Ahahahah bende ilkinde öyleydim de bunda daha rahatım ilkinde eşim falan kaldırıyordu şimdi kendim kalkıyorum hatta bıraksalar her işi yaparım yavaş hareketsizKızlar hiç umursamam aşırı rahat olurum diye düşünmüştüm amaaa öyle olmuyormuş nasıl sakınıyorum her hareketimi anlatamam sürekli sorguluyorum
Ben çıkmadım canım 3 gün çıkmayı düşünmüyorum evde yürüdüm biraz küçük bişeyler yaptımKızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye düşünürüm
Çok bunaldıysan 15-20 dkyı geçmicek şekilde gidip gelebilirsin aslında. Sonuçta ev içinde de aynı şekilde yürüyoruz. Ama için rahat etmicekse bugünü evde geçir istersen yarın çıkarsın canımKızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye
Öyle yapacağım yarın akşama doğru 5 10 dk çıkarım ilk gününüz nasıl geçtiÇok bunaldıysan 15-20 dkyı geçmicek şekilde gidip gelebilirsin aslında. Sonuçta ev içinde de aynı şekilde yürüyoruz. Ama için rahat etmicekse bugünü evde geçir istersen yarın çıkarsın canım
İyi geçti çok şükür. Bugünü evde geçirdim, tamamen yatmadım. Arada evin içinde kısa kısa dolaştım, onun dışında dinlendim. Belirti atıyorum kendimce ama şimdilik bir belirtim yokÖyle yapacağım yarın akşama doğru 5 10 dk çıkarım ilk gününüz nasıl geçti
Senin nasıl geçti var mı bi belirtiÖyle yapacağım yarın akşama doğru 5 10 dk çıkarım ilk gününüz nasıl geçti
Benim arada adet olacak gibi oluyorum ama sürekli değil doktor normal demişti yumurta çok toplandığı için birde bugün peçeteye çok minicik kahverengi leke geldi çok minik amaSenin nasıl geçti var mı bi belirti
Ben çıktım doktorum zaten daha dün bu şekilde put gibi yatma demişti. Bir saat hiç kalkma sonra kalkabilirsin demişti. Evde de tekim yani suyumu yemeğimi kendim hazırladım sadece ağır kaldırmıyorum ve ani hareketler yapmıyorumKızlar bugun dışarı çıkan oldu mu ben evde aşırı bunaldım markete gitmek istiyorum yakın birşey olur mu acaba normalde takmam ama bu sefer de olumsuz olursa bu yüzden mi diye düşünürüm
Dün akşam benimde lekelenmem oldu. Hemşire olabilir normal demişti ama yine de bi korktumBenim arada adet olacak gibi oluyorum ama sürekli değil doktor normal demişti yumurta çok toplandığı için birde bugün peçeteye çok minicik kahverengi leke geldi çok minik ama
Bende korktum inşAllah güzel haberlerin sonucudurDün akşam benimde lekelenmem oldu. Hemşire olabilir normal demişti ama yine de bi korktum
Büyük ihtimalle tutunma belirtileriniz başlamış şimdiden gözünüz aydın.Dün akşam benimde lekelenmem oldu. Hemşire olabilir normal demişti ama yine de bi korktum
Ben burada lekelenmesi olan büyük çoğunluğun hamile kaldığını okudum. Bu iyiye işaretBenim arada adet olacak gibi oluyorum ama sürekli değil doktor normal demişti yumurta çok toplandığı için birde bugün peçeteye çok minicik kahverengi leke geldi çok minik ama
Transfer günü hemen tutunma oluyor mu ya. Umarım dediğiniz gibidirBüyük ihtimalle tutunma belirtileriniz başlamış şimdiden gözünüz aydın.
İlk 3 gün gömülme, 5-6. Günler hsg salgılayamaya başlıyor. Siz 10. Gün sabah bir anda hcg salgılayacak mı diye düşünüyorsunuz? Hemde ilk günden belirti arayan yine sizsinizBence tutunma değildir hemen ertesi gün tutunur mu inşallah öyledir amaaa
Ahahah belirti aramadık bu benim ilk deneyimim değil zatenİlk 3 gün gömülme, 5-6. Günler hsg salgılayamaya başlıyor. Siz 10. Gün sabah bir anda hcg salgılayacak mı diye düşünüyorsunuz? Hemde ilk günden belirti arayan yine sizsiniz