• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yaşından sonra boy uzar mı :(

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
selam bayanlar, boyum çok kısa yaşıtlarıma göre, bu durum artık beni çok rahatsız ediyo, bi çözümü varmıdır acaba, bu yaştan sonra boy uzar mı? bi takım ilaçlar varmış galiba, ama etki edermi kararsızım:26:

Son düzenleme:
yanlış bilgi vermiyim çok emin değilim ama insan gelişimi ( boy açısından söylüyorum ) 18 yaşından sonra yavaşlar ve 20li yaşlarda durur diye biliyorum.kuzenim de kısa ve bir çok doktora gitti.fakat uzatma gibi bir durum sözkonusu değilmiş.istersen internetten bir araştır ama ilaçla olacak şey değil öyle kolay olsaydı ülkede kısa boylu kalmazdı değil mi..dert etme derim sağlıklıysan ve bu kısa boy senin sağlığını olmusuz etkilemiyorsa gerisin boşver.

yumuk 2 kisi ayagindan kisi kollardan ceksinler seni belki sünersin biraz ama uzarsin:9::9::9::9:warsa oyle bisey bende uzayayimmm birazcik bacim senin boy kactii ?:52:

gıcık yaw :63::1: hayatım 1.60 ancadır, o kadar bile değilim belkide, düşün yani okulda bile en kısa bendim:53: iş görüşmesine gitcem minicik duruyorum:1:kiloda yok

gıcık yaw :63::1: hayatım 1.60 ancadır, o kadar bile değilim belkide, düşün yani okulda bile en kısa bendim:53: iş görüşmesine gitcem minicik duruyorum:1:kiloda yok

ammaaan ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN) lisedeyken bende sondan bi onceki kisaydim bende minicik duruyorrum amma velhasil yapacak bisey yok sende topuklu ayakkabi havali kiyafet giy birazda makyaj saci basinida yaptinmi kimse guzelliginden boyunu fark etmez devede de boy var ee sonuc:1:kilon kacti zayifliktan bende sikayetciyimmmm:44:

ammaaan ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN) lisedeyken bende sondan bi onceki kisaydim bende minicik duruyorrum amma velhasil yapacak bisey yok sende topuklu ayakkabi havali kiyafet giy birazda makyaj saci basinida yaptinmi kimse guzelliginden boyunu fark etmez devede de boy var ee sonuc:1:kilon kacti zayifliktan bende sikayetciyimmmm:44:

şuan 47 yim sanırım canım, zaten bi 50 yi göremedim

ben 20den sora 1, 2 cm uzadığımı hatırlıyorum ama 160 boy ve en önemlisi kilon iyi sakın alıyım deme daha kısa durursun.

hele bayanlar 20den sonra çok zor uzaması erkekler 18-20 arası uzuyor ama 20den sonra zor bence boyunla barışmalısın hormon bozukluğunda dolayı ne kısalar var senn boyun iyi bence

kaç yaşında olursan ol platesle 2-3 santim uzuyor insan daha doğrusu dikleşerek uzun grünüm elde edio

20den sonra kızlar uzamaz bence de. pilatesın de bırkaç santım uzattıgı soylenıyor evet. eczanelerde kılo aldırıcı ilaçlar satılıyor ama ne kadar etkılı bır fıkrım yok.

Back
X