20 yaşından sonra tanşmak

Valla 31 olacam, hala taş gibi insanlarla tanışıp buluşuyorum, fingirdesiyoruz:) Bunun yaşla ne alakası var?
18-20 yaşında tanıştığım adamlar artık bir çocukluk anısı ..
Her yaşın ayrı güzelliği var.
Ama sen bu düşünce yapınla tum güzellikleri öldürüyorsuj

Valla 31 olacam, hala taş gibi insanlarla tanışıp buluşuyorum, fingirdesiyoruz:) Bunun yaşla ne alakası var?
18-20 yaşında tanıştığım adamlar artık bir çocukluk anısı ..
Her yaşın ayrı güzelliği var.
Ama sen bu düşünce yapınla tum güzellikleri öldürüyorsuj
ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz

artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Hani intihar ediyordun ne oldu

Vanessa şu negatiflik bi at önce şu profil resmini değiştir ne olur

artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Ay allah aşkına şu kara dul modundan çık artık. Lisede hiç sevgilim olmadı, üniversitede 4 kişiyle çıktım en uzunu 2 ay sürdü. Meslek sahibi olsum 2 yıldan fazla hayatıma kimse girmeye teşebbüs bile etmedi. 24 yaşındaydım kocamla tanıştığımda, iyi ki onunla karşılaşmışım çok mutlu ve huzurluyum. Böyle yas tutacağına kendine bak eğitimini tamamla güzel bir iş bul. Bak hayatına kimler giriyor. Böyle evlenemeyeceğim diye ağlarken öküzün birine kanacaksın sonra adamın sana yaptıklarını yazıp ağlamaya devam edeceksin. Bi sakin ol ya. Erkenden evlenince boyun uzayacak falan mı sanıyorsun. 25 yaşında evlendim 27de anne oldum o gün bu gündür ev işi, kendi işim, bebek bakımı, çocukların ödevleri, yemek pişirme arasında koşup duruyorum. Köle gibi yaşamaya çok mu meraklısın, hayatın tadını çıkar şaşkın insan, eni sonu seni kocatacak bir koca çıkar karşına

artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
B.k var kızım evlilikte koşa koşa bul birini yak başını sende kurtul bizde kurtulalım.

artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım

Ya sen ne içiyorsun merak ediyorum. 21 yaşındasın, allah bilir donlarını bile yıkamaktan bihabersin. Aklın fikrin biriyle evlenmek olmuş.

Bu kadar meraklıysan instagramda, facebookta bekar dayılardan birine mesaj at evlenmek için 1 ayda evlenirsin. Troll müsün nesin dicem ama troll değilsen diye korkuyorum....

Back
X