- 2 Haziran 2025
- 54
- 62
- 3
- 20
- Konu Sahibi calikusubloom
İstediğim bölüm için 2 sene mezuna kaldım, bu sene kesin gidiyorum. Küçüklüğümden beri şiddettin her türlüsünü gördüm. Çocukken normalin bu olduğunu sanıyordum, anne bu döver de sever de. 2 haftaya 20 oluyorum, az önce öyle bir üstüme düştü ki yine, küçük kardeşim ablamı bırak diye feryat etti. Suçum ise hiçbir şey. O da travmalarla büyümüş deyip alttan alıp hiçbir olayda ağzımı açmadım. Neden bu kadar tepkisizsin diye dayak yedim. Hep icime kapanık bir cocuk oldum. Sinsi pisliksin deyip hakaret yedim. Bazen çok sinirlenince seni öldüreceğim diyordu. Cinnet geliyor kadına resmen, evlat katili yapacaksın beni diye diye büyüdüm ve yemin ederim yaptığım elle tutulur hicbir sey yok. Aglamaktan helak oluyorum olmuyor. O kadar küçük düşürülmüş hissediyorum ki bu konuda cevremdekiler ile dertlesemiyorum hepsinin ailesi sevgi dolu. Kendimi ezik hissedouorum. Seni dusunuyorum, elestiri kotu sey degil adı altında 20 yıldır yemediğim hakaret kalmadi. O kadar ozguvensizim ki. O kadar cok sey var ki ne anlatayım ne kalsin. Uni belli olup da baslayana kadar bu evde olmak zorundayım ve ben artık nefes alamıyorum