20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

canım hoşgeldin

inşallah hedeflediğimz kilolara ulaşırız bu ne tontonluk bu yaşta zapzayıf olmamız gerek

günlüküm günlüküm merhaba

sabah kalktığımda yayladan gelen et vardı anacım onu kavurmuş 1 dilim ekmekle ondan götürdüm biraz 11 gibiydi

onun haricinde o zamandan beri bişey yemedim
sabah 2 tane alarma rağmen onları duymayıp totomu kaldırıp yürüyüşe gidemedim biraz erken yatmam gerek çünkü

akşam 8-30 gibi çıkıp yürüyüş yapıcam inşallah 10 a kadar 6 dan sonraysa bişey yemem

he bide biraz önce karpuz yemiştim 6 küp dilim

yasin cok genc :) ben basaricagina eminim , yeterince kararli olursan bir kadinin basaramiycagi sey yoktur derim hep. ben kilo verirken catlamadigimi yazmak istedim.hamileliklerimden kalma aliskanlikla her dustan sonra vücuduma badem yagiyla masaj yapiyorum.birde kilo vermeye basladiktan sonra cildimde cok kurudugu icin bunu yapmaya hep devam ettim.tabiki sporunda cok etkisi var.en azindan sporla verirsen bir kac catlagin olsa bile sarkmassin.ama cok avantajlisin inan.cok gencsin ve hic hamilelik gecirmemissin.yani hersey senden yana.hadi gazan mübarek olsun

çok mutlu oldum şimdi yaaa

badem yağını çatlamamak için duymuştum :44: deneyebilirim

sen gerçekten fark etmişsin yaaa

canım hoşgeldin

inşallah hedeflediğimz kilolara ulaşırız bu ne tontonluk bu yaşta zapzayıf olmamız gerek

Hoşbulduuuk

9.00 - 2 bardak su, 2 dilim tahıllı ekmek, 1 yk patatesli omlet(aslında sadece patatesle yapıldı ama pişirme tarzı olarak omlet), 3 siyah zeytin, 1 çay bardağı süt, domates, salatalık, kırmızı biber.

11.40 - Annemle kurabiye yaptık, aslında bir tane yiyeyim ne olacak diye düşünüyordum ki bir kalıp margarin kattık
Ben de 2 keten tohumlu bisküviyle 1 bardak sütümü içtim.

14.00- 1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak türlü
1 dilim ekmek
domates, salatalık, kırmızı biber

17.00- 1 paket domatesli naneli kraker (66kal)

17.30- Annem yine bir şeyler yapmaya başladı, bu sefer yağı çok katmadığı için bir tane minik dereotlu poğaça yedim, sonra da pişman oldum

Son düzenleme:
2 gündür hiçbir şey yemedim sinirimden, inadımdan.
Saf gibi, sadece yürüyor ve su içiyorum.
1 kilo verdim.

2 gündür hiçbir şey yemedim sinirimden, inadımdan.
Saf gibi, sadece yürüyor ve su içiyorum.
1 kilo verdim.

kız sen ne yaptın öyleeeee

bayılır kalırsın bi yerde Allah korusun
sağlıklı kiloşlar verelim lütfen!!!

su tabiki iç ama kendini aç bırakma

canım ne güzel düzenli yiyosun yemeklerini ben gece geç yatıyorum geç kalkıyorum günün yarısı boşa gidiyo zaten

günlüküm ve kızlaaar merhabayn

yüzmeye gittim en son yazdıktan sonra ve saatlerce yüzdüm

eve geldiğimde yüzmekten kurt gibi acıkmıştım o yüzden annişimin yaptığı şehriye çorbasından 1 tas koyup 4/3'ünü yedim

aşkamdan kalma karnı yarık vardı ve yine annişimin yaptığı yöresel bi yemek olan pirişli (biliyorum çok tuhaf ) bunları bir dilim ekmekle yedim ama azar azar tabi

5 dilim de küp karpuz yedim

çoooooook yoruldum denizde

akşam yürümeye gitmem büyük ihtimalle sabah erken kalkmak için erken yatıcam çümkü (İnşallah)

başarıcaz kızlar yılmak yokk

Ben saate karar veriyorum, ana öğünden 3 saat sonra ara, 5 saat sonra ana öğün diyorum, erken kalkarsam aralar daha uzuyo, bir de 20den sonra yemediğim için

kız sen ne yaptın öyleeeee

bayılır kalırsın bi yerde Allah korusun
sağlıklı kiloşlar verelim lütfen!!!

su tabiki iç ama kendini aç bırakma

Yaa canım bi yemek çekti, sevgilim de götürmedi yemeye. Bende kızdım bişey yemedim.
Kilo vereyim diye yapmadım canım yaa, denk geldi. Sırf inattan benimki.

Yaa canım bi yemek çekti, sevgilim de götürmedi yemeye. Bende kızdım bişey yemedim.
Kilo vereyim diye yapmadım canım yaa, denk geldi. Sırf inattan benimki.

bi gün götürmezse bi gün götürür yemeğe merak etme

ama dikkat et kendine bak!!!

günlüküm ve kızlarrrr günaydınlar efem

sabah saat 7 ye 3 kala uyandım
eşofmanları çektim altıma
tıstak tıstak mp3 ümle de müzik dinleyereeeeeeek

1 SAAT yürüyüş yaptım sucuk gibi oldum hemde

eve vardığımda anniş kalkmış ve kahvaltı hazırlamıştı

tabi kardeşimin totosunda kelebekler uçuşuyodu

bizde kahvaltı yaptık

-1 kupa şekersiz çay
-6 adet siyah zeytin
-1 kibrit kutusu çökelik hatta daha küçüktü
-1 adet haşlanmış yumurta
-2 dilim ipipipip ince kesilmiş beyaz ekmek

afiyet olsun bana supaneke dinimiz amin

bi gün götürmezse bi gün götürür yemeğe merak etme

ama dikkat et kendine bak!!!

Götürmeye götürür de, insanın canı çektikten 1 ay sonra olunca kıymeti kalmıyor.
Ederimmmm..

Harikasınn..
Bende şimdi yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm, canım bişey yemek istemiyor, su içeyim bari gidip.

Son düzenleme:

iç bakalım
bi de kilon ne kader acep senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…