sıtres değilde bir an önce sonuç istiyorum heyecanlık var sadeceSüreç ertelendikçe insan daha çok strese giriyor ve etkileniyor haklısın ama olan da hayır vardır belki de senin için doğru zaman bekleniyordu şu an benimle ilk transferimde 14 yumurtadan bir tane kaldı beşinci gün diğerleri çözülürken bozuldu o yüzden bu sefer doktorum taze transfer uygun gördü
Aynen o da var dayak yemiş gibiyizÇok şükür benim bir belirti yok sadece sanki karnım çiğ olmuş gibi ısınmadan spor yaparsın da her tarafın çiğ olur ya aynı onun gibi
Anladım canım bende bakteri çıkmıştı crp de biraz yükselmişti bendeAmin inşallah test de bu bende bir şey yok hissetmiyorum geçen aydan beri 3 kere yapıldı ilaç vermedi ama olan bir şey yoksa 3 teste böyle çıkmaz yani doktoru mu sevdim ve güvendim de bugünde tekar gidececem sonuca bakalım ne çıkacak eğer varsa ilaç verecek miş öyle dedi evet avakado kabak çekirdeği ceviz meyve Allah'a şükür yiyorum her şeyi
Hiç anlamadım canım senin de üçüncü gün değil mi bana hiç harf söylemediler sadece grade 1 sekiz hücre dediler çok iyi dediler bu kadarKızlar bana dün transfer edilene 2aa idi ama 3. Günde bunun için çok iyi değil diğerleri daha iyi demişlerdi sonradan ilerledi diye bunu transfer edelim dediler dün hiç biri 5aa olmamıştı bugün kalanlardan 2sinin gelişimi durmuş 1i 5aa biri 3ab olmuş keşke dedim bugün 5aa olan transfer edilmemiş çünkü bu transfer edilen ilk başlarda kalitesi bi tanesi kötü demişlerdi o inşallah ilerler sağlıkla
Benimkide herşey Serbest çay kahve asitli içecekleri çok tüketme hergün avokado ve çiğ kabak çekirdeği tüket dedi ama bulamadım markette çiğ kabak çekirdeği valla avokado aldımKızlar beslenmeyle ilgili doktorunuz neler söyledi eğer farklı bir şeyler varsa hep birlikte konuşup uygulayalım.
Benim hemşirem bol yeşillik ve proteinden zengin beslen dedi kabız olmamaya çalış dedi avokado ananas Mango çiğ kabak çekirdeği bunları tüketmeye dikkat et dedi
Kuruyemişçide vardır muhtemelen bende daha hiçbirşey almadımBenimkide herşey Serbest çay kahve asitli içecekleri çok tüketme hergün avokado ve çiğ kabak çekirdeği tüket dedi ama bulamadım markette çiğ kabak çekirdeği valla avokado aldım
Yok canım benimki 5. Gün yapıldı 3. Gün bana da sadece 4i çok iyi biri biraz kötü demişlerdi o kötü dediklerini yaptılar sonradan onlara ulaşmış diye ama benimde aklım karıştı neden başta en iyi ilerleyen olmadı diyeHiç anlamadım canım senin de üçüncü gün değil mi bana hiç harf söylemediler sadece grade 1 sekiz hücre dediler çok iyi dediler bu kadar
Bence artık bunu düşünme çünkü transfer olmuşsun etkilemesin seni inşAllah o çok güçlüdür ve sana tutunurYok canım benimki 5. Gün yapıldı 3. Gün bana da sadece 4i çok iyi biri biraz kötü demişlerdi o kötü dediklerini yaptılar sonradan onlara ulaşmış diye ama benimde aklım karıştı neden başta en iyi ilerleyen olmadı diye
Bugün sonuçu almaya gittim şukur temiz ciktı dediAnladım canım bende bakteri çıkmıştı crp de biraz yükselmişti bende
Ne dedi doktorun başlıyor musunuzBugün sonuçu almaya gittim şukur temiz ciktı dedi
Şuan doktora ulaşmadım kendi tüp bebek doktır erzurum da ben uzadigi için evime geldim tekirdağ 1 aylığına büyük ihtimalle adette başliyalim der oda ağustos un 5 denk geliyor düzenli oluyorum çok şukurNe dedi doktorun başlıyor musunuz
Benim hemşirede protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Bol yeşillik dedi. Günde 2-3 yumurta yemeye çalış dedi. Kabızlık içinde sabahları kuru kayısı yememi söylediKızlar beslenmeyle ilgili doktorunuz neler söyledi eğer farklı bir şeyler varsa hep birlikte konuşup uygulayalım.
Benim hemşirem bol yeşillik ve proteinden zengin beslen dedi kabız olmamaya çalış dedi avokado ananas Mango çiğ kabak çekirdeği bunları tüketmeye dikkat et dedi
İnşallah canım hepimizin tutunsun sağlıklaBence artık bunu düşünme çünkü transfer olmuşsun etkilemesin seni inşAllah o çok güçlüdür ve sana tutunur
İnşallah canım hepimizin tutunsun sağlıklaBence artık bunu düşünme çünkü transfer olmuşsun etkilemesin seni inşAllah o çok güçlüdür ve sana tutunur
Gazlı içecekler yasak. Kuzu eti nar suyu yaban mersini çay günde sınırlı bol su 15-20 dk hafif iş 1 saat yatış ev içinde bol yürüyüş kuruyemiş avokado ben zaten 1 senedir böyle yiyorumKızlar beslenmeyle ilgili doktorunuz neler söyledi eğer farklı bir şeyler varsa hep birlikte konuşup uygulayalım.