Ben girmedim canım yarın girecem bugünde durupKızlarrr transfer sonrası banyoya girdiniz mi ne yaptınız ben artık bugün olmak istiyorum hava aşırı sıcak zaten
Ben dün akşam üstü yaptım doktorum yapabilirsin dedi ama ılık suyla ve çok uzun süre kalmamak şartıylaKızlarrr transfer sonrası banyoya girdiniz mi ne yaptınız ben artık bugün olmak istiyorum hava aşırı sıcak zaten
Bana da hemşirem banyo serbest dedi ılık ve ayakta olmak şartıyla dedi uzun süre kalma dedi hatta 4 gün sonra ilişki bile serbest dedi onlar gayet rahat biz kasıyoruz zaten olacaksa olur olmayacaksa zaten bunlara bakma yine olmazBen dün akşam üstü yaptım doktorum yapabilirsin dedi ama ılık suyla ve çok uzun süre kalmamak şartıyla
Yaa bize test gününe kadar ilişki yasak dediBana da hemşirem banyo serbest dedi ılık ve ayakta olmak şartıyla dedi uzun süre kalma dedi hatta 4 gün sonra ilişki bile serbest dedi onlar gayet rahat biz kasıyoruz zaten olacaksa olur olmayacaksa zaten bunlara bakma yine olmaz
Benimde 5. Gün ama 2aa yani biraz geride kalmış büyül ihtimal olsa da geç çıkarBenim zaten 3. Gün olduğu için o zaman çıkması çok zor kan verme vaktimi beklerim belki bir gün önce falan yaparım
Sende bekle en azından 8. Gün falan yapBenimde 5. Gün ama 2aa yani biraz geride kalmış büyül ihtimal olsa da geç çıkar
Zaten yapılmaz benim hâlâ şişliğim var kasıklarımda acıyorYaa bize test gününe kadar ilişki yasak dedi
İnşallah bekleyebilirimSende bekle en azından 8. Gün falan yap
Aynen bende o şişlik var sağ kasığım yumurta toplandığında beri arada ağrıyor birde iğneler kabız yaptıZaten yapılmaz benim hâlâ şişliğim var kasıklarımda acıyor
Benimde yaptı ılık suya kayısı attım bir kaç tane bütün gece bekledi sabah suyunu içtim tanelerini yedim 1-2 saat çıktım tuvalete ilaç içince bu sefer ilaç içmeden hiç yapamamaya başlıyorum bağırsaklar tembelleşiyormuş çok fazla kullanımdaAynen bende o şişlik var sağ kasığım yumurta toplandığında beri arada ağrıyor birde iğneler kabız yaptı
Bize de öyle dendiYaa bize test gününe kadar ilişki yasak dedi
Zeytinyağına kayısı at akşamsan sabah kayısıyı ye çıkarsın tuvalete çok iyi geliyor birde tam mevsimi kiraz ye o da bağırsakları çalıştırıyorAynen bende o şişlik var sağ kasığım yumurta toplandığında beri arada ağrıyor birde iğneler kabız yaptı
Bende bugün girmeyi düşünüyorum çok sıcak çok bunaldımKızlarrr transfer sonrası banyoya girdiniz mi ne yaptınız ben artık bugün olmak istiyorum hava aşırı sıcak zaten
Ben test günümü bekleyemeyi düşünüyorum kan da öğrenmek istiyorum. Bazen idrar testinde gözükmüyor boşuna moralim bozulmasınAyy beklemek çok yorucu yaa 6. Gün test yapmayı düşünüyorum araştırdığım kadarıyla varsa çıkarmış siz ne zaman yapacaksınız
Bende deneyim bu şekilde canım çok sağolBenimde yaptı ılık suya kayısı attım bir kaç tane bütün gece bekledi sabah suyunu içtim tanelerini yedim 1-2 saat çıktım tuvalete ilaç içince bu sefer ilaç içmeden hiç yapamamaya başlıyorum bağırsaklar tembelleşiyormuş çok fazla kullanımda
Bende bugün girmeyi düşünüyorum çok sıcak çok bunaldım
Ay ben şimdi girdim çıktım o kadar iyi geldi ki kesinlikle girmek gerekiyor bence hem de psikolojik olarak da şu an rahatladım kendimi hasta pis hissediyordum nevresimlerimi falan değiştirdim banyo oldum dişlerimi fırçaladım saçımı ördüm yattım mis gibi çok iyi şuann tavsiye edilirrrr kendinize geliyorsunuzBende bugün girmeyi düşünüyorum çok sıcak çok bunaldım
Ayy şuan canım istedi resmen bende yapacam missAy ben şimdi girdim çıktım o kadar iyi geldi ki kesinlikle girmek gerekiyor bence hem de psikolojik olarak da şu an rahatladım kendimi hasta pis hissediyordum nevresimlerimi falan değiştirdim banyo oldum dişlerimi fırçaladım saçımı ördüm yattım mis gibi çok iyi şuann tavsiye edilirrrr kendinize geliyorsunuz
Çok iyi gelecek ılık duş al ayakta vücudunu ovalamadan saçlarını yıka çık oyalanmadan kendine gelirsinAyy şuan canım istedi resmen bende yapacam miss