- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.245
- 698
- Konu Sahibi VanessaRinki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben lisede tanışıp çok büyük aşkla evlendigim adam dan boşanmak için gün sayıyorum neden biliyo musun 15 yaşında tanışıp 18yasinda evlendigime çok pişmanım şuan 27 yaşındayım keşke 30 dan sonra evlenseydim çünkü dusunceler hayal ettiğin hayat çok farklı oluyo onyuzden sevin bence erken evlilik pişmanlık hele de severek evlilik rezillik sevgini kullanıyorlar bı yerden sonra beni ztn seviyo napsam kabul eder ailemi beni diye insanı bitiriyorlarartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Ben 36 yaşındayım, hala bulamadım. Öleyim o zamancv gönder bulalım birini Vanessa amma taktın
Hea çok yaşlandın, bı gözün toprağa bakiyoartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Ağzın bal yisin Bibi.Bu ve zorunlu gibiler kk da istediği gibi takıliyor ama ters cevap verenleri yolluyorlar
Katılıyorum Bibi gereksiz forumu meşgul etmek bu.Bu ve zorunlu gibiler kk da istediği gibi takıliyor ama ters cevap verenleri yolluyorlar
21 yaşında menepoza gircem az kaldi diyo, sence bu dert değil mi?Katılıyorum Bibi gereksiz forumu meşgul etmek bu.
Hayır mesela kudrayı banlamişlar neden konu sahiplerine ters cevap veriyormuş linçliyormuş rahatsız ediyor yani insanları okey, bir çok kişi benim gibi bu konu sahiplerinden sikayetçi bizde soyluyoruz yorum yazmayın gözardı edin cevabı alıyoruz artık konu sahipleride konudan bile engelliyor öyle yapsalarmış o zaman onlardaKatılıyorum Bibi gereksiz forumu meşgul etmek bu.
kızın libidosu tavan napsınn?ahh ahh benim de borsa hisselerim vanessanın libidosu gibi tavan olaydı nerdeeeHea çok yaşlandın, bı gözün toprağa bakiyo
Kudra temelli mi gitti şimdiHayır mesela kudrayı banlamişlar neden konu sahiplerine ters cevap veriyormuş linçliyormuş rahatsız ediyor yani insanları okey, bir çok kişi benim gibi bu konu sahiplerinden sikayetçi bizde soyluyoruz yorum yazmayın gözardı edin cevabı alıyoruz artık konu sahipleride konudan bile engelliyor öyle yapsalarmış o zaman onlarda
verme gazı.yarın gider kadına oğlundan hamileyim derVanessa en son kayinvalden sana bidibidi yapıyordu, ne oldu evlenmekten vaz mi geçtin sevgilinle, kaynana şiddeti yüzünden ?
Onu tam bilmiyorum ama muhtemelen temelli olmazKudra temelli mi gitti şimdi