20 Temmuz transfer

Çok şükür benim bir belirti yok sadece sanki karnım çiğ olmuş gibi ısınmadan spor yaparsın da her tarafın çiğ olur ya aynı onun gibi

Amin inşallah test de bu bende bir şey yok hissetmiyorum geçen aydan beri 3 kere yapıldı ilaç vermedi ama olan bir şey yoksa 3 teste böyle çıkmaz yani doktoru mu sevdim ve güvendim de bugünde tekar gidececem sonuca bakalım ne çıkacak eğer varsa ilaç verecek miş öyle dedi evet avakado kabak çekirdeği ceviz meyve Allah'a şükür yiyorum her şeyi

Eklentiler

• 9826.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 38
Anladım aslında sıtres değilde bir an önce sonuç istiyorum heyecanlık var sadece

Çok şükür benim bir belirti yok sadece sanki karnım çiğ olmuş gibi ısınmadan spor yaparsın da her tarafın çiğ olur ya aynı onun gibi
Aynen o da var dayak yemiş gibiyiz benim taze oldu yumurta toplamadan sonra da tam toparlanamadım ondan beri belim ağrıyor zaten belki ondandır

Anladım canım bende bakteri çıkmıştı crp de biraz yükselmişti bende

Kızlar bana dün transfer edilene 2aa idi ama 3. Günde bunun için çok iyi değil diğerleri daha iyi demişlerdi sonradan ilerledi diye bunu transfer edelim dediler dün hiç biri 5aa olmamıştı bugün kalanlardan 2sinin gelişimi durmuş 1i 5aa biri 3ab olmuş keşke dedim bugün 5aa olan transfer edilmemiş çünkü bu transfer edilen ilk başlarda kalitesi bi tanesi kötü demişlerdi o inşallah ilerler sağlıkla

Hiç anlamadım canım senin de üçüncü gün değil mi bana hiç harf söylemediler sadece grade 1 sekiz hücre dediler çok iyi dediler bu kadar

Kızlar beslenmeyle ilgili doktorunuz neler söyledi eğer farklı bir şeyler varsa hep birlikte konuşup uygulayalım.
Benim hemşirem bol yeşillik ve proteinden zengin beslen dedi kabız olmamaya çalış dedi avokado ananas Mango çiğ kabak çekirdeği bunları tüketmeye dikkat et dedi

Benimkide herşey Serbest çay kahve asitli içecekleri çok tüketme hergün avokado ve çiğ kabak çekirdeği tüket dedi ama bulamadım markette çiğ kabak çekirdeği valla avokado aldım

Benimkide herşey Serbest çay kahve asitli içecekleri çok tüketme hergün avokado ve çiğ kabak çekirdeği tüket dedi ama bulamadım markette çiğ kabak çekirdeği valla avokado aldım
Kuruyemişçide vardır muhtemelen bende daha hiçbirşey almadım

Hiç anlamadım canım senin de üçüncü gün değil mi bana hiç harf söylemediler sadece grade 1 sekiz hücre dediler çok iyi dediler bu kadar
Yok canım benimki 5. Gün yapıldı 3. Gün bana da sadece 4i çok iyi biri biraz kötü demişlerdi o kötü dediklerini yaptılar sonradan onlara ulaşmış diye ama benimde aklım karıştı neden başta en iyi ilerleyen olmadı diye

Bence artık bunu düşünme çünkü transfer olmuşsun etkilemesin seni inşAllah o çok güçlüdür ve sana tutunur

Ne dedi doktorun başlıyor musunuz
Şuan doktora ulaşmadım kendi tüp bebek doktır erzurum da ben uzadigi için evime geldim tekirdağ 1 aylığına büyük ihtimalle adette başliyalim der oda ağustos un 5 denk geliyor düzenli oluyorum çok şukur

Benim hemşirede protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Bol yeşillik dedi. Günde 2-3 yumurta yemeye çalış dedi. Kabızlık içinde sabahları kuru kayısı yememi söyledi

Gazlı içecekler yasak. Kuzu eti nar suyu yaban mersini çay günde sınırlı bol su 15-20 dk hafif iş 1 saat yatış ev içinde bol yürüyüş kuruyemiş avokado ben zaten 1 senedir böyle yiyorum

Kızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye düşünürüm

`