- 26 Mayıs 2020
- 7.101
- 37.295
- 498
- Konu Sahibi VanessaRinki
Önceden biraz gülüyorduk artık iyice sıkıcıYav şuna cevap yazmayın allasen
oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden biraz gülüyorduk artık iyice sıkıcıYav şuna cevap yazmayın allasen
Hala buna niye izin veriliyor anlamiyorum gerçekten ne komik ne başka birşey boyleleri bi anda yok olsa keşke kk danÖnceden biraz gülüyorduk artık iyice sıkıcı
oldu.
Kurallara aykırı bir şey yapmıyor sanırım ve yazıldıkça devam ediyor saçmalamayaHala buna niye izin veriliyor anlamiyorum gerçekten ne komik ne başka birşey boyleleri bi anda yok olsa keşke kk dan
Şikayet ettim troll değil dediler. Ama ben inanmıyorum artık ya. Herkesi kandırıyo bence. Şu konu gerçek olamaz çünkü.Vanessa'nın profilindeki pepe the frog değil mi meme olan? Bence kesin troll. Erkek olma ihtimali yüksek.
artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
ben de senin gibi doğursaydm rahat olurdu baylrdım tabiiAy bayilazam.
25 yaşında tanışıp 27’de evlenen, 30’da doğuran ben…ben de senin gibi doğursaydm rahat olurdu baylrdım tabii
kocayı da kapmışsındır lise çağlarında
sonra gelip bayılıcam cart curt
her geçen saniye menopoza yaklaşıyorum
Menopoz ne alâka, niye bu kadar mübalağa yapıp ajite ediyorsun? 51 yaşında değilsin, 21 yaşındasın.ben de senin gibi doğursaydm rahat olurdu baylrdım tabii
kocayı da kapmışsındır lise çağlarında
sonra gelip bayılıcam cart curt
her geçen saniye menopoza yaklaşıyorum
Mezar yerini satın aldınız mı?artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Sus senden fenaları da var mesela ben25 yaşında tanışıp 27’de evlenen, 30’da doğuran ben…![]()
Kafanı duvarlara bol kıvılcımlı sürtmek lazım..artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Az kalsın evde kalacakmışız Allah korumuşSus senden fenaları da var mesela ben30 da evlendim 32 de anne oldum
Kaldın kızım ikinci bahar seninkiAz kalsın evde kalacakmışız Allah korumuş![]()
Eşim benimle evlenmeye ikna oldu da çok şükür evlendim. Kocasız nasıl yaşardım benAz kalsın evde kalacakmışız Allah korumuş![]()