20 Yaşında 90 Kilo Çıtırım 21'e Kadar Daha Da Çıtır Olalım Kızlar Var mısınız??? :)

canım benim bu yazıyı inşallah okursun!

O domatesli kraker varya. Içinde 30 tane var ve 10 tanesi 66 kalori ona göre. 100 gramı yine normal bir bisküvi kalorisine denk geliyor 480 civarı. 30 tane yediysen 3x66 kalori oluyor

kızçeler merhaba

sabah kahvaltı yapmadan köy yollarına sürüklendim

köy kahvaltısı yaptık ve kahvaltıdaaa
-2 kupa şekersiz çay
-3 çatal süzme peynir
-5 domates
-2 dilim ince köy ekmeği
-2 banım(bu ne demek ) reçel yedim

annem ve diğer teyzeler yufka açıyorlar ramazan için o yüzden bi tane de böyle katlayıp bişey yaptılar onu yedim yardımlarıma karşılık

şimdi de çay içiceklermiş ben ara öğün bişeyler yerim köyde hiç durmuyorum eminim ki yediklerimi eritirim

http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/crazy.gif

kızlar bi de kilo verince yani hızlı verince kas erimesi ve su kaybı oluyomuş nasıl oluyo bilgisi olan yazabilir mi lütfen :44::44:

selam günlüküm ve moral arkadaşlarım

10 dk önce döndüm köyden feci yorulmuşum

yediklerim sadece yufka
içtiklerim terle dışarı attığım buzzzzzzzz gibi suuu

arabadaki aşırı hız ve köy yolu da yediklerimi eritmeme yardımcı oldu sağolsun

bi meyve yerim belki de yemem

iyi geceler günlükümmmm

kahvaltıda 4 parça dikdörtgen kızarmış yufka yedim
1 çay bardağı şekersiz çay içtim bu kadar

öğle yemeğim
-1 tabak tarhana çorbası
-4 küçük parça haşlanmış tavuk
-2 dilim beyaz ekmek
-nar ekşili biberli limonlu domates salatalık soğandan oluşan renkli salata sınırsız

öğle yemeğim kalabalık olduğu için akşam yemek yemeyi planlamıyorum zaten saat 8 e yaklaştı
şimdi ise kupamda çay içiyorum şekersiz
en kısa zamanda yeşil çay almalıyım

22.00 gibi yarım salatalık ve 2 küçük boy şeftali yedim
iyi geceler günlüküm

kahvaltı yapmak istemedi canım kupamda şekersiz siyah çay içiyorum :122::122::122::122::122:

Sabah ağzıma yarım dilim kaşar peyniri atıp, yürüyüşe çıktım. O da tansiyonumu dengelesin diye. :)
1 saat yürüdüm, yürürken de yarım litre su içtim.
Yürüyüşten 1 saat sonra; 1 tane meyveli yoğurt yedim.

Başka da bişey yemedim, sevgilim gözüme baka baka çerez yiyor şu an, az önce de gel dürümcüye gidelim dedi. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ama, karşı koymaktan yorgun düşücem yakında.

düürüme haaaaaayır dürüme haaaaaaaaayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…